>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ciekawe zakłady na EURO 2024

RBR1one 552,3K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Dowolna drużyna wygra mecz co najmniej 5 golami
Typ: NIE
Kurs: 1.75

Bukmacher: STS
Zeby to nie weszlo musialaby tutaj byc jakas masakracja w ktoryms meczu. Ostatnie kolejki przed nami. Ci ktorzy maja bezpieczna sytuacje beda sobie spokojnie grac oszczedzajac sily. Slabe ekipy walczace o awans beda grac taktycznie i nie widze tu nikogo kto moglby odjechac na 5 gramek. Pozniej mamy faze pucharowa i tam slabych druzyn juz nie bedzie. Ladny kursik mozna sprobowac. Bet dostepny w zakladce Turniej-zaklady specjalne.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +921
luque 3,6K

luque

Użytkownik

Zeby to nie weszlo musialaby tutaj byc jakas masakracja w ktoryms meczu. Ostatnie kolejki przed nami. Ci ktorzy maja bezpieczna sytuacje beda sobie spokojnie grac oszczedzajac sily. Slabe ekipy walczace o awans beda grac taktycznie i nie widze tu nikogo kto moglby odjechac na 5 gramek. Pozniej mamy faze pucharowa i tam slabych druzyn juz nie bedzie. Ladny kursik mozna sprobowac. Bet dostepny w zakladce Turniej-zaklady specjalne.
Niby masz rację ale pamiętasz mecz na MS 2014 gdzie Niemcy rozwalili Brazylię 7-1 ? Zakład wydaje się spoko ale w piłce jednak wszystko jest możliwe ;)

chamberlain 600,2K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Grupa z największą liczbą goli - Grupa F @ 2.65 STS

1. Grupa A - 17 bramek
2. Grupa F - 12 bramek
3. Grupa B - 11 bramek

W tej chwili tak przedstawiają się bramki w grupach, gdzie najwięcej ich pada, w grupie A nie obejrzymy już poprawy tego wyniku, bo oni zakończyli już rozgrywki, pozostałe mają jeszcze szanse na poprawienie swoich wyników. Faworytem wśród bukmacherów jest grupa F, z Portugalią, Turcją, Czechami i Gruzją w składzie, ja przechylam się do tego i jestem w stanie zaryzykować, że oni wyjdą na prowadzenie na koniec fazy grupowej. Przed nami spotkania Portugalia - Gruzja, tutaj Ci pierwsi nie mają już o co grać, bo wychodzą z grupy z pierwszego miejsca, nawet, jakby ostatni mecz z Gruzją przegrali, spodziewane więc są rotacje i rozluźniona Portugalia może postrzelać Gruzji, którzy jacyś wybitni w defensywie nie są. Drugie spotkanie to mecz Czechy - Turcja, spotkanie o awans, ale w spotkaniach obu drużyn pada duża ilość bramek i tutaj też nie powinniśmy się zawieźć. 6 bramek w tych dwóch spotkaniach wygląda niewątpliwie na bardzo możliwe. Największym zagrożeniem jest jeszcze grupa B, która w tym momencie ma bramkę mniej, ale tam zobaczymy mecz Chorwacji z Włochami o awans, gdzie możemy nie oglądać za dużo bramek, oraz spotkanie pewnych awansu Hiszpanów z Albanią, gdzie podobnie powinniśmy obejrzeć rotacje, ale czy Hiszpania sobie postrzela? Prawdę mówiąc przegrywając to spotkanie mają okazję wyrzucić Włochów, lub Chorwatów, więc dla nich ciekawa opcja.

Nie awansuje z grupy:
Węgry @ 4.50
Austria @ 40.00
STS

Dorzucam jeszcze takie dwa zakłady. Pierwszy na brak awansu Węgier, którzy zakończyli już swoją grupę na trzecim miejscu, teraz musza znaleźć się w czwórce najlepszych drużyn z miejsc trzecich, o co według mnie będzie ciężko. 3 punkty i słaby bilans bramkowy, który wynosi -3 nie napawa optymizmem, w tej chwili gorszy bilans bramkowy z drużyn, które mają szansę na 3 miejsce w grupie, a raczej taki sam jak Węgry ma Chorwacja, tyle, że oni, muszą wygrać, żeby na tym 3 miejscu się znaleźć, więc już punktami wyprzedzaliby Węgry. Jak dla mnie bardzo duże szanse, że Węgier nie obejrzymy w dalszej fazie turnieju. Drugi bardziej ryzykowny typ na Austrię, ale żal nie spróbować tak wysokie kursu, a przecież wystarczy, że przegrają z Holandią i ich sytuacja się komplikuje, bo będą mieć na swoim koncie 3 punkty i zerowy, lub ujemny bilans bramkowy, co może ich opuścić trochę w klasyfikacji miejsc trzecich. Obie drużyny zagrają ze sobą o bezpośredni awans, także nie można wykluczać żadnego scenariusza.

