>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Co o takim zastosowaniu progresji myślicie?

W 0

wwxxww

Użytkownik
Witam już od pewnego czasu gram progresja (nie taką standardową) z marnym skutkiem. Otóż zaczynam 2-3 PLN, 2-3 zdarzenia na AKO ponad 2 z najczęściej 2,3-2,8. Jak wejdzie to kolejny jak nie wejdzie to stawkę mnożę x2 i tak kilka kuponów na raz gram (nad wszystkim panuje Excel z wprowadzonymi odpowiednimi formułkami ???? ) obecnie mam 27 zakończonych (152,50 PLN ✅) i 8 niedokończonych (195 PLN ⛔) które mam zamiar oczywiście dokończyć, a są to zakłady do zagrania za 8,12, cztery po 16 PLN, i dwa po 64 PLN na później... Najgorsza to jest jednak moja skuteczność ???? bo tylko 29% (tez Excel wylicza jak ktoś chce to mogę udostępnić ten arkusz) to skutek mojej niewielkiej wiedzy o sporcie i możne trochę zachłanności bo wiele kuponów moglem sobie odpuścić i grac tylko te pewniejsze.
Dziś wpadłem na pomysł jak mógłbym grać żeby skuteczność wyniosła 50% (nie mniej, nie więcej) i na tym zarabiać zupełnie nic nie analizując, nie poświęcając zbyt dużo czasu i nie trzeba znać się na sporcie czysta matematyka. No to przechodzę do wyjaśnienia. Gramy najlepiej spotkania w których są dwie możliwości z takim samym lub podobnym kursem np handicap w kosza zawsze 1,91 lub np powyżej/poniżej 1,90 (Expekt.com).
Stawiamy na obydwa wyniki czyli np: (kurs 1,9)
Zakład 1:
1j na 1 i 3j na 2 (nie stawiamy po 1j na dwa bo to jest głupota...)
wynik: 2 ✅ 1,7j
Zakład 2:
3j na 1 i 1j na 2
wynik: 2 (tym razem niekorzystny) ⛔ 2,1j
Zakład 3:
9j na 1 i 1j na 2
wynik: 2 (znowu niekorzystny ale się nie łamiemy w końcu się uda :-D) ⛔ 8,1j
Zakład 4:
27j na 1 i 1 j na 2
wynik: 1 (huraaaa...) ✅ 23,3
Zakład 5:
...itd...
W sumie: ✅ 14,8j
Grał tak ktoś? Jak to się sprawdza w praktyce? oraz najważniejsze pytanie czy administracja Expekt.com się do takiego systemu nie przyczepi i mi nie zablokuje konta? Ja chyba się zdecyduje spróbować choć nie mam zbyt dużego kapitału ale w tym sposobie widzę dość dużą szanse na stopniowe powiększanie kapitału a wszystko zależy od stawek i od mnożnika stawki jaki przyjmiemy równie dobrze może być to np 2,5 ale zyski będą mniejsze...

S 0

szczur222

Użytkownik
ale chyba coś ci się pomyliło bo
Zakład 1:
1j na 1 i 3j na 2 (nie stawiamy po 1j na dwa bo to jest głupota...)
wynik: 2 3,4j+
bo 3j*1.9=5,7 a zysk to 2.7 źle policzyłeś
i dalej też masz źle
najlepiej by to pasowało do parzysta\nie parzysta w betfair tam kursy są bardzo bliskie 2.0

W 0

wwxxww

Użytkownik
Tak masz racje a nawet 1,7j bo jeszcze silą rzeczy ten zakład za 1j jest przegrany. Poprawiłem to. Właśnie chodzi o to żeby kursy były możliwie jak najbliżej 2.0 a w Expekt.com znalazłem najwięcej po 1.91.

S 0

sagittariuspl

Użytkownik
expekt się nie przyczepi bo nie ma do czego...

nie rozumiem tylko jednego - jak Ty tu masz skuteczność dokładnie 50%? nie ma takiej opcji

ryzyko zmniejszysz w momencie gdy będziesz grał cały czas na ten sam typ - np. 1. warto także zainteresować się tylko spotkaniami, w których nie padnie remis - tenis, siatkówka, itd.

chętnie bym zobaczył jak wyglada analiza tego systemu w dłuższym okresie czasu i na konkretnym graczu

angel1122 0

angel1122

Użytkownik
Ale po co grać na 1 i na 2 skoro potrajasz stawke :p? I tak czekasz aż wejdzie to gdzie dałeś wyższą, więc po cholere ten drugi zakład ???? ?

Do góry Bottom