adamo80
Użytkownik
Liczba serii rzutów karnych w całym turnieju powyżej 2,5 kurs: 1,90 buk: STS powyżej 3,5 kurs: 3,60 buk: STS Po obejrzeniu wszystkich dotychczasowych meczy i po analizie drużyn, które jeszcze zagrają nasuwa się wniosek, że poziom tego EURO jest strasznie wyrównany. Jeśli nawet jest wygrana to dotąd zazwyczaj 1 bramką. A im dalej w las - czytaj 1/8, ćwierćfinały, półfinały tym będzie więcej wyrachowania i szachów, a poziom się jeszcze bardziej wyrówna. Wiemy też, że najczęściej jak już jest dogrywka drużyny nie ryzykują tylko czekają na karne. Linia 2,5 i nawet 3,5 wydaje mi się niska. Na 15 możliwych takich rozstrzygnięć 3 wydają się naprawdę niezwykle realne. Zagrałem to na razie dla zabawy, ale może nawet wejść większą stawką. Jest też zakład na ilość dogrywek, ale tu już linie są trochę wyższe bo odpowiednio: 5,5 (po 1,55) i 6,5 (po 2,25). Linia 4,5 po 1,23. Z uwagi więc na kursy, linie i to co podałem wcześniej, czyli - bardzo często dogrywka przechodzi w karne sensowniejsze wydaje mi się granie samych karnych.