calkowita liczba bramek albania u 2,5 kurs 1,5 bah moim zdaniem perelka.niema co opisywac albania spore szanse ze już dalej nie pogra a nawet gdyby to 2 bramek niestrzela
Pytanie czysto teoretyczne - jeżeli Albania jednak awansuje z 3 miejsca, to gra ze zwycięzcą naszej grupy, czyli powiedzmy Niemcami? Czy idzie na inną drużynę?
blad=value=zysk jedyny minus możliwość anulacji i limit ale bah to solidna firma nie takie zakłady rozliczali przynajmniej live,nie wiem jak wygląda prematch bo mało gram
blad=value=zysk jedyny minus możliwość anulacji i limit ale bah to solidna firma nie takie zakłady rozliczali przynajmniej live,nie wiem jak wygląda prematch bo mało gram
okaze sie po fazie grupowej,a co do chamskich bledow to 3,5 na top 16 irlandi polnocnej na doxxbet jest taki i ten zakład tez zagram ale dam minimalna kontre po 5,5 ze niewyjda w razie jak by im Niemcy zaduzo nastrzelali
życzę żeby to rozliczyli.3.5 Na top 16 Irlandii to żaden błąd, na ich awans wpływa niespodzianka z Niemcami lub minimalna porażka przy korzystnych rezultatach w innych grupach.
Juz chyba tego nie ma ma doxxbe top 16 Irlandia płn ?
Panowie jak z 3 miejsca wyjdą Węgry 4 pkt, Czechy 4pkt , Słowacja 4 pkt i Irlandia przegra z Niemcami 0:2 to 4 drużyną będzie Albania ?
poczekamy zobaczymy.bo może się też okazać że zakład będzie nieważny bo...po jego złożeniu drużyna Albanii nie wyszła na boisko.Jeśli jest jednak inaczej to chyba ktoś jest przekonany że Albania awansowała z 3m, co w tym wypadku do pary daje im Niemcy/Polska?
Ja na dziś polecam aku (razem 2.04):
Ilu graczy zmieni drużyna Niemiec w regularnym czasie gry? 3 zmiany zawodników
Ilu zawodników zostanie zmienionych w zespole Hiszpanii (regularny czas gry)? 3 zmiany zawodników
Ilu graczy zmieni drużyna Polski w regularnym czasie gry? 3 zmiany zawodników
z podobnych zakładów: na bah jest też under 2,5 bramki Irl. Płn po kursie.. 3.25! przecież to mega value.. nawet jeśli wyjdą z trzeciego to Walia/Francja.
Ja na dziś polecam aku (razem 2.04):
Ilu graczy zmieni drużyna Niemiec w regularnym czasie gry?
3 zmiany zawodników
Ilu zawodników zostanie zmienionych w zespole Hiszpanii (regularny czas gry)? 3 zmiany zawodników
Ilu graczy zmieni drużyna Polski w regularnym czasie gry?
3 zmiany zawodników
Zawodnik sciagnie koszulke po strzelonym golu @ 3,5-1,6 betsson/betsafe ... wygrana po golu dla Chorwacji, Perisic sciagnal koszulke ???? https://www.youtube.com/watch?v=lj1kL04B0cU