>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Celeb poker

krisoff007 296

krisoff007

Użytkownik
powiedza ci ze do 72h powinien byc dodany a jezeli nie jest to kaza sie zglosic do tych skad miales kod
No odpisali mi tak jak mówisz ale mówili że ma być jeszcze weryfikacja telefoniczna dokonana przez &quot;affiliate&quot; (polecający ? czy chodzi o osobę od której miałem kod ? ) tyle że podałem sam nr bez kierunkowego...:/

P 0

ptq

Użytkownik
krisoff007 ja robilem konto kilka dni temu, zapomnialem o tej promocji, dzisiaj wchodze - patrze a tam 19$ jest, bez zadnej weryfikacji telefonicznej, a podalem z kierunkowym ????

P 12

polak13

Użytkownik
Myślę że ci co rejestrowali się w niedziele to też powinni dostać,po polaków zablokowali po południu.Czyli ci co rejestrowali się przed południem powinni mieć kasę na koncie bo tak by było sprawiedliwie.A jak mi nie dadzą to się wk***** bo wpisałem kod promocyjny,a jak będzie jakiś kod na celeb z forum pokerowego to już się nie zarejestruje bo zostałem wydymany.Piepszone dzieci neo,kiedy pojmiecie w końcu że zakłada się tylko 1 konto i dostaną kasę wszysty ? a tak przez was dostaną nie liczni.POZDRO DLA NORMALNYCH

D 0

darkrufio

Użytkownik
Napisałem do nich maila o takiej treści :
Hello , I&#39;m registered 2 days ago , before you&#39;re blocked promotion &quot;19 $ on start&quot; to players from Poland.My username is : xxx , my nickname is : xxx. Can you explain why i don&#39;t get a bonus ?
Jak myślicie może być ?
[email protected] - tam pisz - trzeba podac maila z celebpoker i zapytac .

P 12

polak13

Użytkownik
Ja też jestem z przed blokady,najlepsze jest to że czat już w ogóle nie odpisuje.......Mają czas z wypłaceniem pieniędzy do godziny 14 jutrzejszego po południa.Jak nie wypłacą wsiadam w samolot i załatwię to w mniej przyjemny dla nich sposób.Nikt mnie nie będzie oszukiwał na 19$.TOŻ TO HAŃBA!

D 0

darkrufio

Użytkownik
Nie wiemm po co to pisze po raz kolejny , ale napisze :)
Powiedzcie mi tylko gdzie jest teraz Marcinx i cala reszta refererow oraz wiecznie krytykujacy (notabene z mojego miasta) RPG.
Wiadomość od celebpoker i celebpokermoney .
Nie wiem jak jest z tym kodem free199 - podejrzewam ze tak samo.
Wszyscy którzy rejestrowali się w piatek ( ale w domysle podali ze przed zmianami - czyli wnioskuję ze wszyscy ktorzy rejestrowali sie z kodu o wzorze 0xx a nie xx - wiec nawet do niedzieli moze sie udac) MUSZA WYSLAC MAILA Z ZAPYTANIEM O SWOJE 19$ STARTOWE do [email protected] - TYLKO TAM - zaden inny support i live chat tym sie nie zajmuje. Tresc? swoj zarejestrowany email , username i zapytanie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Np
Hi I want to ask about my starting 19$ from Celebpoker 199$ No Deposit promotion.My username is ............. , my registered in celebpokermoney and celebpoker email is ......................
Tyle Ewentualnie - I registered in friday ( jak ktos pozniej sie rejestrowal to nie pisac lepiej)

M 0

marcinello16

Użytkownik
wy nie dostaliście bo może rejestrowaliście sie z innego bonuscode ja sie rejestrowałem z tego z ich stronki a widziałem że na forum jest dużo innych

Do góry Bottom