Depozyt: 20 PLN
Chelsea - Swansea
Over 7.5 @ 15.0 Bet365
Over 3.5 1 połowa @ 15.0 Bet365
Trudno o konkretne argumenty przy tak ryzykownym typie, ale mam przeczucie, że Chelsea odbije sobie dzisiaj ostatnią domową porażkę z QPR w lidze i znów zobaczymy festiwal strzelecki, głównie w wykonaniu The Blues. Potencjał mają moim zdaniem największy w
Premier League (jeśli chodzi o ofensywę), linia ataku może nie powala na kolana jak w United, czy City, ale druga linia to poezja, cała masa zawodników o bardzo ofensywnej charakterystyce. Dodatkowo to pierwszy mecz u siebie, warto zrobić zaliczkę przed rewanżem. Uważam, że jeśli młodzież z Londynu szybko strzeli pierwszego gola, to worek się rozerwie. Atak mają w genach i udowodnili mi to w meczu z AV (8:0, powinno być dużo wyżej). Jestem przekonany, że przy prowadzeniu, nie będą starali się bronić korzystnego wyniku, tylko dobiją rywala i to nie jednym ciosem. Pytanie tylko czy strzelą jako pierwsi? Czy ustawią sobie mecz od początku? Tego nie wiem, ale patrząc na skład jestem skłonny zaryzykować, choć oczywiście niewiele. Krótko mówiąc liczę na otwarty mecz a skład londyńczyków mnie do tego mocno przekonuje:
Turnbull; Azpilicueta, Ivanovic, Cahill, Cole; David Luiz, Ramires ; Mata, Oscar, Hazard; Torres.
Na ławce takie tuzy jak Lampart, Ba, czy Marin, na wypadek gdyby któryś z zawodników odpowiedzialnych za strzelanie się dzisiaj nie wyspał.
Chelsea - Swansea
Over 7.5 @ 15.0 Bet365
Stawka:
10 PLN
Chelsea - Swansea
Over 3.5 1 połowa @ 15.0 Bet365
Stawka:
10 PLN