>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Clemenza

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
Goerges to czołówka WTA, ofensywa oczywiście na wysokim poziomie, ale jej wahania formy mnie już dawno zniechęciły do grania na jej zwycięstwa. No a Kristina to jedna z bardziej przyszłościowych pań w Tour, w maju skończy 20 lat, już na dobre zadomowiona w 100 rankingu, świetne warunki fizyczne, świetne wyniki juniorskie, w seniorskim tenisie więcej deblowych, ale czas na singlowe skalpy. Paryż pozwala na rozwinięcie skrzydeł ofensywnym tenisistkom, obie potrafią atakować, dla mnie mecz w którym może i Niemka jest faworytką, ale na pewno nie tak zdecydowaną jak to sugerują bukmacherzy ;)
3.
Julia Georges - Kristina Mladenovic ✅
2 @ 3.75 B365
Stawka: 137 PLN
Wygrana: ✅ 513.75 PLN

Zysk/Strata: ✅ 413.75 PLN

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
Vinci technicznie dużo lepsza, ogólnie tenisowo także stoi wyżej w hierarchii. Tylko, że Paryż to jeden z szybszych eventów w turze a akurat ofensywa to nie jest mocna strona Włoszki. Ogra Halep jeśli ta nie będzie trafiać, ale ja liczę na to, że trafiać będzie. Ogólnie to w ofensywie Simona ma dużo więcej do powiedzenia i liczę, że zagra dobry mecz. W tym roku dużo pecha, dwa razy trafiła na Stephens, raz na Radwańską, nie miała więc możliwości na pokazanie wypracowanej na ten sezon formy. Kurs już spadł...
4.
Roberta Vinci - Simona Halep ⛔
2 @ 3.50 B365
Stawka: ⛔ 100 PLN

Zysk/Strata: ✅ 313.75 PLN

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
7.
Anzoategui - CA Tigre ⛔
Over 3.5 @ 4.00 B365
Stawka: ⛔ 50 PLN
8.
Anzoategui - CA Tigre ⛔
1. połowa Over 1.5 @ 3.40 B365
Stawka: ⛔ 50 PLN

Zysk/Strata: --

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
9.
NO Hornets - LA Lakers (-5.5) 2 @ 1.66 ⛔
Yanina Wickmayer - Anastasia Pavlyuchenkova 1 @ 1.66 ✅
Greg Jones - Jose Rubin Statham 1 @ 1.30 ⛔
James Ward - James Lemke 1 @ 1.40 ✅
@ 5.05 B365
Stawka: 100 PLN

Zysk/Strata: ⛔ 100 PLN

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
10.
Yanina Wickmayer - Anastasia Pavlyuchenkova 1 @ 1.75 ✅
Tamira Paszek - Kiki Bertens 1 @ 1.83 ⛔
@ 3.20 B365

Zysk/Strata: ⛔ 200 PLN

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
Niemka i Rumunka już poza singlem a to jak wiadomo dla nich priorytet. Obie liczyły tu pewnie na dobry występ, bo lubią grać w hali, niespodziewane porażki na pewno nie dodadzą im pewności siebie i jakże ważnego spokoju. Nie sądzę też by miały specjalną motywację do tego by tu wygrać, rywalki skupione na deblu mają pod tym względem przewagę. Podejrzewam, że zagrają z podejściem, że jak się uda to fajnie, jeśli nie to trudno a to często jest zgubne. To tylko moje przypuszczenia, ale generalnie obie tenisistki z faworyzowanej pary bardzo zawiodły w singlu i zagrały po bardzo słabym meczu, na bardzo niskim poziomie.
Depozyt: 200 PLN
11.
Dolonc/Husarova - Goerges/Niculescu ✅
1 @ 3.00 B365
Stawka: 200 PLN
Wygrana: 600 PLN

Zysk/Strata: : ✅ 200 PLN
Było nerwowo, ale z happy endem ! ;)

