2,8K blaise Użytkownik Lipiec 5, 2012 #86 I am Legend trudniejsze dawajcie, najlepiej bez głównych aktorów, tutaj Will Smith, samotny + pies = od razu widać co to za film ????
I am Legend trudniejsze dawajcie, najlepiej bez głównych aktorów, tutaj Will Smith, samotny + pies = od razu widać co to za film ????
66 brylant Użytkownik Lipiec 5, 2012 #87 Daje te które lubię, łatwiej zgadnąć to więcej ludzi może zagrać, jak skonczą się łatwe przejdziemy do trudnych. Co do Twojego to faktycznie doiebałeś do pieca ????
Daje te które lubię, łatwiej zgadnąć to więcej ludzi może zagrać, jak skonczą się łatwe przejdziemy do trudnych. Co do Twojego to faktycznie doiebałeś do pieca ????
2,8K blaise Użytkownik Lipiec 5, 2012 #88 no to mała podpowiedź: komedia z tego roku o.. policjantach ???? ktoś kto to oglądał to na pewno by skojarzył fragment, ale może nikt nie widział..
no to mała podpowiedź: komedia z tego roku o.. policjantach ???? ktoś kto to oglądał to na pewno by skojarzył fragment, ale może nikt nie widział..
66 brylant Użytkownik Lipiec 6, 2012 #90 obiecaj mi 2004r. zaczyna się na literę ''A''
19 foxict-hepat Użytkownik Lipiec 8, 2012 #94 Nikt nie zgadł , nie ma sensu , tytuł to Dziennik zakrapiany rumem daj ktos teraz inny
1,4K alkoterror Użytkownik Lipiec 8, 2012 #95 to może coś takiego film to Ostatni Dzwonek , dajcie za mnie
10 tombird Użytkownik Lipiec 12, 2012 #98 7 lat w Tybecie? Kliknij aby rozwinąć... Nie To azjatycki film, z jeszcze dłuższym tytułem :]
10 tombird Użytkownik Lipiec 12, 2012 #100 wiosna lato jesien zima i wiosna Kliknij aby rozwinąć... Zgadza się A to jest V jak Vendetta, niedawno oglądałem ????
wiosna lato jesien zima i wiosna Kliknij aby rozwinąć... Zgadza się A to jest V jak Vendetta, niedawno oglądałem ????