hawkeyesti
Forum VIP
jak czytam cos takiego to sie wszystkiego odechciewa, poziom kibicowania widze jest tutaj bardzo wysoki.proste pytanie prosta odpowiedz wyjebac tego dziada co osmieszył całą polske
LUDZIE. Przeciez Leo nie wejdzie na boisko i nie zagra, on moze nakreslic taktyke, wybrac sklad, zrobic odprawe i powiedziec jakiej gry oczekuje od zwodnikow. Nie rozumie wiec po co ta cala afera zeby od razu wywalac Leo. Przegrali, fakt. W fatalnym stylu, fakt. ELIMINACJE JESZCZE SIE NIE SKONCZYLY - tez fakt! Trzeba dac sobie spokoj z zawodnikami pokroju Wawrzyniaka bo to przeciez cala defensywa zawalila mecz a nie Leo. Wychodzi tez na wierzch jedna rzecz - duzo kibicow jest falszywych.
Wielu twierdzi ze Leo jest arogancki. Powiem tak, jak slysze po raz 50 pytanie czy 'odchodzi pan', 'czy poda sie do dymisji', 'czy eliminacje sa przegrane' i w kolko nedzne dziennikarzyny walkuja jeden i ten sam tekst to juz i mnie bierze zlosc jak mozna byc tak durnym i nie dziwie sie ze trener ma coraz mniej ochoty na wywiady z prasa i nawet go popieram w tym. Wracajace pytanie o Feyenoord - rowniez go popieram, wolny czas ma niech robi co chce, nie jest niewolnikiem i swiat na Polsce sie nie konczy.
Ja mam jedno zdanie ktorego sie caly czas trzymam - dajmy czlowiekowi pracowac! Leo robi to, czego zaden inny selekcjoner u nas nie robil - wprowadza odwaznie mlodziez do kadry, kadra zaczyna miec przyszlosc. Na sukces trzeba zapracowac ale i na niego poczekac. Jesli Leo teraz odejdzie i przyjdzie jakis polski trener no to sorry ale w kadrze znowu zaczna grac drewna i dziadki. Dajmy wiec czlowiekowi spokoj bo i on moze presji nie wytrzymac, nasza grupa jest strasznie wyrownana i wszystko sie jeszcze moze zdarzyc ale trzeba cierpliwie czekac. A wszyscy pokroju Kurowskiego wielkiego eksperta tvp kory zna 1 pytanie 'czy pan zamierza sie podac do dymisji' i Laty ktory jest totalnym nieporozumieniem na stanowisku prezesa niech sie zastanowia nad soba. Mamy w koncu PRAWDZIWEGO PROFESJONALISTE w kadrze, uszanujmy to.