uzytkownik-23347
Użytkownik
endriu jak powiedziałeś, tak się stało ???? miałem 60 funtów już ale napadł mnie jakiś peszek i już 0 na koncie :jezora:
mówiłem miałem to samo :kwasny4565:endriu jak powiedziałeś, tak się stało ???? miałem 60 funtów już ale napadł mnie jakiś peszek i już 0 na koncie :jezora:
tak bardzo dobrze, a mi do zlecenia wypłaty, a raczej depo do wypłaty zabrakło 10zł ... ale trudno się mówi, nie chciałem ryzykować 30gbp dla 30gbp chodź gdybym miał to bym już do tej pory wiedział coś, ale 10zł niestety brakowało :kwasny4565:czyli co panowie zleciliscie wyplate potem ja anulowaliscie a potem przegraliscie? dobrze rozumie?;P:jezora:
kurcze mogłem się wstrzymać z tą dalszą grą i poczekać jeszcze trochę, a robiłeś jakiś obrót depozytem
Nie robiłem, odrazu wypłaciłemkurcze mogłem się wstrzymać z tą dalszą grą i poczekać jeszcze trochę, a robiłeś jakiś obrót depozytem
a swoją drogą gratuluje wygranej
po pierwsze to nie rival tylko inna sieć, po drugie to szczerze ci mówię że pisałem do nich kilka meili do dostawałem odpowiedź że minimalne depo do wypłaty bonusu to 30gbp a ja się z nimi kłóciłem że pewnie może być 20gbp skoro takie mają minimum, a po trzecie to nie ma się co oszukiwać że nawaliliśmy całkiem, ale jak już pisałem, 10zł bym miał więcej na koncie, i także i ja bym miał sianko, mniejsze, ale bym miał, szkoda po fakcie, a wygranej wypłaconej gratuluję, bo to ładne sianko :spokodfhgfh:no to rzepek1 i endriu kurcze troszke zawaliliscie bo nawet nie trzeba yo 30GBP wplacac tylk 20 ale skad mogliscie wiedziec ze tak bedzie... gratulacjie dla tych co wybrali,kolejny dowód ze kasyna rival wyplacalne ????
Tak, promocja nadal aktualnaPonawiam,oferta dalej aktualna?