>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Cash-point 10 Euro Free

S 24

snuz123

Użytkownik
Kod będzie wysyłany po 20 czyli może być wysłany jutro, za miesiąc, za trzy lata itp. Promo dla cierpliwych i pracujących - którzy nie wiążą promocji z zakupem breada ???? Wesołych Świąt ????

ths 0

ths

Użytkownik
Ja na zapytanie supportu o bonus świąteczny otrzymałem taką odpowiedź:

Dear Customer
Please excuse a possible delay, that could occur while dealing with large amounts of data in connection the X-Mas bonus. With best regards Your Cashpoint.com team

Co w skrócie oznacza, że przepraszają za opóźnienie związane z Bożonarodzeniowym bonusem, wynikające z przyjęcia dużych ilości danych osobowych.
Czyli poprostu dużo ludzi się rejestrowało i albo:
- dadzą ten bonus za jakiś czas jak wszystko uporządkują,
- albo bonusa nie otrzyma nikt, bo poprostu zbyt dużą kwotę musieliby na wypłate bonusu przeznaczyć,
Wesłoych Świąt:-D

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Ja na zapytanie supportu o bonus świąteczny otrzymałem taką odpowiedź:

Dear Customer
Please excuse a possible delay, that could occur while dealing with large amounts of data in connection the X-Mas bonus. With best regards Your Cashpoint.com team

Co w skrócie oznacza, że przepraszają za opóźnienie związane z Bożonarodzeniowym bonusem, wynikające z przyjęcia dużych ilości danych osobowych.
Czyli poprostu dużo ludzi się rejestrowało i albo:
- dadzą ten bonus za jakiś czas jak wszystko uporządkują,
- albo bonusa nie otrzyma nikt, bo poprostu zbyt dużą kwotę musieliby na wypłate bonusu przeznaczyć,

Wesłoych Świąt:-D
pewnie dadzą pod wieczór. Tak wynika z wypowiedzi , że dużo osób się zarejestrowało i nie wyrabiają ???? także promo dla cierpliwych :p

silweck 0

silweck

Użytkownik
dostalem smsa od cashpoint z zyczeniami swiatecznymi oraz z informacja ze otrzymalem 10 euro ale musze cos zrobic z kodem ktorego tez otrzymalem. szukam po cashpoincie gdzieby ten kod bonusa wpisac ale nie mam pojecia gdzie by to wpisac, macie jakies pomysly gdzie ten kod wpisac?

Do góry Bottom