Witam Wszystkich. Bukmacherką zajmuję się od paru lat z różnymi skutkami , raz bywało lepiej a raz gorzej. Postanowiłem założyć temat na forum by swoją wiedzą i typami pomóc innym w wygranej aa jednocześnie sprawdzić też siebie. Przeważnie gram piłkę nożną , siatkówkę i tenis
Stan konta - 80zł Bukmacher - bwin Pozdrawiam ! ! !
W ostatnim meczu 15 kolejki Polskiej Ekstraklasy staną na przeciw siebie ekipy Lechii Gdańsk i Chorzowskiego Ruchu. Gospodarze w ostatnich 5 kolejkach u siebie ugrali 4 remisy i zwyciężyli słaby ŁKS 2;1. Natomiast drużyna Niebieskich to rewelacja tej rundy zaraz obok Śląska. W ostatnich 5 meczach wyjazdowych odnieśli 3 zwycięstwa i 2 porażki (Wisła i Lechem) Ich ładną gre zespołową z ogląda się z przyjemnościa i jestem przekonany że w dzisiejszym to udowodnią zwłaszcza że stoją przed szansą wskoczenia na 2 miejsce w tabeli. Stawiam dzisiaj na remis do przerwy a następnie zwycięstwo Niebieskich bo bardzo ciekawym kursie !
Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów - x/2 kurs 6,75zł
AKO - 6,75
Stawka - 10zł Fatalny błąd Stawarczyka który pakuje piłe do własnej bramki i niestety kupon przegrany już w 1 połowie meczu. Zysk/Strata - 10zł
:
W ostatniej kolejce drużyna Colorado pewnie pogonała na własnej tafli ekipę Edmonton 5;2 i uważam że w dzisiejszym mecz podtrzymają zwycięską passe pewnie pokonując drużynę Dallas Stars. 9 dni temu w pojedynku tych drużyn padł wynik 3;0 dla Colorado , dzisiaj stawiam że będzie podobnie.
Dallas Stars u Colorado Avalanche - 2 kurs 1,78zł :
W drugim meczu który zdecydowałem się dorzucić staną na przeciw siebie bandy Sharks-ów i King-sów . Faworytem jest drużyna gospodarzy która w ostatniej kolejce pokonała właśnie Sharksów 4;2 , w dzisiejszym meczy również stawiam na ich zwycięstwo !
San Jose Sharks - Los Angeles Kings - 1 kurs 1,80zł
AKO - 3,20
Stawka - 15zł