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
Depozyt: 400 PLN
Mecze tenisa opisane w dziale, Manchesteru i overu w Madrycie uzasadniać chyba nie muszę... Pierwszy kupon w tym tygodniu do którego mam tak duże przekonanie i dlatego postanowiłem trochę podbić stawkę.
12.
Roberta Vinci - Mona Barthel 2 @ 2.00 ✅
Petra Kvitova - Stefanie Voegele 1 @ 1.36 ✅
Manchester United - Southampton 1 @ 1.25 ✅
Real - Barcelona over 2.5 @ 1.40 ⛔
@ 4.77 B365
Stawka: 400 PLN

Zysk/Strata: : ⛔ 200 PLN
A miałem grać dubla tenisowego... Jak zwykle fantazja mnie poniosła...

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
13.
AZS Białystok (+2.5) - M.Muszyna ⛔
1 @ 4.75

Zysk/Strata: : ⛔ 300 PLN
ajjjj
Było 23:20 w drugim secie, wielka szkoda...

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
Mam nadzieję, że przed Gran Derbi nie będę robił kolejnego depozytu ;) Drugi kupon wymyślony na poczekaniu, Evertony byłem pewny od wczoraj, Banvit dorzucony na spontanie, ale nie szarżuje stawką...
14.
Togo - Tunezja 1:1 zwrot
1 DNB @ 2.25 B365
Stawka: 300 PLN

15.
Triumph Lyubertsy - Banvit 2 @ 1.90 ⛔
Everton - West Brom 1 @ 1.57 ✅
@ 2.98 B365

Zysk/Strata: : ⛔ 400 PLN

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
16.
Real - Barcelona ⛔
Over 5.5 @ 6.0 B365

17.
Real - Barcelona ⛔
Over 6.5 @ 13.0 B365

Stawka: ⛔ 40 PLN

18.
Real - Barcelona ⛔
Over 7.5 @ 23.0 B365

Stawka: ⛔ 10 PLN

Zysk/Strata: ⛔ 550 PLN

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
Czarny styczeń... Straszna forma, szczęście się odwróciło, mogę tylko liczyć na to, że w lutym będzie lepiej, w sumie o gorszy wynik będzie ciężko, nie mogę sobie już pozwolić na takie plecy w kolejnych miesiącach. Na razie &quot;szaleniec&quot; za ostatnie 50 PLN, jutro pomyślę nad tym co dalej.
19.
Bolivar - Sao Paulo
1. Połowa Over 2.5 @ 6.00 B365 ✅
Stawka: 50 PLN
Wygrana: ✅ 300 PLN

Zysk/Strata: ⛔ 300 PLN

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
Niespodzianek jak zwykle bardzo dużo w Paryżu. Tutaj typuje przeciwko faworytkom dwa razy, ale mecze w mojej opinii powinny być bardzo wyrównane i oba kursy zdecydowanie za wysokie.
20.
Carla Suarez-Navarro - Klara Zakopalova ✅
1 @ 3.00 B365
Stawka: 200 PLN
Wygrana: ✅ 600 PLN

Zysk/Strata: ✅ 100 PLN
21.
Carla Suarez-Navarro - Klara Zakopalova 1 @ 3.00 ✅
Alize Cornet - Lucie Safarova 1 @ 3.25 ⛔
@ 9.75 B365

Zysk/Strata: --
Cornet :-| Było naprawdę blisko...

