ja jeszcze nie :kwasny4565:20.12.2008 godzina 9:20 dostal juz ktos z was kodzik?
To tylko na zaklady czy casyno tez bedzie mozna przelac?Dear Customer! You become the sms with the x-mas bonuscode at 20.12.2008 or any day later. Please a little patience Thank you. With best regards Your Cashpoint.com team
Kod z bonem na 10$ przyjdzie na komórki dzisiaj lub trochę później ! i będzie na 100% :spokodfhgfh:
no raczejA jeśli wpisałem swój nr kom. po rejestracji a nie w trakcie to też mi przyślą? ????
Widzisz .. akurat mam pewność a skąd to się domyśl, jeśli chcesz przy świadkach zakładam się z Tobą o 50 zł że będzie kasa od nich .:spokodfhgfh:Buk katowice a skąd u ciebie taka pewność ze napewno dostaniemy te 10 euro.Na takie promocje jak i na wszystkie trzeba traktowac z przymuzeniem oka jak wysla bedzie fajnie jak nie to trudno.Poza tym na rynku jest mnostwo firm ktore rozdawaja na poczatku darmowy hajs a potem nie wyplacaja.
Za przeproszeniem, co ty bredzisz??Widzisz .. akurat mam pewność a skąd to się domyśl, jeśli chcesz przy świadkach zakładam się z Tobą o 50 zł że będzie kasa od nich .:spokodfhgfh: