>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Clemenza

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
Bukmacher: Bet365
Depozyt: 50 PLN
1.
Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 2 @ 2.60
Albert Ramos-Vinolas - Feliciano Lopez 1 @ 3.25
1@ 8.45
Stawka: 25 PLNStan konta: 25 PLN + 1 kupon

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
Bukmacher: Bet365
Depozyt: 50 PLN
1.
Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 2 @ 2.60 ⛔
Albert Ramos-Vinolas - Feliciano Lopez 1 @ 3.25 ✅
1@ 8.45
Stawka: ⛔ 25 PLN
Stan konta: 25 PLN
2.
Ignatik - Rumyantsev 2 @ 7.0 ⛔
Stawka: ⛔ 25 PLN
Stan konta: 0

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
Depo 2: 25 PLN Bet365
3.
Alves - Donskoy
1 @ 3.50 Bet365
⛔
Stawka: 25 PLN ⛔
Depo 3: 25 PLN
4.
Galatasaray v Man Utd 2 @ 3.50
Valencia v Bayern 2 @ 2.10
Juventus v Chelsea (Remis - Nie ma zakładu) 2 @ 3.40

@24.99 Bet365
Stawka: 15 PLN

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
Brak czasu, brak czasu, ale od jutra wracam do gry :cool: Na razie &quot;szaleniec&quot; za &quot;zapomnianą&quot; dyszkę ;) Pozdrawiam

5.
GSW - Orlando Magic 2 @ 2.65 ✅
76ers - Indiana Pacers 1 @ 3.20 ⛔
Dallas Maverics - Toronto Raptors 2 @ 2.75 ✅

@23.32 Bet365
Stawka: 10 PLN

Jak blisko było ! ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
clemenza 230

clemenza

Użytkownik
Depo 4: 25 PLN
Z niecierpliwością czekam na mecz, w oczekiwaniu napisałem nawet trochę o samym spotkaniu, podtekstach i swoim typie. Nie mogę niestety wstawić przekierowania do posta, ale jeśli ktoś będzie zainteresowany, to bez trudu znajdzie go w dziale o NBA.
6.
Houston Rockets - New York Knicks
1 @ 4.50 Bet365

Stawka: 20 PLN

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
6.
Houston Rockets - New York Knicks ✅
1 @ 4.50 Bet365

Stawka: 20 PLN
Wygrana: 90 PLN
Stan konta: 95 PLN
Haa! Po prawie dwóch miesiącach pobytu na forum, w końcu udało mi się trafić jakiś kupon ;) Wreszcie mam solidniejszy budżet na granie i mogę sobie pozwolić na bezpieczniejsze granie. Oj przydałoby się trochę dodatkowej kasy na święta, dlatego jutro kontynuacja. Oferta na dzisiaj niezbyt ciekawa, dlatego z kolejnym typem wstrzymam się chyba do jutrzejszych spotkań NBA, chociaż może któryś z forumowiczów przekona mnie do swoich typów? Dopiero dzisiaj zajrzałem głębiej do działów tematycznych i przyznam, że znalazłem kilku gości, którzy wiedzą co piszą.
Pozdrawiam!

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
7.
Utah Jazz - Brooklyn Nets 2 @ 1.45
Minnesota Timberwolves - Miami Heat -6.5 2 @ 1.66
Indiana Pacers - Milwaukee Bucks 1 @ 2.15
NOH - GSW 1 @ 3.80

@ 19.80 Bet365
Stawka: 30 PLN

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
Poprzednie dwa kupony ⛔
Stan konta po ósmym kuponie: 45 PLN
9.
Barcelona - Fenerbahce 2 @ 4.50 ⛔
Panathinaikos - Żalgiris 1 @ 1.57 ✅
Marino - Zaniewska 2 @ 2.20 ⛔

@15.54 Bet365
Stawka: 25 PLN

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
Sezon tenisowy rozpoczęty. Wielka karuzela pt. &quot;Melbourne&quot; się rozkręca, czas na poważniejsze granie ;)
Depozyt: 150 PLN
Gram w Bet365, ze względu na bogatszą ofertę tenisową (m.in. kwalifikacje Australian Open), ale w Pinnacle kurs jeszcze ciekawszy.
Gael Monfils - Greg Jones ⛔
2 @ 5.00 Bet365

