>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Cashback

nayde 3

nayde

Użytkownik
Jacy bukmacherzy oprócz Betclick i Expekt mają w swojej ofercie cashback&#39;a za pierwszy zakład, a kasę można wypłacić od razu bez obracania jej ?

nayde 3

nayde

Użytkownik
A jak wygląda sytuacja z zakładaniem konta na inną osobę na ten sam adres, lecz z innego komputera? Podobno to przechodzi i cashback działa... ?

T 4

t0uch97

Użytkownik
A jak wygląda sytuacja z zakładaniem konta na inną osobę na ten sam adres, lecz z innego komputera? Podobno to przechodzi i cashback działa... ?
Szczerze mówiąc to wątpię aby coś takiego przeszło.
Z własnego doświadczenia wiem, że bukmacher tak łatwo się nie podda i będzie skutecznie &quot;upominał się&quot; o swoje.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Kombinujecie, a później płacz, że bukmacher zablokował konto.

Otrzymane punkty reputacji: +23
S 0

siwydym

Użytkownik
Siemka, z tego co widzę to w regulaminie Expecta i BetClica jest że nie mozna dokonywac wpłaty przez skrill żeby otrzymac bonus.

A np mozna dokonać wpłaty standardowym przelewem bankowym,czyli normalnie z banku mozna wpłacić pieniądze wypełniając druczek?

I pierwszy zakład bez ryzyka jest tylko na zakłady single nie AKO tak?

I jeszce mam pytanie czy np. jak wpłace na Expecta 100 pln i nie bede za to grał i powiedzmy za tydzień wpłace 122 to zakład bez ryzyka moge postawić za 222 czy tylko za te 100?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Siemka, z tego co widzę to w regulaminie Expecta i BetClica jest że nie mozna dokonywac wpłaty przez skrill żeby otrzymac bonus.

A np mozna dokonać wpłaty standardowym przelewem bankowym,czyli normalnie z banku mozna wpłacić pieniądze wypełniając druczek?

I pierwszy zakład bez ryzyka jest tylko na zakłady single nie AKO tak?

I jeszce mam pytanie czy np. jak wpłace na Expecta 100 pln i nie bede za to grał i powiedzmy za tydzień wpłace 122 to zakład bez ryzyka moge postawić za 222 czy tylko za te 100?
Przelew tradycyjny kwalifikuje się do promocji cashback ;)

Single i zakłady akumulowane również można stawiać. Niemniej przy singlach warto pamiętać o tym, że zakład musi zawierać trzy możliwości (np. 1x2). Przy AKO, nie ma to znaczenia.

Jak wpłacisz 100PLN, to tylko 100PLN kwalifikuje się do cashbacku, zatem lepiej zainwestować 222PLN. W przypadku porażki i tak dostaniesz zwrot środków.

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 0

siwydym

Użytkownik
dzieki za odp , to spoko że mozna Ako myslałem że tylko pojedyncze

a jeszce mam pytanie jak chce sie zarejestrowac na expecie i betclicu i wpsiac adres zameldowania powiedzmy ul.słoneczna 1/1 to nie moge wpisac tego ukosnika,to jakos inaczej się wpisuje adres czy to jakis błąd?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
dzieki za odp , to spoko że mozna Ako myslałem że tylko pojedyncze

a jeszce mam pytanie jak chce sie zarejestrowac na expecie i betclicu i wpsiac adres zameldowania powiedzmy ul.słoneczna 1/1 to nie moge wpisac tego ukosnika,to jakos inaczej się wpisuje adres czy to jakis błąd?
Ja w takich sytuacjach wpisuję w taki sposób: 1 m 1.

Do góry Bottom