przy instalacji trzeba zaznaczyc ta druga opcje ( czyli nie via steam)Mam pytanie: czy już po instalacji, gdy chcecie włączyć FM-a, pojawia wam się okno z prośbą o podanie kluczu? :/
czytalem na jednym forum, i ludzie maja ten problem tylko ze nikt nie daje odpowiedzi jak go rozwiazac. Jakbys wiedzial jak to zrobic to prosze odpisz tutaj badz na PWalbo zainstalować jakiegoś patcha. Numeru dokładnie nie znam ale wiem że jest coś takiego musisz poszukać po forach bo dużo osób ma takie problemy.
kurde nudzi ci sie i nie masz sie czego czepnac...? Rozumiem ze jakbym zapytal o to w temacie "slicznotki" to byloby nie na miejscu ale nie tu...daj spokoj. Jesli nie masz zamiaru cos pomoc to lepiej wogole nie piszCzy to jest temat FIFA Manager 2009, czy Football Manager? :-? Pytanie nie na miejscu.
Chyba nie rozumiesz. Zaraz z tematu Football manager 09 zrobi sie fifa manager i wszyscy beda pisac na temat fify. Co do pomocy polecam google naprawade:spokodfhgfh:kurde nudzi ci sie i nie masz sie czego czepnac...? Rozumiem ze jakbym zapytal o to w temacie "slicznotki" to byloby nie na miejscu ale nie tu...daj spokoj. Jesli nie masz zamiaru cos pomoc to lepiej wogole nie pisz
Jak jestes taki cwany to sam pomoz, bo nie wiem czy czytales skorzystalem z google i na forum ktore znalazlem na google nic pomocnego nie znalazlemChyba nie rozumiesz. Zaraz z tematu Football manager 09 zrobi sie fifa manager i wszyscy beda pisac na temat fify. Co do pomocy polecam google naprawade:spokodfhgfh: