S
1
snajperxxx
Użytkownik
Gratulacje Olimpi!!! Tak trzymać...
tylko nie wydaj na głupoty
Miałam raz czy dwa sytuację że zakładu nie mogłam zamknąć (był niewidoczny) pomimo że można było dalej obstawiać. Takie sytuacje zdarzają się jednak bardzo rzadko przynajmniej u mnie. Nie wiem czym jest to spowodowane ale myślę że wówczas nikt zakładu zamknąć nie może. Chyba że bet podchodzi do każdego indywidualnie. W sumie to ciekawe, nie zastanawiałam się nad tym. Czy ktoś może się wypowiedzieć w temacie jak to jest. Dla wszystkich te same warunki czy jednak przy dużych kwotach podejście jest indywidualne?witam olimpi slkedze twoj temat od samego poczatku ???? wielkie gratulacje ???? ale mam pytanie ja gram podobny system od 5 lutego tylko ze ja stawiam w przerwie meczu na under np. przy wyniku 0-0 na +3,5 lub +4,5(tak zebym mial min 4 bramki z zapasie) miałem 3 sytuacje w którym sprzedałem ze stratą około 500 ale tylko w 1 przypadku naprawde bym przegrał stawke cała. Gram stała stawką 2000 zl i jestem na plusie prawie 5 tysiecy. I teraz moje pytanie zauważyłem ze strasznie blokują mi kursy np. w 48 i 55 ktos strzela gole mam jeszcze 2 w zapasie i mam do konca meczu zamkniety zaklad i nie moge sprzedać a ogolnie mozna postawic ten zakład bo jest dostępny czy jest to możliwe ?? czytałęm ze ludzie wygrywają po kilkadziesiat tysiecy i nie blokują ich a w moim przypadku przy 5k?? czy masz czasami podobną sytuacje??
Betfair ma najwyższe kursy, gdyż jest to giełda i nie posiada marży jak bukmacher. Od wygranej jest tylko odciągany procent (około 10%).bo zastanawiałem sie tez nad tym betfair polecali ta giełde kilka postów wyżej tam mozna podobno zawsze zakmnać ale tez sprawdzałem kursy podczas obstawiania i sa niższe o 0.010 lub 0.020 niby mało ale jak my gramy takie małę kursy to jest to strata 20-40 zl(przy stawce 2k) 5 meczy dziennie to na miesiac daje juz sporo kasy i nie wiem teraz sam...
To co piszesz to dowód na to że buk podchodzi indywidualne do graczy! Jeszcze nie wdrożyłam się w giełdę, jak tylko to zrobię to uciekam od buka.tez sie tak spotkalem z tym ze blokuja wieksze stawki mialem kiedys 2 zaklad na ten sam mecz za 500 zl i za 10 zl i ten za 10 moglem zamknac a ten za 500 do konca meczu juz nie ...
Myślę, że nie było płynności na rynku. W sensie nikt nie chciał się założyć... za 500( zamknięcie zakładu to nic innego jak postawienie przeciwnej opcji lay/back) ... dlatego nie mogłeś tego większego zamknąć. Ale tak to jest... jak się gra mało popularne rynki.tez sie tak spotkalem z tym ze blokuja wieksze stawki mialem kiedys 2 zaklad na ten sam mecz za 500 zl i za 10 zl i ten za 10 moglem zamknac a ten za 500 do konca meczu juz nie ...