gralem i mnie wywalilo... pisze account locked?? ciekawe o co?? krecilem na fortunes egipt... trzeba pisac do supportu a juz mialem prawie pkt na free games...
bedą chcieli skany. Ja tak miałem z poprzedniej ich promo w kasynie. Troche wygrałem to zablokowali mi konto podbiłem na LC i kazali wysłać skany a pozniej konto odblokowali. Czy jest ktoś kto wczesniej korzystał z ich bonusu w kasynie i teraz znowu otrzymał?
nie pamiętam. Napisz do nich na LC "please give me email to send my ID for veryfication" pierw zapytaj oczywiscie co jest powodem zablokowania? "what is the reason for blocking my account?"
Ja obrocic chyba zrobiłem ....bo mam opcje odblokowana przelania kasy na zakłady ...a na LC nie będę pytał o obrót , bo mi przez przypadek też może zablokowac konto :-D.
Ale są ze obrot wykonany jak odblokowala sie opcja przelewu na sport -poprzednio jak patrzyłem była zablokowana. ????
Tak, gadałem przed chwilą na czacie, Koleś napisał:
I apologise Sir this promotion is a target promotion and you are not in the list of customers who is participating in this promotion.
Nie ma w sumie czego załować obrót 40x na tym sofcie graniczy z cudem.