Napisałeś i wtedy dostałeś bonus??wszytko działa pieknie....ale jak pisdalem do supporta to odpisał ze nie wszystkim daja przy rejestracji tylko cos w tym stulu jakby losowo...możliwe że co kilka osob otrzymuje bonus przy rejestracji- a czy jeszcze trwa promocja ciężko wyczuc..... :|
Napisałeś i wtedy dostałeś bonus??wszytko działa pieknie....ale jak pisdalem do supporta to odpisał ze nie wszystkim daja przy rejestracji tylko cos w tym stylu jakby losowo...możliwe że co kilka osob otrzymuje bonus przy rejestracji- a czy jeszcze trwa promocja ciężko wyczuc..... :|
BODI napisz co napisales do suportu by ich pospieszyc?
Sami mi dodali bonus...i napisali do mnie maila ze dodaja mi 10 euro, a pozniej emailem pytalem o zasady itp i tak mi odpisali,ze nie wszysscy otrzymuja ,tak jak juz pisalem...
Sami mi dodali bonus...i napisali do mnie maila ze dodaja mi 10 euro, a pozniej emailem pytalem o zasady itp i tak mi odpisali,ze nie wszysscy otrzymuja ,tak jak juz pisalem...
Własnie jakie sa zasady do wypłacenia ?? jakie jest minimum ??
aha na to fajnie w sumie łatwo .... ja mam juz 11 ???? ????
Nie wiem co by było gdybym czekał, ale teraz są ojroszki na koncie...I have created an account on Your website. My friend told me that i will receive a 10 euro bonus after the registration. How long do i have to wait for it? Thank You in advance.