Jilin - Xinjiang
Typ: powyżej 221,5 Kurs: 1.85
Powiem szczerze,że gdy zobaczyłem tą "skromną" linie wystawioną przez buków to bez wahania pisze się na ten typ.Gospodarze jak zwykle zakończą grubo ponad 120 pkt w meczu oto się nie boję.Pozosaje kwestia by goście dotrzymali im w miare kroku.
Podstawy ku temu są gdyż ekipa Xinjiang jest cały czas w grze o czołową 8 ligi tak więc mecz zapowiada się interesująco pod względem liczby zdobytych punktów!Widze tu mocno overowe spotkanie!
Wynik: 113:109
Uff.... ledwo weszło no ale grunt że weszło
No i standardowo drugie spotkanie:
Liaoning - Beijing
Typ: powyżej 214.5 Kurs:1.85
Nie byłbym sobą gdybym odpuścił sobie grę na ekipe Liaoning. Pojedynek drugiej drużyny w tabeli z czwartą.Jak dla mnie linia lekko niska jak na postawe obu ekip.Gdyby to było 220 to bym się zastanowił dłużej ale 214,5 spokojnie powinno zostać pokryte.
Beijing w meczach zasadniczo krąży w okolicach 110 pkt(niezależnie czy dom czy wyjazd) również Liaoning na własnym parkiecie śą skuteczni bardzo tak więc o wynik jestem spokojny.Dwie drużyny godne siebie sąsiadujące w tabeli tak więc mecz jak to w Chinach obfitujący w duże ilości punktów.Ja pobieram i szczerze polecam!
Wynik: 120:96
Kolejne spotkanie na lekkim farcie ale i to jest w życiu potrzebne