>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Cieszy Każda Wygrana - Typy Konrada !

konradbcn07 27

konradbcn07

Użytkownik
Witam Wszystkich. Bukmacherką zajmuję się od paru lat z różnymi skutkami , raz bywało lepiej a raz gorzej. Postanowiłem założyć temat na forum by swoją wiedzą i typami pomóc innym w wygranej aa jednocześnie sprawdzić też siebie. Przeważnie gram piłkę nożną , siatkówkę i tenis
Stan konta - 80zł Bukmacher - bwin
Pozdrawiam ! ! !

konradbcn07 27

konradbcn07

Użytkownik
Kupon 1.
:

W ostatnim meczu 15 kolejki Polskiej Ekstraklasy staną na przeciw siebie ekipy Lechii Gdańsk i Chorzowskiego Ruchu. Gospodarze w ostatnich 5 kolejkach u siebie ugrali 4 remisy i zwyciężyli słaby ŁKS 2;1. Natomiast drużyna Niebieskich to rewelacja tej rundy zaraz obok Śląska. W ostatnich 5 meczach wyjazdowych odnieśli 3 zwycięstwa i 2 porażki (Wisła i Lechem) Ich ładną gre zespołową z ogląda się z przyjemnościa i jestem przekonany że w dzisiejszym to udowodnią zwłaszcza że stoją przed szansą wskoczenia na 2 miejsce w tabeli. Stawiam dzisiaj na remis do przerwy a następnie zwycięstwo Niebieskich bo bardzo ciekawym kursie !

Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów - x/2 kurs 6,75zł ⛔
AKO - 6,75
Stawka - 10zł
Fatalny błąd Stawarczyka który pakuje piłe do własnej bramki i niestety kupon przegrany już w 1 połowie meczu.
Zysk/Strata - 10zł

konradbcn07 27

konradbcn07

Użytkownik
Trochę mnie chyba fantazja poniosła ???? Teraz na chłodno przemyślałem że nie było sensu grania tych dwóch kuponów. Czekam na siatkówkę.

konradbcn07 27

konradbcn07

Użytkownik
Kupon 4.
:
W ostatniej kolejce drużyna Colorado pewnie pogonała na własnej tafli ekipę Edmonton 5;2 i uważam że w dzisiejszym mecz podtrzymają zwycięską passe pewnie pokonując drużynę Dallas Stars. 9 dni temu w pojedynku tych drużyn padł wynik 3;0 dla Colorado , dzisiaj stawiam że będzie podobnie.
Dallas Stars u Colorado Avalanche - 2 kurs 1,78zł :
W drugim meczu który zdecydowałem się dorzucić staną na przeciw siebie bandy Sharks-ów i King-sów . Faworytem jest drużyna gospodarzy która w ostatniej kolejce pokonała właśnie Sharksów 4;2 , w dzisiejszym meczy również stawiam na ich zwycięstwo !
San Jose Sharks - Los Angeles Kings - 1 kurs 1,80zł
AKO - 3,20
Stawka - 15zł

konradbcn07 27

konradbcn07

Użytkownik
Proszę adminów o wyczyszczenie całego tematu włącze z moimi powyższymi postami.

Stan konta - 1000zł
buk - bet365

Kupon 1.

⚽Barcelona - BATE Borisov (+2,5) - 2 @ 1,40 ⛔
????PGE Turów - Alba Berlin - 2 @ 1,45 ⛔
⚽Chelsea - Valencia - 1 @ 1,72 ✅

Stawka - 100zł
AKO - @ 3,50

konradbcn07 27

konradbcn07

Użytkownik
Kupon 5.