>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Cel : 500-1000 zl/msc 95 % piłki

M 26

mkr93

Użytkownik
Witam, przenoszę swój temat z działu z kuponami. Wyciągnąłem wnioski z mojej gry w ostatnich miesiącach i stwierdziłem,że zasady,których zamierzam się trzymać pozwolą mi osiągnąć założenia z nazwy bieżącego tematu.
Dziennie powinienem osiągać profit w wysokości od 16 do 33 zł. Nie wydaje się to niemożliwe zatem warto spróbować. Zamierzam trzymać się następujących zasad.
1. Nie grać sparingów (z drobnymi wyjątkami)
2. Nie grać za więcej niż 100zł za kupon/typ
3. Straty własne nie mogą przekroczyć miesięcznego budżetu .
4. Dziennie mogę zaryzykować do 50 % nadwyżki z wygranych pieniędzy na kupon/zakład wyłamujący się ze schematu (poniższych zasad) . Na przykład, przy wygraniu 100 zł , mogę zagrać do ~35zł na coś nieszablonowego.
5. Zakłady grane na live tylko i wyłącznie za ewentualną nadwyżkę.
6. Nie istnieje coś takiego jak odgrywanie się. Maksymalnie dwa przemyślane i przestudiowane zakłady/kupony w ciągu 24h (chyba,że profit będzie większy niż 33zł na czysto).
7. Granie generalnie bezpieczne - na kuponie maksymalnie 3 zdarzenia, kursy w ako do 4, kursy single ~2. (z wyjątkami)
8. Na rozgrywki Ligi Mistrzów lub Ligi Europy mogę ewentualnie specjalnie zagospodarować do 25% profitu z całego miesiąca na zupełnie inne kupony niż te,które gram na co dzień w tym temacie.
9. Jeżeli nie będzie satysfakcjonujących spotkań w ciągu dnia, mogę nie grać w danym dniu.
W miarę grania, będę tutaj ewentualnie edytował bądź dopisywał nowe wytyczne.

POWODZENIA!

M 26

mkr93

Użytkownik
Budżet na miesiąc : SIERPIEŃ - 150 zł .

Kupon 1
America de Cali - Popayan - over 1,5 w meczu wynik 2:1
Jagiellonia Białystok - Cracovia - 1X wynik 2:1
kurs ako 1,65
stawka : 50zł
do wygrania : 32,65

sleepy 17

sleepy

Użytkownik
Powodzenia z tematem, jednak proponowalbym grac za 10 zl zaklad a nie odrazu za 1/3, nawet najlepszy system z mega skutecznoscia moze pozbawic Cie pieniedzy jesli zle gospodarujesz bankiem. Stawianie celow tez duzo daje ale mniej wiecej oznacza to ze musialbys potroic bank w pierwszy miesiacu, potem podwoic potem raz pomnozyc zeby zarobic sume ktora sobie zakladasz przez kolejne trzy miesiace, bez mega szczescia to jest malo prawdopodobne. Dla mnie celem jest podwojenie tego co mam w 6 miesiecy a i to czasem sie nie uda, wszak trzeba przygotowac sie na maraton jezeli chce sie zarabiac regularnie :p
Pozdrawiam i zycze sukcesow

M 26

mkr93

Użytkownik
Witam, dziekuje za cenne wskazówki. Jeżeli chodzi o stawki, to aktualnie gram z &#39;portfela lipcowego&#39; ponieważ jestem na dużym plusie. Mój poprzedni system przynosił spore przychody natomiast miał kilka wad, potrafiłem przegrać około 50% profitu z całego miesiąca w dwa dni, dlatego wprowadziłem powyższe zasady. Na początku chcę ugrać pieniądze za większe stawki żeby grać tutaj bez wkładu własnego, na rachunek bukmachera. Pozdrawiam

Tutaj drugi kupon na dziś. Niestety kurs wyższy niż sobie zakładałem, aczkolwiek po głębszej analizie, dochodzę do wniosku,że jest spora szansa na wygranie i warto zaryzykować 25zł.
Kupon 2
Oostende - Anderlecht - 2 wynik 0:2
Piast Gliwice - Lechia Gdańsk - Goście over 1,5 gola wynik 1:3
kurs ako : 4,1
stawka 25zł
do wygrania: 77,5 zł
Powodzenia!

M 26

mkr93

Użytkownik
Po 24 godzinach mamy 70 zł nadwyżki. Do godziny 24 podam kolejny kupon na jutro i być może jakiś typ bonusowy, pozdrawiam

M 26

mkr93

Użytkownik
Kupon 1 na dzień 02.08.2014
RB Leipzig - Vfr Aalen - 1 wynik 0:0
Tottenham - Celtic - 1X
kurs ako 2,01
stawka : 25zł
do wygrania : 25zł
Oczywiście, miałem nie grać sparingów aczkolwiek jest tam mowa o małych wyjątkach. Wydaje mi się,że Szkotów nie będzie stać na wygraną w tym spotkaniu , natomiast na pewno będą chcieli zmazać plamę po blamażu w Warszawie co mnie trochę martwi. Na jutro mam na oku mecz Manchasteru z Realem ale bede musial sie przyjrzeć bliżej analizie i przede wszystkim wyjściowym jedenastkom, które zobaczę na kilkadziesiąt minut przed pierwszym gwizdkiem. Drugi kupon podam do godziny 16 , myślę nad meczem Legii ale czuję,że górnicy mogą urwać dwa punkty Legii a kurs na 1X jest nie warty grania. Powodzenia i pozdrawiam!

