66 brylant Użytkownik Czerwiec 8, 2012 #43 Daj jeszcze raz co innego, bo nawet się trudzić nie trzeba ze zgadywaniem, polecam imageshack. albo tak jak ja róbcie screena zdjęcia.
Daj jeszcze raz co innego, bo nawet się trudzić nie trzeba ze zgadywaniem, polecam imageshack. albo tak jak ja róbcie screena zdjęcia.
D 3,3K davey_watt Użytkownik Czerwiec 8, 2012 #44 polski. kiepski film, ale ze względu na aktorkę warto ???? lata 70 inny skrin:
66 brylant Użytkownik Czerwiec 9, 2012 #45 Może daj drugie foto z tego filmu, bo coś cięzko idzie ???? aktorka to chyba jakaś Halina, ale więcej to nic nie wymyślę.
Może daj drugie foto z tego filmu, bo coś cięzko idzie ???? aktorka to chyba jakaś Halina, ale więcej to nic nie wymyślę.
66 brylant Użytkownik Czerwiec 21, 2012 #51 Nieciekawe wrazenie na mnie zrobił ???? NEKROMANTIK Dawaj fabik za mnie bo dobre filmy podajesz ????
66 brylant Użytkownik Czerwiec 21, 2012 #53 Wiem, ze taka scena byla w ''koszmar z ulicy wiązów'', ale postać mi trochę nie pasuje, wiec poczekam na potwierdzenie.
Wiem, ze taka scena byla w ''koszmar z ulicy wiązów'', ale postać mi trochę nie pasuje, wiec poczekam na potwierdzenie.