Ostatnia edycja:
bam14 7,4K

bam14

Forum VIP

Nie widzę tego zakładu. Już zdjęty?

chamberlain 600,2K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Francja over 10.5 bramek na turnieju @ 4.00 Betclic

Francuzi do tej pory nie rozgrywają dobrego turnieju, na ich koncie raptem jedna bramka przeciwko Austrii i to na dodatek bramka samobójcza, przeciwko Holandii bezbramkowy remis, zaczynają pojawiać się głosy niepokoju, że Francji brakuje skuteczności, ale moim zdaniem jutro może się to wszystko zmienić, niestety po spotkaniu z Polską. Bukmacherzy wystawili linię 10.5 bramek na Francję w całym turnieju po niewątpliwie wysokim kursie, bo aż 4.00, do zdobycia przez nich jeszcze 10 bramek, ale popatrzmy jakie spotkania mają przed sobą. Jutrzejszy wspomniany z Polską, gdzie nie mogą sobie pozwolić na stratę punktów, bo w tej chwili mogą spaść nawet na trzecie miejsce w grupie, a jeśli jutro zagramy ze zmotywowaną Francją, to będzie nam ciężko nie dostać kilku bramek, bo niestety popełniamy sporo błędów, co przeciwnicy wykorzystują. Graliśmy z Francją na MŚ w 2022 roku i skończyło się na 3:1, tutaj jeśli Francja potraktuje mecz z nami jako odblok, może skończyć się wyżej. Jeśli Francja wygra różnicą kilku bramek, to zajmie pierwsze miejsce w grupie, przez co zagrają z kimś z trójki Czechy/Turcja/Gruzja, oczywiście Gruzję raczej trzeba odrzucić, ale znowu mamy dwie drużyny w których spotkaniach pada duża ilość bramek, więc znowu okazja na bramki. Ćwierćfinał wydaje się również nie należeć do najtrudniejszych, bo tam zagrają ze zwycięzcą meczu 1. Grupa E - 3. Grupa A/B/C/D, na ten moment bardzo dużo opcji, bo nawet w grupie E, gdzie Belgia miała być sporym faworytem, to w tej chwili nie są pewni nawet awansu. Podsumowując Francja ma szansę odbić się w bramkach zaczynając już jutro, gdzie osobiście boję się tego spotkania dla nas, późniejsze etapy też nie wyglądają tak źle, największy opór czeka w prawdopodobnym półfinale z Anglią, ale i do tego spotkania według mnie są w stanie nastukać jeszcze 10 bramek, na pewno dawałbym na to większe szanse, niż bukmacherzy, którzy chyba skreślili już Francję po pierwszych dwóch meczach.

Ostatnia edycja:
R 92,8K

roykeane2.0

Użytkownik
Forbet

EURO 2024 - Rynek Zakładów
Międzynarodowe/ EURO 2024 - Rynek Zakładów
Polska liczba żółtych kartek 5.5 (faza gr.)
Powyżej - kurs 2.15
To wychodzi średnio min 2 żk na mecz, czyli niewiele biorąc pod uwagę, z jakimi drużynami gramy w grupie. Moim zdaniem niska linia.
Historia ME
2020 - 8żk
2016-6żk
2012-7żk
2008 - 7żk
Na plus +++

Wystarczało sześć żk, jest siedem. Ale nie ma się co oszukiwać weszło "letko" na farcie. Gdyby nie wyrównana końcówka z Francją, kto wie.

Otrzymane punkty reputacji: +164
S 0

secretariat

Użytkownik
Hej, na jakiej stronce będą statystyki z żółtymi kartkami w turnieju i ilość rogów? Dzięki szukałem ale nie mogę odpowiedniej strony znalezc

anzelmo 262,2K

anzelmo

Użytkownik
Bramkarz zanotuje strzał celny: Tak 10.00 lvbet

Dobry bet szans myślę nie zabraknie żeby któryś golie poszedł do rożnego- zapowiadają sie wyrównane mecze wiec...nie wiem jak z dogrywka czy obowiązuje ale....do lepszego oglądania singiel .

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Kto strzeli więcej goli na turnieju Kane-Ronaldo | Kane @1,7 fortuna [/ICONPLUS]

Szczerze? Pewniak według mnie. Portugalia niby faworyt w grupie, ale jednak Turcja wygląda obiecująco, Czesi solidni w obronie, Gruzini na pożarcie. Jednak Ronaldo na 100% nie będzie grał po 90 minut w każdym meczu, nie u Martineza. Dla niego z resztą najważniejsze będzie to żeby Portugalia zaszła jak najwyżej. Forma CR7 w Arabii świetna, w repce ostatnio strzelił, ale tutaj w grupie maks 2-3 gole bo drużyny słabsze, a po wyjściu z grupy może karne i to tyle. Jeśli chodzi o Harrego to grupa dla Anglii do postrzelania. Dania ma problemy, Serbia solidna ale Anglicy ich rozmontują, a Słowenia to do bicia, po wyjściu z grupy Anglia min półfinał tak to widzę, a Kane karne + to jest tak świetny zawodnik co pokazuje w klubie, a w repce na każdym turnieju, przede wszystkim w repce ma tak świetnych graczy w pomocy, że zostaje mu tylko dobijanie, strzelenia bramek. Nie ma szans żeby Ronaldo tutaj wygrał

Otrzymane punkty reputacji: +1712
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Posiada ktoś wiedzę gdzie można sprawdzić oficjalną klasyfikację tego euro ale żeby to nie była wikipedia? Szukałem na oficjalnej UEFA i albo dziady nie mają, albo nie jestem wstanie tego znaleźć bo tam nic czytelnie nie ma i nic tego nie wynika za specjalnie.

charo 1,3K

charo

Użytkownik
Czy jest gdzieś oferta na to, który sędzia poprowadzi finał Euro 2024? Będę wdzięczny za wszelkie info

Do góry Bottom