Kurs bardzo mocno przesadzony moim zdaniem. Uwielbiam Gaela, jego styl bycia, tenis, ale jeszcze nie wrócił do formy sprzed kontuzji. Bardzo niepewny serwis i ogromne wahania formy to główne cechy Francuza w tym roku. Z drugiej strony siatki stanie natomiast (już nie młody 89&#39;) Australijczyk, dla wielu No Name, zawodnik 4 setki rankingu - Greg Jones. Dla niego będzie to czwarty mecz w turnieju, czuje się tu znakomicie, kibice traktują go naturalnie jak &quot;swojego&quot;. Warto nadmienić, że w kwalach wyeliminował Hanescu, wczoraj w meczu pierwszej rundy Jurgena Melzera. Widziałem mecz z Austriakiem i byłem pod wrażeniem. Przez całe spotkanie znakomicie serwował, nie dając rywalowi nawet cienia szansy na przełamanie (jedyne szanse Melzer miał po utracie podania w 2 secie). Poza tym, nie bawił się w żadne gierki, mocno ryzykował, był pewny swego i przez całe spotkanie trzymał inicjatywę na korcie. Taka nieustępliwa gra może dać bardzo dużo w meczu z &quot;aktualnym&quot; Monfilsem. To, że Gael będzie miał przestoje jestem przekonany i sam podaruje rywalowi masę punktów przy swoim podaniu. Obawiam się jednak, że gonienie wyniku, w meczu z niesamowicie zmotywowanym i podbudowanym Kangurem, może się okazać bardzo trudną sprawą. W tych okolicznościach, nie dał bym więcej niż 3.0 na zwycięstwo miejscowego faworyta.
Gael Monfils - Greg Jones ⛔
2 @ 5.00 Bet365
Stawka: ⛔ 100 PLN

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
Na Li - Madison Keys ⛔
2 @ 3.85 Pinnacle

Obserwuje Madison a szczerze mówiąc bardziej jej wyniki od 2009 roku, kiedy to zrobiło się o niej głośno, po tym jak wygrała mecz na poziomie Tour w wieku... 14 lat i 48 dni! Od tamtej pory minęło już ponad 3 lata, dziś to prawie pełnoletnia zawodniczka, dla mało kogo pozostaje anonimowa. Co prawda w tym czasie wygrała zaledwie kilka spotkań na tym poziomie (m.in. mecz w dużym turnieju w Miami w 2012r., czy spotkanie 1 rundy US Open 2011), ale postawiła na inną (mądrzejszą) drogę i zdobywanie skalpów w turniejach niższej rangi (challengerach, czy do niedawna ITF&#39;ach u kobiet). Znakomicie zakończyła ubiegły sezon, trzema kolejnymi świetnymi występami na tym poziomie (dwa turnieje wygrała, w trzecim doszła do 1/2) dzięki czemu dobiła do 135 miejsca w rankingu a po tym tygodniu zamelduje się najpewniej w czołowej setce. Turniej ma marzenie, wygrała już 5 spotkań, w żadnym nie straciła seta a rywalki na rozkładzie... Niczego sobie (Zheng, Safarova, Czink!). Nie występuje w kwalach do Australian Open (dostała dziką kartę), więc w 100% może się skupić na zrobieniu efektownego wyniku w Sydney. Rywalka znakomicie wszystkim znana, z bilansem w 2013 7-0 (to samo co Radwańska). No właśnie i tu widzę jej największy problem. Dla 6 rakiety świata turniej w Melbourne to podstawa, meczu nie odpuści, ale nie będzie tu na pewno tak groźną rywalką dla Amerykanki, jak gdyby spotkały się w bezpośrednim pojedynku w przyszłym tygodniu. Zmęczenie także może dać o sobie znać, spotęgowane zmianą Chin na Australię. Osobiście uważam, że młoda Amerykanka ma szansę na życiowy sukces, jest na pewno podbudowana świetną serią a jak wiadomo (przykład Janowicza) to uskrzydla i potrafi sprawić, że gra się lepiej niż kiedykolwiek wcześniej. Na Li - Madison Keys ⛔
2 @ 3.85 Pinnacle
Stawka: ⛔ 50 PLN

