>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Celeb poker

krisoff007 296

krisoff007

Użytkownik
ja sie rejestrowalem z innego bonus coda i jakos dostalem wiec marne wymowki, pewnie cos zle zrobiliscie...
Nie mam pojęcia co mogłem źle zrobić skoro robiłem wszystko jak w instrukcji fakt że rejestrowałem się z kodu CPM039 ale inni z tego kodu dostali hajs...a poza tym pisałem do supportu i odpisali mi że muszę czekać do 72 h a jak nie dojdzie bonus to żebym się kontaktował z &quot;affiliate&quot; (chodziło o osobę od której miałem kod ? )...

D 0

darkrufio

Użytkownik
Nie mam pojęcia co mogłem źle zrobić skoro robiłem wszystko jak w instrukcji fakt że rejestrowałem się z kodu CPM039 ale inni z tego kodu dostali hajs...a poza tym pisałem do supportu i odpisali mi że muszę czekać do 72 h a jak nie dojdzie bonus to żebym się kontaktował z &quot;affiliate&quot; (chodziło o osobę od której miałem kod ? )...
To jest troche jak walka z wiatrakami - KODY NIC DO TEGO NIE MAJA.
Jak ci przepuscilo 5 krokow rejestracji i bylo to 14.08 to musisz dostac (chyba ze miales konto na celeb w bossmedii)
Jedyne miejsce gdzie ci powiedza czy dostaniesz bonus czy nie to [email protected] - a nie support celebpokera.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Nie wiemm po co to pisze po raz kolejny , ale napisze :)
Powiedzcie mi tylko gdzie jest teraz Marcinx i cala reszta refererow oraz wiecznie krytykujacy (notabene z mojego miasta) RPG.
Wiadomość od celebpoker i celebpokermoney .
Nie wiem jak jest z tym kodem free199 - podejrzewam ze tak samo.
Wszyscy którzy rejestrowali się w piatek ( ale w domysle podali ze przed zmianami - czyli wnioskuję ze wszyscy ktorzy rejestrowali sie z kodu o wzorze 0xx a nie xx - wiec nawet do niedzieli moze sie udac) MUSZA WYSLAC MAILA Z ZAPYTANIEM O SWOJE 19$ STARTOWE do [email protected] - TYLKO TAM - zaden inny support i live chat tym sie nie zajmuje. Tresc? swoj zarejestrowany email , username i zapytanie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Np
Hi I want to ask about my starting 19$ from Celebpoker 199$ No Deposit promotion.My username is ............. , my registered in celebpokermoney and celebpoker email is ......................
Tyle Ewentualnie - I registered in friday ( jak ktos pozniej sie rejestrowal to nie pisac lepiej)
Krytykuję gdy jest co krytykować. Wkurza mnie to, że w moim narodzie są tacy debile, którzy dla kilku złotych potrafią w żywe oczy łżeć, zakładają konta na kaloryfery i czują się bezpieczni bo mają NEO a reszta normalnych graczy na tym cierpi.
Powiedz mi co Ci się nie podobało w mojej opinii na temat marcinaxxx, który żeby te kilka $ zdobyć pisał, że tylko jego ref jest dla Polaków itp., itd.
Chyba, że jesteś takim samym typem człowieczka co on. Byle tylko free kasę zgarnąć tak jak w tej promocji

Do góry Bottom