Szczerze mówiąc to wątpię aby coś takiego przeszło.A jak wygląda sytuacja z zakładaniem konta na inną osobę na ten sam adres, lecz z innego komputera? Podobno to przechodzi i cashback działa... ?
Kombinujecie, a później płacz, że bukmacher zablokował konto.A jak wygląda sytuacja z zakładaniem konta na inną osobę na ten sam adres, lecz z innego komputera? Podobno to przechodzi i cashback działa... ?
Przelew tradycyjny kwalifikuje się do promocji cashbackSiemka, z tego co widzę to w regulaminie Expecta i BetClica jest że nie mozna dokonywac wpłaty przez skrill żeby otrzymac bonus.
A np mozna dokonać wpłaty standardowym przelewem bankowym,czyli normalnie z banku mozna wpłacić pieniądze wypełniając druczek?
I pierwszy zakład bez ryzyka jest tylko na zakłady single nie AKO tak?
I jeszce mam pytanie czy np. jak wpłace na Expecta 100 pln i nie bede za to grał i powiedzmy za tydzień wpłace 122 to zakład bez ryzyka moge postawić za 222 czy tylko za te 100?
Ja w takich sytuacjach wpisuję w taki sposób: 1 m 1.dzieki za odp , to spoko że mozna Ako myslałem że tylko pojedyncze
a jeszce mam pytanie jak chce sie zarejestrowac na expecie i betclicu i wpsiac adres zameldowania powiedzmy ul.słoneczna 1/1 to nie moge wpisac tego ukosnika,to jakos inaczej się wpisuje adres czy to jakis błąd?
Nic mi o tym nie wiadomoJeszcze STS i Fortuna dawały hajs "bezbonusowy"
STS ma bonus, więc nie wiem skąd to wytrzasnąłeś.Jeszcze STS i Fortuna dawały hajs "bezbonusowy"
napisał "dawały"STS ma bonus, więc nie wiem skąd to wytrzasnąłeś.