FC Irtysh Pavlodar - Tobol Kostanay 2 @1.85 NK Celje - NK Maribor 2 @1.79 Sepsi Osk Sfantu Gheorghe - CFR Cluj 2 @2.24 Odds BK - Rosenborg BK 2 DNB @1.97 ZWROT Sivasspor - Besiktas JK 2 DNB @1.76 KV Kortrijk - RSC Anderlecht 2 @2.04 Arka Gdynia - Lech Poznań 2 @2.33 RC Celta De Vigo - Real Madryt 2 @1.75
----------------------------------------------------------------- Arsenal FC - FC Burnley 1 @1.34 Southampton FC - Liverpool FC 2 @1.47 ako: 1.97
stawka: 1j
bet -at-home
W czwartek siadlo zza firany Partizan DNB +Legia x2 oraz Malmo +Celtic + Espanyol A wczoraj Besiktas +Dortmund. Oczywiście typów tu nie podałem. Pisze informacyjnie. Byc może dziś i jutro coś wrzucę tu. Zobaczę.
cytat z dnia 30 sierpnia 2019 16:36 przez zderzokBorussia Mönchengladbach - RB Lipsk X2 @1.34 FC Sevilla - RC Celta De Vigo 1 @1.55
ako: 2.08
stawka: 10j
bet - at - home
Moja "strategia" nie wypaliła, ważne , że "strategia" chyba działa
sorrY aLe nie mogłem sie powstrzymać !!! jaka kurła strategia, grałem Sevke, mieli multum sytuacji, pech i 1-1 i co zrobie? jaka strategia? odnoszę się do under 1.5 w ekstrakpalie = loteria = szydera oraz granie na chybił 1 set w siatę na underdoga. Przeca to nie ma żadnych szans pod jakąś analize, loteriA
@zderzok zajmij się swoim tematem i swoimi typami, a nie jakieś prowokacje tu urządzasz, ostatni raz... //waldi1979