W TV jak co rok niby pełno jest filmów ale nic nie można ciekawego wybrać. Jeśli chodzi o nowe filmy to ostatnio wypadłem i nawet nie wiem co w kinach teraz jest :razz: Jednym słowem kaszana :razz:Co aktualnie oglądacie i co polecacie?zakładam temat bo sma aktualnie szukam czegoś dobrego
Mialem zakladac nowy temat ale nie bede robil burdelu w dziale. Jakbym mial zakaldac po kazdym nowo obejrzanym filmie ????Co aktualnie oglądacie i co polecacie?zakładam temat bo sma aktualnie szukam czegoś dobrego
jest temat założony nt tego filmuw piątek byłem w kinie na filmie 'Czarny łabędź'.. film mnie bardzo pozytywnie zaskoczył.. bardzo dobry. polecam go obejrzeć, naprawdę warto! i niech nikogo nie odstraszy w tym filmie balet ;p
oglądałem dawno ale muszę się zgodzić , kapitalna gra aktorów , jeden z lepszych filmów jaki obejrzałem ostatnio.Jestem świeżo po obejrzeniu filmu Cela 211.Nie moge sie zabardzo ogarnąć po tym seansie,film naprawde świetny.Daje dużo do myslenia,wrażenia niezapomniane.Na uwage też zasługuje dobór aktorów,uwielbiam filmy o tematyce wieziennej ale ten mnie doszczetnie rozjebał.Gorąco polecam
http://www.filmweb.pl/film/Celda+211-2009-490881
Skazaniec /Felon (2008)uwielbiam filmy o tematyce wieziennej
Zacheciles mnie ta recenzja ????nie spodziewałem sie że jestem taka miękka cipka..
Tajemnicza opowieść o dwóch magikach i ich intensywnej, prowadzącej do nieustannej bitwy o przewagę rywalizacji pełnej obsesji, oszustw i zazdrości wraz z jej niebezpiecznymi oraz śmiertelnymi konsekwencjami. Robert Angier (Hugh Jackman) i Alfred Borden (Christian Bale) współzawodniczyli ze sobą od czasu, kiedy się po raz pierwszy spotkali jako młodzi, wschodzący magicy. Jednak ich przyjazna rywalizacja przeistacza się z czasem w zaciętą, gorzką walkę, czyniąc z nich zajadłych i dożywotnich wrogów. W rezultacie czego narażają życie nie tylko swoje, ale również wszystkich wokół siebie.