M 26

mkr93

Użytkownik
Kupon 2 na dzień 02.08.2014
Stroemsgodse - Sogndal - 1 wynik 1:1 (gospodarze traca gola w 83&#39; z niczego)
Valencia - Monako - X2 wynik 2:2
kurs ako 1,86
stawka 30zł
do wygrania : 27zł

Dodatkowo na wieczór , zarazem ostatni typ na dziś
Real - Manchaster - 2 wynik 1:3
kurs 3,20
stawka 30zł
do wygrania 62zł

M 26

mkr93

Użytkownik
Po 48 godzinach mamy 120 zł na czysto czyli 54 zł nadwyżki.
Dzisiaj sporo pecha, mogło być 3/3 ale ważne,że Man U nie zawiedli.
Na jutro jak na razie pojedynczy typ za nadwyżkę. Do godziny 16tej powinien pojawić się jeden - dwa kupony lub kupon i jakiś bonusowy typ. Pozdrawiam i POWODZENIA!
Lech Poznań - Wisła Kraków - 1
kurs 1,8
stawka 50zł
do wygrania 40zł

M 26

mkr93

Użytkownik
Bonusowy typ na dzisiaj.
AC Milan - Liverpool - over 1,5 gola w meczu HT @ 2,5 za 25zł
Niestety, Liverpool do przerwy 1:0 , nie wykorzystali 11tki... Bardzo pechowo zaczyna się niedziela. Miejmy nadzieję , że skończy co najmniej dobrze. Do 16tej podam jeden kupon.

M 26

mkr93

Użytkownik
Pierwszy i ostatni kupon na dzień 03.08.2014
FC Zurich - Young Boys - over 1,5 w meczu wynik 2:1
Mlada Boleslav - Dukla Praha - 1X wynik 0:1
Kalmar - Brommapojkarna - 1 DNB wynik 1:1
kurs ako 1,62
stawka 50zł
do wygrania 31 zł
Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +8
M 26

mkr93

Użytkownik
Niestety, niedziela bardzo pechowa, jednak muszę przyznać,że moje rozumowanie w kontekście nadwyżki było kompletnie nietrafione ponieważ powinienem ją obliczań po odjęciu pieniędzy na kolejne dwa kupony. Aktualnie jestem praktycznie na zero i musimy nadgonić nasze założenia. Dodatkowo kolejne dwa wnioski co do kuponów.
Po pierwsze, nie bede juz gral nordyckich faworytów w starciu z drużynami z ogona tabeli. Jeżeli w ogóle ligi skandynawskie to kursy zblizone do ~2 a nie 1,3.
Po drugie na kuponie tzw &#39;bezpiecznym&#39; maksymalnie 2 zdarzenia z kursami ~1,4+.
Od dzisiaj przechodzę na płaską stawkę z drobnymi wyjątkami. -&gt; 30zł

M 26

mkr93

Użytkownik
Midtjyllan - Randers FC - 1X wynik 3:1
Atlantas Klaipeda - Banga - Atlantas over 1,5 gola wynik 3:1
Terek - Amkar - 1 wynik 4:0
ako 3,3
stawka 30zł
do wygrania 63zł

M 26

mkr93

Użytkownik
Co do LM na jutro,pozwolę sobie zagrać 3 kupony po 30 ponieważ mam kilka pomysłów. Pierwszy kupon do 24, pozdrawiam
edit: to na środę będą 3 kupony. Na jutro gram 1, max 2.

niemownicnikom 196

niemownicnikom

Użytkownik
zobaczyłem twoje typy i nieźle ci idzie jak na początek ale wiadomo później wszystko wychodzi w praniu będę śledzić twoje typy i czasem coś może nawet sobie zagram pozdrawiam i powodzenia ;)

M 26

mkr93

Użytkownik
Liverpool - Man U - over 1,5 HT @ 2,5 za 30zł.
Idę w zaparte, widzę tu dwa scenariusze. Albo 0-0 do przerwy albo grad goli. Nie widzę tu jednobramkowej przewagi do przerwy któregoś z zespołów. Osobiście miałem grać na Diabły ale dzisiaj uznałem to za zbyt duże ryzyko. (Over 2,5 @ 6, gdybym miał nadwyżkę to na pewno bym zagrał) Ostatnio Liverpool nie strzelił mi karnego przy stanie 1:0 w 30 minucie meczu z Milanem, miejmy nadzieję,że teraz typ się pokryje.
@up bardzo dziękuję za słowa otuchy, również pozdrawiam i życzę powodzenia!

M 26

mkr93

Użytkownik
Na dziś szybciutko , bez pisania ponieważ nie mam kompletnie czasu, edycje zrobię później.
Standard Liege @ 4 za 30 zł + 90
Remis lub Debrecen + Remis lub Maribor @ 3,8 za 30zł
Powodzenia!

M 26

mkr93

Użytkownik
Szkoda czerwonej kartki dla Węgrów. Wydaje mi się,że mecz zakończyłby się remisem bo do momentu czerwonej kartki Debrecen prowadził. Skuteczność na dzisiaj 33 % co daje nam zarobek 30 zł. Powoli wychodzimy na prostą, mam nadzieję,że skuteczność się nieco poprawi i uda się dorobić trochę przed weekendem. Pozdrawiam

Do góry Bottom