Witam. W jakim buku ta kombinacja jest dozwolona?
na unibecie masz zaklad czy w którymś z wszystkich meczy padnie gol w pierwszych 59s , dodatkowo niedawno widze dodali zakłady za rekodry mundialu tzn czy bedzie najszybsza bramka w historii, najszybsza czerwona kartka itd ale kursy kosmiczne ????cześć, na ostatnich MS był taki zakład - Czy podnie gol do 180sek we wszystkich meczach mundialu - kurs był nato 7.0...czy wiecie może czy któryś buk ma taki zaklad??? chciałem zagrać grubiej na to zdarzenia.
Na powołanie Toniego jest kurs 23. Opcja dostępna w betssonie.Luca Toni szaleje w Serie A w obecnym sezonie i mimo wieku wpakował już 20 goli. Zastanawiam się na ile możliwe jest jego powołanie. Szukałem zakładu, ale póki co nie udało mi się to.
dzięki,,,czy jeszcze ktoś wie gdzie mozna postawić ze nie będzie gola przez pierwsze minuty we wszystkich meczach??/na unibecie masz zaklad czy w którymś z wszystkich meczy padnie gol w pierwszych 59s , dodatkowo niedawno widze dodali zakłady za rekodry mundialu tzn czy bedzie najszybsza bramka w historii, najszybsza czerwona kartka itd ale kursy kosmiczne ????
Moim zdaniem kompletnie się nie opłaca grać grubo niskich kursów na mundialu. Awanse Hiszpanów, Niemców itd taa grają na drugim końcu świata w innym klimacie co jak pokazał Puchar Konfederacji może sprawiać sporo problemów, tylko 3 mecze w grupie, bedzie masa niespodzianek. Lepiej szukać wyższych kursów za mniejsze stawki
a po czym tak wnioskujesz (szczególnie z 1/4)?Stawiam wszystko, że Brazylia nie dojdzie do 1/2 finału.
Zastanawiam się nawet czy brać pod uwagę brak dojścia do 1/4 finału.
Tylko moje pytanie: Gdzie można taki zakład postawić za trochę mocniejszą kasę?
Nie będę się zbytnio rozpisywał, bo to by była praca na 50 stron A4 , ale ogólnie chodzi o analizę wkładu poszczególnych piłkarzy w siłę formacji oraz przełożenie tego na grę całego zespołu.
Bez kitu dziwne masz podejście do sprawy. Rozumiem, że Brazylia jest w gronie faworytów, ale bez przesady. Balonik u nich powoli już przybiera spore rozmiary zwłaszcza ze strony kibiców co tylko może negatywnie na nich wpłynąć. Dawno nie zdobyli trofeum i to powoduje, że oczy każdego skierowane są w ich stronę i nie potrzebnie pojawia się presja wśród samych zawodników. Nie da się ukryć, że personalnie mają dobrych zawodników na każdej pozycji i fakt ten nie podlega dyskusji. Moim zdaniem gra reprezentacji Brazylii i to gdzie zajdą w tym turnieju zależeć będzie od dwóch czynników. Po pierwsze od formy Freda oraz tego czy Neymar "Hollywood" będzie mniej pajacował a więcej grał. Z dalszą częścią Twojego postu też się nie zgodzę, ponieważ do turnieju daleko, mogą trafić się kontuzje ważnych graczy plus już na samych mistrzostwach ktoś może wypaść z pierwszej jedenastki lub w dalszym etapie pauzować za kartki. O dyspozycji dnia nie będę wspominał, bo nie raz było to widoczne chociażby ostatnio Messi, Ribery. Mogą wygrać równie dobrze mogą wtopić. Po pierwszym meczu będziemy wiedzieć więcej. Osobiście chciałbym żeby pajacowania na boisku było jak najmniej, ale to chyba niemożliwe.
Jaki FIFA miałaby mieć w tym interes?Bierzesz pod uwagę wyłacznie poziom sportowy a co z innymi argumentami? Dlaczego nie wierzysz, że sędziowie zrobią wszystko by przepchnąć Brazylię jak najdalej? Dla mnie to więcej niż pewne i FIFA doplinuje by gospodarze zaszli daleko.