alexdamiao
Użytkownik
odrobili te 2 gole grając w 9, ale tak czy siak drukarnia niczego sobie.
Ja powiem tak: 2 tyg. temu Atalanta grała z Modeną. Kursy na ten mecz były właśnie takie jak dziś. W zasadzie już koło 20. minuty było 1.40 na remis.Crotone - Atalanta dzisiaj taki mecz 1.70 na remis, nie macie Chłopaki jakiegoś info na temat tego meczu czy ustawka jakaś idzie?
Pewnie masz rację, ale tak przy okazji mecz zakończył się wynikiem 2-2 ????Ja powiem tak: 2 tyg. temu Atalanta grała z Modeną. Kursy na ten mecz były właśnie takie jak dziś. W zasadzie już koło 20. minuty było 1.40 na remis.
Ja się skończyło? Ano golem Atalanty w 94' i wygraną 2-1.
Buki chyba już standardowo takie kursy w końcówce wystawiają. Mało z tego wchodzi. Ogólnie jest to mecz o pietruchę. Atalanta i tak ma awans z drugiego miejsca i 10p przewagi nad trzecim.
Crotone jest w środku. Teoretycznie remis odpowiada obu, ale czy tak będzie?
Wg mnie nie ma sensu się w to bawić.
Śmiesznie się ogląda te ustawione mecze. Właśnie kończy się Catania - Cagliari, kurs na zwycięstwo gospodarzy przed meczem oscylował wokół 1.30. Cagliari robiło wszystko, żeby przypadkiem nie znaleźć się w sytuacji bramkowej, a jak już się znaleźli, to bardzo spektakularnie pudłowali. Catania z kolei jest tak słaba, że nie była w stanie wygrać ustawionego meczu do momentu, kiedy 2 razy wspaniale popisała się obrona gości. Polecam obejrzeć zwłaszcza bramkę na 2-0 na youtubie po meczu, obrona = marzenie.