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
Depozyt: 20 PLN
Chelsea - Swansea
Over 7.5 @ 15.0 Bet365 ⛔
Over 3.5 1 połowa @ 15.0 Bet365 ⛔
Trudno o konkretne argumenty przy tak ryzykownym typie, ale mam przeczucie, że Chelsea odbije sobie dzisiaj ostatnią domową porażkę z QPR w lidze i znów zobaczymy festiwal strzelecki, głównie w wykonaniu The Blues. Potencjał mają moim zdaniem największy w Premier League (jeśli chodzi o ofensywę), linia ataku może nie powala na kolana jak w United, czy City, ale druga linia to poezja, cała masa zawodników o bardzo ofensywnej charakterystyce. Dodatkowo to pierwszy mecz u siebie, warto zrobić zaliczkę przed rewanżem. Uważam, że jeśli młodzież z Londynu szybko strzeli pierwszego gola, to worek się rozerwie. Atak mają w genach i udowodnili mi to w meczu z AV (8:0, powinno być dużo wyżej). Jestem przekonany, że przy prowadzeniu, nie będą starali się bronić korzystnego wyniku, tylko dobiją rywala i to nie jednym ciosem. Pytanie tylko czy strzelą jako pierwsi? Czy ustawią sobie mecz od początku? Tego nie wiem, ale patrząc na skład jestem skłonny zaryzykować, choć oczywiście niewiele. Krótko mówiąc liczę na otwarty mecz a skład londyńczyków mnie do tego mocno przekonuje:
Turnbull; Azpilicueta, Ivanovic, Cahill, Cole; David Luiz, Ramires ; Mata, Oscar, Hazard; Torres.
Na ławce takie tuzy jak Lampart, Ba, czy Marin, na wypadek gdyby któryś z zawodników odpowiedzialnych za strzelanie się dzisiaj nie wyspał.

Chelsea - Swansea ⛔
Over 7.5 @ 15.0 Bet365
Stawka: ⛔ 10 PLN
Chelsea - Swansea ⛔
Over 3.5 1 połowa @ 15.0 Bet365

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
Czas na odbudowanie budżetu. Idealna okazja już w nocy, spokojnie kładę się spać. Powodzenia ;)
Depozyt: 400 PLN
Simone Bolelli - Paul-Henri Mathieu ⛔
2 @ 1.526 Pinnacle
Zgadzam się z przedmówcą, tym bardziej że wolę grać na dogów. Jednak tym razem proponuje inny typ i jestem do niego przekonany po tym co dzisiaj widziałem. Analiza może być krótka. Postawę Mathieu dzisiaj opisałem w innym temacie. Bolelli chyba na dobre ustabilizował formę, ale pewnego poziomu Włoch nigdy nie przeskoczy, na pewno nie na hard korcie, mimo niezłego serwisu i przyzwoitych umiejętnościach przejścia z obrony do ataku, jego tenis dużo lepiej sprawdza się na cegle. Podoba mi się fakt, że Mathieu zależy na ograniu tutaj, nie wystartował w tym roku jeszcze nigdzie i widać, że jest głodny tenisa. Forma też ewidentnie zwyżkowa. Rywal do rozstrzelania, zdziwię się mocno jeśli nie zamknie spotkania w dwóch partiach.
Simone Bolelli - Paul-Henri Mathieu ⛔
2 @ 1.526 Pinnacle
Stawka: ⛔ 400 PLN

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
Depozyt: 30 PLN
Fleming/Soares - Brunstrom/Nielsen 2 @ 2.20 ⛔
Steve Johnson - Ryan Sweeting 2 @ 2.20 ⛔
Florent Serra - Maxime Authom 2 @ 1.72 ✅
Houston Rockets - Boston Celtics 1 @ 2.30 ⛔
Utah Jazz - Atlanta Hawks 2 @ 1.55 ✅
@ 29.91 Bet365
Stawka: ⛔ 20 PLN

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
NIE ZACHĘCAM DO GRANIA MOICH TYPÓW
Kolejny raz daje się ponieść emocjom i próbuje ustrzelić kosmiczny kurs i szybko odrobić straty. Wiadomo do czego to prowadzi... No, ale zagrałem a tutaj wrzucam wszystko co gram, po to, żeby się czegoś nauczyć, jak widzę jak to wygląda to jest mi niedobrze.
David Ferrer - Philipp Kohlschreiber 2 @ 4.50 ⛔
Steve Johnson - Ryan Sweeting 2 @ 2.20 ⛔
Florent Serra - Maxime Authom 2 @ 1.61 ✅
@ 15.99 Bet365

clemenza 230

clemenza

Użytkownik
Nie ma się czym szczycić, ale regulamin nakazuje prowadzenie statystyk, więc podsumowuje... Przed Australian Open, oby w przyszłym tygodniu coś się odmieniło.
STATYSTYKA 2013:
Depozyty: 660 PLN
Wypłaty: Brak
Kupony: 0/9
:oops:
OD POCZĄTKU TEMATU:
Depozyty: 785 PLN
Wypłaty: Brak
Kupony: 1/19
:-|

Do góry Bottom