M 44 merdok Użytkownik Grudzień 4, 2009 #61 Przed chwilą się rejestrowałem 10 euro na koncie automatycznie po pobraniu i zainstalowaniu kasyna!
27 pirowastone Użytkownik Grudzień 5, 2009 #62 kaska jak zostanie obrocona 40 razy zniknie z pola bonusa w casierze,mozna przeslac do zakladow sportowych czy na pokera, teraz tylko ponad stowke
kaska jak zostanie obrocona 40 razy zniknie z pola bonusa w casierze,mozna przeslac do zakladow sportowych czy na pokera, teraz tylko ponad stowke
B 0 bartpost1 Użytkownik Grudzień 6, 2009 #64 Raczej nie , gadalem na Live Chacie i koles mi powiedzial tylko ze min mozna 100ojro wyplacic , o depo nic nie wspomnial ????
Raczej nie , gadalem na Live Chacie i koles mi powiedzial tylko ze min mozna 100ojro wyplacic , o depo nic nie wspomnial ????
T 1,7K tomex11 Użytkownik Grudzień 9, 2009 #65 wypłacił ktoś? bo ja mam obrót zrobiony, i miałem zablokowane konto, wysłałem skany i własnie odblokowali i mam 200 euro na koncie to jak trzeba depozyt ?
wypłacił ktoś? bo ja mam obrót zrobiony, i miałem zablokowane konto, wysłałem skany i własnie odblokowali i mam 200 euro na koncie to jak trzeba depozyt ?
M 49 mcflower Użytkownik Grudzień 9, 2009 #66 Ja wypłaciłem na Moneybookers. Wymagali 10 euro depozytu, bez skanów. Kasa przyszła po 24h.
T 1,7K tomex11 Użytkownik Grudzień 9, 2009 #67 ok dzieki tyle, że teraz mam dziwna akcje bo obrót 40 razy to zrobiłem napewno, a mam kase w bonusie cały czas po tym odblokowaniu konta....
ok dzieki tyle, że teraz mam dziwna akcje bo obrót 40 razy to zrobiłem napewno, a mam kase w bonusie cały czas po tym odblokowaniu konta....
27 pirowastone Użytkownik Grudzień 12, 2009 #68 kaska wyplacona na neteller bez depozytu,promo na plus