Z
1M
Taa z pewnością wyżej stoją akcje tych zespołów yhyy. Wg mnie niczyje akcje nie stoją wyżej czy niżej.Nie zgodzę się.
Wyżej "stoją akcje" Niemiec, Hiszpanii, Argentyny, Włoch, Portugalii, Francji, a nawet Belgii.
I gdzie to chciałes za tysiąca pograc ? W betssonie ? ????Lokatą życia to było że Nasri zagra na MŚ Skleić to po kursie 5 jak był z kursem 9.65 na Torresa, nawet za tysiąca Ja takich pieniędzy nie miałem, kursy poleciały
No racja, tylko nie wiem jaki to ma związek z mistrzostwami świata. :grin:to co wczoraj zrobił real to ... cos niesamowitego
I gdzie to chciałes za tysiąca pograc ? W betssonie ? ????
Przecież oni max po 50zł przyjmowali jak dobrze poszło...
Szczerze powiedziawszy, to ja kompletnie nie rozumiem dlaczego tyle osób tak się tą Belgią zachwyca, bukmacherzy też stawiają ich przed np. Francję, Holandię, Włochów, Anglię, Portugalię. W ankiecie kto zostanie mistrzem świata Belgia ma nawet więcej głosów niż Hiszpania... Ja rozumiem, że tam jest paru naprawdę niezłych piłkarzy, ale żeby stawiać ich wyżej od Francji(którzy mają słabą grupę), zawsze groźnych Włochów czy świetnie grającą w eliminacjach Holandię to dla mnie gruba przesada. Na dodatek brak doświadczenia u Belgów. Nie wiem skąd ta fascynacja tą reprezentacją.
Chyba oglądałeś inny mecz niż reszta. Szwajcaria wygrała 1-0 i nie rozumiem od kiedy to jest remis...Dodam jeszcze, że Hiszpanie na turniejach typu Euro lub Mundial nie potrafią wygrać 1 meczu. Nawet gdy zdobyli mistrzostwo świata nie ograli Szwajcarów, gdzie kurs na Hiszpanie wynosił 1.15, a mecz zakończył się remisem.
Chcesz wtopić to graj. Oglądałeś pierwszy mecz w Copa America 2011 pomiędzy Argentyną a Boliwią? Też każdy myślał, że padnie sporo bramek i reprezentacja Argentyny zmasakruje rywala, ale męczyła się niemiłosiernie, by wyskrobać remis. Kurs na wygraną wynosił wtedy 1.01, więc no pierwszy mecz może wygrają, ale kanonady nie ma co się spodziewać.Ciekawym zakładem wydaje mi się postawienie większych pieniędzy na wysoką wygraną w 1 meczu Argentyny z Bośnią.
Jezeli chodzi o kartki to o ile dobrze pamietam byla taka sytuacja na ostatnich mistrzostwach,koles dostal czerwona kartke dopiero przy trzeciej zoltej.oczywiscie ewidentna pomylka sedziegoCzy jeden zawodnik otrzyma trzy kartki w jednym meczu? @ 95
Jak mamy rozumieć ten zakład ?
Żółta, żółta, w konsekwencji czerwona = 3 kartki. ????
Chyba że tu chodzi o pomyłkę sędziego
Czy zawodnik zdejmie koszulkę podczas świętowania zdobycia gola? @ 1.49
Pewniak. Prędzej czy później na pewno ktoś będzie cieszył się w ten sposób.