konkretnie: imię i nazwisko + datę urodzenia :spokodfhgfh:Hey, dostałem taką wiadomość tzn odpoewiedz na wysłanego meila. Chciałem uzyskac te 25funtów i wysłałem meila z tytułem Goodgame a oni mi odpowiedzieli:
Hello,
In order to provide you with the necessary assistance please confirm us
your name and birth date.
Permanently at your disposal,
Best regards,
Nadege
CO to znaczy?? Ze mam potwierdzic dane osobowe??
ja miałem status przez 2 dni taki sam, dopiero po tych dwóch dniach status zmienił się na : IN PROGRESS i już nie mogłem anulować wypłaty ???? ale napisałem do nich, aby mi ją anulowali i zwrócili kasę na konto, to bardzo szybko to roztrwoniłem :-D:zoltakartka:Juz 2 dzień bez odpowiedzi..
Jeżeli ktoś otrzymał od nich kasę to niech się zgłosi do mnie pod gg 4883896
nawet nie mam tej wypłaty zatwierdzonej..
czekaj cierpliwe kaska dojdzie ale pewnie w przyszlym tygodniu dopiero bo teraz sobote niedziela to pewnie wyplat nie robiaCzyli mam czekać? Bo wszystko im już wysłałem wszystkie skany itd.Pisałem do nich że potwierdzam wypłate,tylko martwi mnie to,że nie odpisują tyle
Napisz do nich przez ich strone internetową. Jak pisałem do nich meile przez swojego meila to mi nigdy nie odpisali ... niewiem czemu.Czyli mam czekać? Bo wszystko im już wysłałem wszystkie skany itd.Pisałem do nich że potwierdzam wypłate,tylko martwi mnie to,że nie odpisują tyle
i jak wyplacili Ci kaske ?? Bonus od depozytu przyznali ??No tak, w takim przypadku racja,dla mnie lepiej żeby wypłacili ale przyznali ten bonus jednak