Potwierdzam support w tej firmie to jakaś kpina.Tragiczny kontakt z supportem. Na live chat nie ma nikogo. Jak wpłacę do nich blikiem a wypłacę na Revolut to przejdzie to czy nie?
założyłeś konta na znajomych i cię dopadli?Złodzieje i oszuści, sprawa poszła do prokuratury i do UOKiK. Mi jak i moim kilku znajomym ukradli środki własne kilka tysięcy plus wszystkie wygrane. Po założeniu kont zamykają konta graczy i kradną ich pieniądze, po czym nie odpowiadają na maile tygodniami/miesiącami, a na czacie piszą, że nie mogą powiedzieć, dlaczego konto zostało zamknięte i trwa weryfikacja, która może trwać w nieskończoność.
Post automatycznie złączony:
A i jeszcze, że wg ich regulaminu mogą nie wypłacić ani wygranych ani wpłaconych środków własnych - kradzież w biały dzień.
Nie, konto na swoje dane, wszystko w 100% legitzałożyłeś konta na znajomych i cię dopadli?
No ale niby Twoim znajomym i tobie nagle ukradli kase w podobnym czasie. Trochę dziwneNie, konto na swoje dane, wszystko w 100% legit
Czego dziwne, z informacji jakie posiadam to było mnóstwo takich przypadków, że zaczęli zamykać konta graczy i kraść ich kasę, spraw jest więcej, z resztą sami piszą na czacie, że w ostatnim czasie mają bardzo dużo takich spraw, co wydłuża czas oczekiwania na wyjaśnienia.No ale niby Twoim znajomym i tobie nagle ukradli kase w podobnym czasie. Trochę dziwne
Jakies dowody masz na konfiskaty tych środków przez comeon?Czego dziwne, z informacji jakie posiadam to było mnóstwo takich przypadków, że zaczęli zamykać konta graczy i kraść ich kasę, spraw jest więcej, z resztą sami piszą na czacie, że w ostatnim czasie mają bardzo dużo takich spraw, co wydłuża czas oczekiwania na wyjaśnienia.
Oczywiście, że tak sam wpłaciłem tam kasę, a zamknęli mi konto i zero kontaktu z ich strony już prawie miesiąc.Jakies dowody masz na konfiskaty tych środków przez comeon?
Możesz jakieś maila pokazać albo screen z logowania?Oczywiście, że tak sam wpłaciłem tam kasę, a zamknęli mi konto i zero kontaktu z ich strony już prawie miesiąc.
Zalogować się na konto nie zaloguje, bo wyskakuje komunikat, że Twoje konto zostało zamknięte, a maila to wiesz ja wysłałem do nich, a oni nic nie odpisali, a na czacie piszą, że trwa weryfikacja i może on trwać w nieskończoność. To jak ja mam to traktować, wpłacam kasę do bukmachera, a oni zamykają konto z wpłaconą kasą i nie odpisuję od miesiaca.Możesz jakieś maila pokazać albo screen z logowania?