rejestrowałem sie pare dni temu,majorr wczoraj się rejestrowałeś i masz już kase??
bo ja też wczoraj i nie mam jeszcze;/
500E to już sporo kasy ????mkiller ja juz mam równe 500 euro , ale punktów zero, na supporcie powiedzieli mi ze poźniej bedą dopisane, jak tak to już z 40punktów bede miał, i teraz tylko bede grał na sit&go za 50 Euro i po 16 grach wypłacam ???? a zdziwiłem sie ich poziomem na tej stawce , myslałem ze bedą wymiatać a tam ryby:O
swoje zelazne zasady kiedy pasować kiedy dobierać splitować lub podwajać , i jak wygram troche to nienadużywam szczescia i wychodze, ale tylko poto , by poźniej powrócic500E to już sporo kasy ????
masz jakiś system gry ?? w BJ ? :spokodfhgfh:
Chyba trochę jesteś w błędzie. Tutaj masz ile rozegrałeś raked hands, a nie ile Euro rake wyrobiłeś. To są dwie różne rzeczy. Mając 150RH możesz mieć np. wyrobione tylko 30Euro rake, licząc, że średni rake w rozdaniach, które grasz, to 0,20500E to już sporo kasy ????
masz jakiś system gry ?? w BJ ? :spokodfhgfh:
edit:
chyba znalazłem szybszy sposób na sprawdzenie RH ???? dla tych którzy mają poniżej 150 RH
28/12 jest freeroll o 19:30 GMT "500 Euro Freeroll"
próbujemy sie zarejestrować ????
ja mam taki komunikat:
"Entry to this turnament requires you to play 150 raked hands.....
You have played 108 raked hands." :spokodfhgfh: i wszystko jasne ????
ok ???? dzięki za poprawkęChyba trochę jesteś w błędzie. Tutaj masz ile rozegrałeś raked hands, a nie ile Euro rake wyrobiłeś. To są dwie różne rzeczy. Mając 150RH możesz mieć np. wyrobione tylko 30Euro rake, licząc, że średni rake w rozdaniach, które grasz, to 0,20