ciekawy temat ????
to i ja dorzuce swoje 3 grosze
jak Cie zostawiła dla innego - nie dołuj się, lepiej teraz niż pozniej, po dłuzszym związku. jesli to było po długoletnim związku - zrozum, nie była dla Ciebie po prostu, skoro CIe zostawila, tzn. ze jest głupia
nie pij w samotnosci, wez kumpla, dwóch i celowo wybierz się z nimi do klubu, gdzie mozesz spotkać JĄ z nowym i pokaz jej, jak bardzo się myliła, że Cię zostawiła ???? oczywiscie jak wypijesz to nie kleij sie do niej i nie mów, jak bardzo ją kochasz, bo wtedy wychodzisz na mięczaka:] lepiej zrobić wrazenie w stylu:
"Patrz i płacz, jaki ja jestem za...sty, żałuj!" ???? predzej czy pozniej sie do CIebie odezwie, ale to Cie juz nie obchodzi, bo to juz nie Twoja dziewczyna
masz inną
hehe
co do rozpadów i powrotów - rzadko się zdarza ze to wypali. zawsze po zerwaniu się sznurka, po związaniu zostaje supeł i ten supeł często bywa dość przykrą rysą w tym związku. takze, powtórne wchodzenie do tej samej rzeki uwazam za bezsensowne (z autopsji - 4x
)
tego kwiatu jest pół światu, rzuciła Cie, znajdz sobie inną, na krótko czy długo, to juz zalezy od Ciebie, czy chcesz się zabawić - szukaj takiej samej dziewczyny;P, czy na dłużej - tutaj selekcja bywa znacznie bardziej czasochłonna