Witam Was wszystkich. Sam zakładałem ten temat ale z tym bukiem jest chyba jednak coś nie tak ...... zacznijmy więc od początku . Pieniążki wpłaciłem bonus dostałem lecz z opóźnieniem (ale to nic). dozedlem do kwoty ponad 800 zł i tu mnie spotkała niemiła niespodzianka ???? ???? ???? nagle ku mojemu zaskoczeniu za całą kwotę jaka była na moim koncie razem nawet z groszami został postawiony kupon którego w ogóle nie postawiłem .
Kupon był na nba i mlb (mlb nigdy w zyciu nie stawiałem bo się poprostu nie znam) .Napisałem więc do supportu o wyjaśnienie..... napisałem żeby wytłumaczyli to ...można przecież po IP bądź też po godzinach logowania sprawdzić kiedy byłem na komputerze. dostałem odpowiedź iż po IP ani tej drugiej opcji nie znajdą więc sam musiałem postawić w/w kupon. Trochę to wszystko zakręcone ale ponad 800 zł to trochę duża kwota więc walczę o moje pieniądze .cóż dalej piszę do supportu ale na odpowiedź na mojego ostatniego maila czekam już parę dni . Już szczerze powiem nie wierzę że odsyskam pięniądzę ale walzyć będę ???? ???? ???? pozdrawiam wszystkich mam nadzieję że was to nie spotka........
hmmm w mojej sprawie opisanej powyżej dalej cisza ???? ???? ???? support milczy juz od tygodnia więc chyba już sobie mnie ``odpuścili`` więc znając życie moje pieniądze poszły gdzieś ???? ???? bo chyba już nie wiecek nie mozna zrobic