Da się przegrać, przy remisie przegrywasz stawkę postawioną na Portugalię!w calorocznym
Portugalia 2.25
Polska DNB 2.65
warto pograc, w przypadku remisu przynajmniej zwrot bedzie, przegrac sie nie da ????
Da się przegrać, przy remisie przegrywasz stawkę postawioną na Portugalię!w calorocznym
Portugalia 2.25
Polska DNB 2.65
warto pograc, w przypadku remisu przynajmniej zwrot bedzie, przegrac sie nie da ????
Tym bardziej, że Portugalia zalicza same remisy w regulaminowym czasie na tym euro ????Da się przegrać, przy remisie przegrywasz stawkę postawioną na Portugalię!
Jak nie? :?w calorocznym
Portugalia 2.25
Polska DNB 2.65
Tu chodzi o największą ilość bramek w turnieju?Drużyna z najwyższym wynikiem
U jakiego bukmachera masz taki zakład ?
Chodzi o największą ilość goli w całym turnieju wliczając dogrywkę ale bez karnych. Belgowie prowadzą 8 goli , Wali-7, Francja -6, Niemcy-6 , Portugalia-5 , Hiszpanie-5 .
bet365U jakiego bukmachera masz taki zakład ?
kurs jest dzielony, taka sytuacja byla na euro 2012Orientuje się ktoś jak rozliczane są zakłady na króla strzelców turnieju w przypadku takiej samej ilości goli? Zostaje ten co strzelił w najdalszej fazie turnieju?
Zależy od bukmachera, nie którzy liczą kto pierwszy strzelił bramkę.Orientuje się ktoś jak rozliczane są zakłady na króla strzelców turnieju w przypadku takiej samej ilości goli? Zostaje ten co strzelił w najdalszej fazie turnieju?
Wracając do tematu dzis dostałem maila że to była pomyłka z ich strony tzw. błąd w tłumaczeniu i zwrócili mi stawke, obudzili się dopiero po tym jak wczoraj padlo 7 bramek w meczu pewnie gdyby nie to kasa by przepadła.No to trochę nie jasno napisali, bo jak mam rozumieć zakład w którym dokładnie jest napisane tak "Największa liczba bramek zdobytych w jednym meczu (bieżący rekord to 6)" powinno być dodane że przez jedną drużynę
tego zakładu nie było pare dni temu napewno bo kilkakrotnie przeglądałem te całe zakłady na rekordy, musili go dodać na dniach, tak czy inaczej muszę się skontaktować z live chatem i to wyjaśnić bo w takim przypadku nie wiem czy chcę zagrać ten zakład
edit: oczywiście o anulowaniu zakładu nie ma mowy, pan powiedziałem mi że mogłem się zapytać przed założeniem zakładu jeśli był niejasny, tylko co w tym miało być niejasnego"Największa liczba bramek zdobytych w jednym meczu (bieżący rekord to 6)" , a jestem przekonany że tego drugiego zakładu o zdobyciu przez obydwie drużyny nie było gdy grałem ten kupon ???????? unibet
506Czy wie ktos moze ile rzutow roznych padlo w tym turnieju do fazy polfinalowej ?