Karne po zakończonych dogrywkach pewnie też się będą wliczały do zakładu.under 32 karnych w 51 spotkaniach po kursie 1.80... Bez jaj! 100% że się wliczają. Na taki typ to bym mógł postawić swój dom razem z samochodem
Karne po zakończonych dogrywkach pewnie też się będą wliczały do zakładu.under 32 karnych w 51 spotkaniach po kursie 1.80... Bez jaj! 100% że się wliczają. Na taki typ to bym mógł postawić swój dom razem z samochodem
PolskaTrzecie miejsca trzecimy miejscamy, ja tutaj mam inny dylemat. ????
Mam kuponik w ktorym siedzi 4 cyfrowy profit i nie wiem czy wczesniej zamykac.
Polska awans z grupy
Chorwacja awans z grupy
Albania udpadnie w fazie grupowej
Anglia wygra swoja grupe
Portugalia wygra swoja grupe.
Teoretycznie, na tak dlugo jak Anglia wygra ze Slowacja, Portgualia wygra z Wegrami wieksza iloscia goli niz Islandia z Austria, to wchodzi. Czy czegos nie przeaczam?
nie widzę takiego zakładu?Dwie drużyny mają na dzień dzisiejszy po 0 punktów. Zarówno Ukraina jak i Turcja mają bilans bramkowy 0-4. Ostatni mecz Ukrainy na Euro będzie z Polską, zaś Turcji z Czechami. Moim zdaniem, pomimo zapowiedzi o zmianach w składzie(Cionek za Piszczka i Zieliński za Mączyńskiego) jesteśmy w stanie ugrać korzystny rezultat z rozluźnioną już Ukrainą(pokaz dali w szatni). Jestem przekonany, iż jesteśmy w stanie pokonać Ukraine wyżej niż Czechy Turcje. Dlatego stawiam drużyna z najgorszym rezultatem Ukraina @4 Bet365
Typ z tzw. gatunku 'lokata'. Dawno nie widziałem czegoś tak prawdopodobnego po kursie 1.50. Są spore szanse, że Albania w ogóle z grupy nie wyjdzie (1.53 na takie zdarzenie w bet365), a nawet jeśli to dalej trafia na drużynę z pierwszego miejsca i 1 gol to max, co mogą wcisnąć. Mam nadzieję, że będziesz za parę dni liczyć pieniądzecalkowita liczba bramek albania u 2,5 kurs 1,5 bah moim zdaniem perelka.niema co opisywac albania spore szanse ze już dalej nie pogra a nawet gdyby to 2 bramek niestrzela
Np BetsafeW jakim buku można typować ilość doliczonych minut w meczach ?
To fakt, słupki/poprzeczki były w większości spotkań.ogladalem jakos 60% wszystkich spotkan narazie na euro i chyba w kazdym byl slupek/poprzeczka. narazie znalazlem tylko w unibecie taki zaklad za 1.80, prawde mowiac troche malo. jakis buk placi wiecej?