daavid5
Użytkownik
czytanie Hitlera to masochizm. Łatwiej przeczytać dzieła Lenina niż Hitlera bo Adi pisać nie potrafił.Paulo Coelho - Jedenaście minut
Adolf Hitler - Mein Kampf
Albert Hofmann - LSD: Moje trudne dziecko
czytanie Hitlera to masochizm. Łatwiej przeczytać dzieła Lenina niż Hitlera bo Adi pisać nie potrafił.Paulo Coelho - Jedenaście minut
Adolf Hitler - Mein Kampf
Albert Hofmann - LSD: Moje trudne dziecko
Ty to zawsze musiszrozumiem, że masz 16 lat i podczas wagarów straciłeś dziewictwo, zgadłem ? odp to dla mnie ważne.
Ten sam fenomen powoduje pojawienie się w Polsce seriali typy "Pamiętnik z wakacji" i jemu podobnych, książki nie czytałem, ale słyszałem że poziom MTV :razz:Jak ktoś ma kobietę to niech jej kupi trylogie Greya "50 twarzy Greya" , "Ciemniejsza strona Greya" i "Nowe oblicze Greya". Laski wręcz zjadają te książkę, ja mojej kupiłem na gwiazdkę wszystkie trzy części i jest generalnie bardzo zadowolona. Ona i tak jakoś spokojnie ją przyjęła, ale to co się nasłuchałem o niektórych przypadkach... Nie wiem na czym polega fenomen tej książki, ale jak słyszę opinie koleżanek, czy tam jak mi moja opowiada co przeżywają jej znajome po przeczytaniu tej książki to głowa mała Powiem tylko tyle że nie jednego faceta życie erotyczne zmieniło się po przeczytaniu przez jego kobietę wszystkich części
Tolkien to bardzo dobry wybór, ale ta książka jest jakby uzupełnieniem całości. Zacznij od Silmarillion, ewentualnie od Hobbita, dwie świetne książki. Wg mnie ciekawsze od Władcy, która zresztą też jest bardzo dobra ????Niedokończone opowieści Tolkiena Słyszałem wiele dobrego na temat jego książek, przecież to on napisał Władcę Pierścieni, którego notabene nie przeczytałem. Zaczynam od końca, ale to chyba nie zbrodnia ;D