>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Centrebet

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
muszę pochwalić ekspresowe przelewy na konto ;]
zlecałem dwukrotnie. Raz tydzień temu w sobotę - doszło w poniedziałek rano
drugi raz dzisiaj w nocy - ok. godz. temu dostałem na konto ????
także ekspres ???? i wydaje mi się, że nie ma prowizji od wypłat, wypłacałem 2 razy i nic nie ściągnęło z konta w buku ????

depech20 0

depech20

Użytkownik
Wpłaciłem pieniądze na bonus od pierwszej wpłaty. Minęło 48 godzin, upomniałem się poprzez maila i oto co dostaje w odpowiedzi:

Dziękujemy za skontaktowanie się z Centrebet.

Z powodu wykrytych poważnych nadużyć bonusów dla nowych użytkowników
przez niektórych graczy wszystkie promocje zostały zawieszone do
odwołania już tydzień temu.

Bardzo proszę o informację na jakiej stronie internetowej znalazłeś
banner promocyjny.

No więc promocja nie aktualna ????

robin29 0

robin29

Użytkownik
Brak mi słów na nich
Jak słyszę o nich to zwrot mam. Nie spotkałem się jeszcze z bukmacherem który nie przyjął mojego scanu dowodu osobistego. Chcą drugi dokument, a ja cholera nie ma, rachunków żadnych nie płacę, bo po co kto mi każe ?? Po wymianie ostrej korespondencji, napisali żebym akt urodzenia im przesłał. Popieeee ich chyba. Będę teraz wracał do kraju, żeby im wyrobił akt urodzenia!! Najgorsze jest to, że nawet grając surebeta z 400 mam już tam 1400 i nie mogę na chwilę obecną wypłacić. Do bani są, odradzam tego buka ????

zomber 9

zomber

Użytkownik
a moim zdaniem bukmacher jest ok faktycznie przed pierwszą wypłatą wydziwiają
ale kolejne szybko i bez problemu realizują
brak limitów na wygrane i stawki to jest ważne

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Jak słyszę o nich to zwrot mam. Nie spotkałem się jeszcze z bukmacherem który nie przyjął mojego scanu dowodu osobistego. Chcą drugi dokument, a ja cholera nie ma, rachunków żadnych nie płacę, bo po co kto mi każe ?? Po wymianie ostrej korespondencji, napisali żebym akt urodzenia im przesłał. Popieeee ich chyba. Będę teraz wracał do kraju, żeby im wyrobił akt urodzenia!! Najgorsze jest to, że nawet grając surebeta z 400 mam już tam 1400 i nie mogę na chwilę obecną wypłacić. Do bani są, odradzam tego buka ????
Czy sugerujesz, że jesteś za granicą? Myślisz że jak tak napiszesz to jesteś &quot;fajny&quot;? Gdzie jesteś za granicą że mają tam NEOSTRADĘ??? A NIGDY na forum nie napisałeś posta z zagranicy.
Śmiech na sali ???? ???? ????
Pozdrawiam z Nassau ( nie szukaj podpowiem- stolica Bahamów )
A co do buka. Ja nie miałm problemów. Wysyłamem tylko skan dowodu osobistego. Delitaknie mówiąc nie jeden raz zakładałem tam konto...

robin29 0

robin29

Użytkownik
Czy sugerujesz, że jesteś za granicą? Myślisz że jak tak napiszesz to jesteś &quot;fajny&quot;? Gdzie jesteś za granicą że mają tam NEOSTRADĘ??? A NIGDY na forum nie napisałeś posta z zagranicy.
Śmiech na sali ???? ???? ????

Pozdrawiam z Nassau ( nie szukaj podpowiem- stolica Bahamów )

A co do buka. Ja nie miałm problemów. Wysyłałem tylko skan dowodu osobistego. Delikatnie mówiąc nie jeden raz zakładałem tam konto...

???? Neostradę mamy tylko w kraju. Byłem w Niemczech 2 tyg u znajomej i zleciłem wypłatę. Przypadek opisuję z początku m-ca.

Pozdrawiam.

Mam świetny podpis- dzięki ????

Do góry Bottom