>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Championship Manager / Football Manager

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
To teraz mi powiedzcie czy zawodnicy z lepszych lig, chętnie przychodzą grać do polskiej?
Jak jest z budżetami transferowymi?

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Mam pytanie: czy już po instalacji, gdy chcecie włączyć FM-a, pojawia wam się okno z prośbą o podanie kluczu? :/

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
no to chyba trochę &quot;złą wersję&quot; ściągnąłem
Moglibyście zarzucić linkami, skąd wy ściągaliście?

B 0

bartekjaw

Użytkownik
witam, mam takie pytanie,
Miałem zainstalowanego fm 09(pirat)
wiadomo zainstalowałem patcha, zrobiłem cracka, skopiowałem sobie koszulki herby, itp..
i zacząlem grać, fm normalnie mi się włączał, a teraz kiedy go włączam wyskakuje czarny ekran i nic się nie dzieje,
wyinstalowalem fm i jeszcze raz sprobowałem włączyć,
i dalej to samo czarny ekran,
CO się mogło stać?

rybex 3

rybex

Użytkownik
Wlasnie skonczylem pierwszy sezon w Fifa Managerze 09 i jak wy to mowiliscie zostalem zwolniony...czy ktos ma jakas rade na to? Bo ladnie rozwinolem Lecha i chcialbym wygrac LM:]

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
albo zainstalować jakiegoś patcha. Numeru dokładnie nie znam ale wiem że jest coś takiego musisz poszukać po forach bo dużo osób ma takie problemy.

rybex 3

rybex

Użytkownik
albo zainstalować jakiegoś patcha. Numeru dokładnie nie znam ale wiem że jest coś takiego musisz poszukać po forach bo dużo osób ma takie problemy.
czytalem na jednym forum, i ludzie maja ten problem tylko ze nikt nie daje odpowiedzi jak go rozwiazac. Jakbys wiedzial jak to zrobic to prosze odpisz tutaj badz na PW
Pozdrawiam

B 0

bartekjaw

Użytkownik
a ja wyczytałem ze gra nie jest grywalna,
Liga polska błąd,
Liga angielka błąd,
Liga włoska błąd,
Liga hiszpanska bład
liga chorwacka błąd
Czyli trzeba czekać na patcha;)

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Zabezpieczenia są i myśle że jakiś miesiąc dwa potrwa zanim będzie można normalnie pograć. Dotyczy to też wersji oryginalnej która jak zwykle pełna bug&#39;ów. Czyli jak co roku, kaske zapłać za gre i czekaj cierpliwie na łatki ... amatorszczyzna

rybex 3

rybex

Użytkownik
Czy to jest temat FIFA Manager 2009, czy Football Manager? :-? Pytanie nie na miejscu.
kurde nudzi ci sie i nie masz sie czego czepnac...? Rozumiem ze jakbym zapytal o to w temacie &quot;slicznotki&quot; to byloby nie na miejscu ale nie tu...daj spokoj. Jesli nie masz zamiaru cos pomoc to lepiej wogole nie pisz

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
kurde nudzi ci sie i nie masz sie czego czepnac...? Rozumiem ze jakbym zapytal o to w temacie &quot;slicznotki&quot; to byloby nie na miejscu ale nie tu...daj spokoj. Jesli nie masz zamiaru cos pomoc to lepiej wogole nie pisz
Chyba nie rozumiesz. Zaraz z tematu Football manager 09 zrobi sie fifa manager i wszyscy beda pisac na temat fify. Co do pomocy polecam google naprawade:spokodfhgfh:

rybex 3

rybex

Użytkownik
Chyba nie rozumiesz. Zaraz z tematu Football manager 09 zrobi sie fifa manager i wszyscy beda pisac na temat fify. Co do pomocy polecam google naprawade:spokodfhgfh:
Jak jestes taki cwany to sam pomoz, bo nie wiem czy czytales skorzystalem z google i na forum ktore znalazlem na google nic pomocnego nie znalazlem
Dobra koniec tego teamtu. Dzieki malolat ze chciales mi pomoc...

Do góry Bottom