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
W styczniu wpłaciłem do buków 3200 PLN! Nie zleciłem przy tym żadnej wypłaty, więc spokojnie mogę powiedzieć, że miesiąc jest tragiczny! W ostatnim tygodniu aż 800 zł zebrało się z depozytów, zagrałem 22 kupony, ale nic nie zarobiłem, ale na szczęście nic też nie straciłem. Wiem, że ten ostatni styczniowy kupon jest arcy-ryzykowny i zapewne daje się ponieść emocjom, ale chce spróbować odrobić straty i z czystą kartą rozpocząć nowy miesiąc. Na 3000 straty już się przygotowałem, przenoszę środki do Pinnacle, gdzie wpłacam 600, więc 200 zostaje w &quot;portfelu&quot; i za pozostały budżet gram all in. Jeśli się nie uda, w przyszłym miesiącu będę musiał zacisnąć mocno pasa a przede wszystkim bardzo mocno obniżyć stawki swoich kuponów. Liczę jednak na to, że to nie będzie konieczne. Ryzyko ogromne, ale podejmuje je, nikogo nie nakłaniam do grania tak jak ja, więc proszę o zachowanie komentarzy dla siebie.
Wypłata: 200
23.
Barcelona - Siena ⛔
2 @ 4.73 Pinnacle
Stawka: ⛔ 600 PLN

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
Ciężko się pogodzić z 3000 pleców w miesiąc a wszystko na to wskazuje, Siena okazała się niewypałem (na 98%) i w związku z tym kolejny mój ruch. Kompletnie to nieodpowiedzialne i prawdopodobnie będę żałował, jutro siądę i będę analizował swoje błędy, ale przez cały miesiąc podaje tu wszystko co gram, więc podam też to, choć przyznaję że oba typy maksymalnie ryzykowne, wręcz niewyobrażalnie :p No, ale chęć szybkiego odrobienia strat okazała się silniejsza i mogę tylko liczyć na CUD, bo inaczej tego nazwać nie można. 200 PLN to sporo kasy, ale w obliczu wszystkich przegranych pieniędzy w tym miesiącu, nie miałem innego wyjścia jeśli chodzi o stawkę.
Moja decyzja na moją odpowiedzialność, nie polecam.
Depozyt: 200 PLN
24.
Atletico Madryt - Sevilla ⛔
1. Połowa Over 3.5 @ 26.0 B365
25.
Atletico Madryt - Sevilla ⛔
Over 5.5 @ 19.0 B365

Obyło się bez cudów ????

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
STATYSTYKA Styczeń 2013:
Depozyty: 3400 PLN
Wypłaty: 200 PLN
Zysk/Strata: ⛔ 3200 PLN
Kupony: 5/39* (12.8%) :oops:
*Dwa kupony zakończyły się zwrotem
Czas najwyższy się otrząsnąć !

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
Luty:
Cały mecz Argentyna - Niemcy opisałem w odpowiednim dziale, zwróciłem także uwagę na pierwsze mecze singla, więc możecie się dowiedzieć dlaczego tak a nie inaczej w tym przypadku. O Errani też znajdziecie kilka słów, jeśli dobrze poszukacie ;) Zastanawiałem się nad tym co zmienić, przede wszystkim za dużo było przypadkowych typów, niektóre się powielały, stawki też niezbyt rozsądnie rozdysponowane, szczególnie końcówka... Liczyłem sobie też coby było gdybym zamiast kursów powyżej 2.0 (przeciwko faworytom) stawiał na nich z handicapem +1.5 seta. No i wyszło, że przegrałbym jeszcze więcej, więc dodatnie handi nie jest sposobem. Po prostu muszę lepiej dobierać spotkania, dokładniej je analizować i przede wszystkim szczęście musi w końcu dopisać, bo to jest sprawa konieczna a ostatnio brakuje mi go strasznie...
Depozyt: 800 PLN (600 Pinnacle + 200 B365)
1.
Niemcy - Argentyna (Davis Cup)
2 @ 1.658 Pinnacle
Stawka: 600 PLN
2.
Carlos Berlocq - Philipp Kohlschreiber 1 @ 3.25
Juan Monaco - Florian Mayer 1 @ 1.40
Sara Errani - Carla Suarez-Navarro 1 @ 1.40
@ 6.36 B365
Stawka: 150 PLN

clemenza 230

clemenza