Zaczyna mnie
betfair irytować, wysłałam skan dowodu mieli zweryfikować dane w ciągu 24 godzin a tu 3 dzień mija i cisza. Z tego co widzę mogę środki wypłacić, ale jeszcze nie sprawdzałam. Boję się grac grubo bo nie jestem pewna czy nie będzie kłopotów z ich strony. Czy ktoś może mi powiedzieć ile czasu trwa taka weryfikacja albo jaki jest z nimi kontakt. Nie widzę opcji czat maila też nie. Co mnie też dziwi po zarejestrowaniu się nie dostałam od nich żadnego maila, zazwyczaj każdy bukmacher takiego wysyła po rejestracji.
Kolejna rzecz wkurzająca to że nawet jak mamy wygrany zakład pieniądze widać dopiero po zakończeniu meczu. Postawiałam na żywo mecz Pachanga Diliman v Team Footballoo
lay 0-1 zakład wygrałam bo jest 1-0 co ciekawe przez pewien czas mogłam go zamknąć ze stratą pomimo że wygrany, teraz mogę zamknąć z zyskiem 0,49 e do wygrania mam 2 euro wiec oczywiście czekam na koniec meczu.
Trochę mnie denerwuje to granie po 2 euro max do 5 euro zysku ale bez pewności że konto mam zweryfikowane grać ostrzej nie mogę.