Dzisiaj wrzucam zrzut z konta po tym jak dostalem dokladnie $133 za Sierpniowa lige. Na koncie mam $308 dollarow bo ostatnie kilka dni byly po prostu tragiczne. Wszystkie sesje na stolach byly przegrane. Turnieje rowniez slabiutko. Ogolnie natrafilem na sciane ktorej nie moge przeskoczyc. Jako wisienke na torcie chcialem wrzucic tutaj kilka rozdan ktore zaprzeczaja ogolnie przyjetym normom fizyki, matematyki, statystyki, astronomii, fizjologii i anatomii smerfow ... ale...jak sie okazuje konwersja rozdan ze stron ktore sa oparte o soft microgaming jest prawie niemozliwa. Historia rozdan jest dostepna w wyjatkowo bezczelny sposob, a wlasciwie na dwa sposoby - trudny do zrozumienia i jeszcze trudniejszy do zrozumienia. W owej historii rozdan mamy dostepne nasze karty ale kart przeciwnika nie. Nawet jesli dojdzie do pokazania kart (chociazby w przypadku all-in) mamy pokazane jedynie ostateczny uklad naszego przeciwnika. Jesli dajmy na to, na stole beda karty KKQQA i to bedzie najlepszy uklad naszego przeciwnika to nie ma mozliwosci dowiedziec sie z jakimi kartami nasz przeciwnika nas sprawdzil, wszedl all-in przebil itd itp. Historia jest po prostu wyjatkowo niezrozumiala i na pewno nie ulatwia nam nauki oraz sprawdzenia poszczegolnych rozdan. Kilka dni temu poprosilem support BV o hand history z jednego turnieju w ktorym gralem. Okazalo sie, ze nie sa w stanie jej wydac.
Live chat umyl rece kierujac mnie do supportu przez e-mail z ktorym skontaktowalem sie i dostalem odpowiedz, ze w przeciagu 24 godzin dostane odpowiedz. Oczywiscie minal juz tydzien a odpowiedzi jak nie bylo tak nie ma. Przyciskajac dziweczyne w "
Live Chat" dowiedzialem sie, ze nie mam mozliwosci dostania hand history z turnieju chyba, ze byly to moje rozdania i to tylko poprzez wyzej wymieniony sposob czyli przez niedozeczny system ktory nie pokazuje mi kart przeciwnika (a przynajmniej nie zawsze).
Tutaj kopiuje historie pewnego rozdania w sposob jaki jest opisany w histori moich gier. Zaznaczam, ze obok jest grafika z moimi kartami jakie trzymam w reku i ponizej ostateczne uklady ale nic wiecej (nie wspominajac juz o tym, ze gra ta jest pisana jako BVC Free Play League Event a nastepnie Stakes 0,5/1 Real Money):
Begin Hand Number 5027004215 at 12:34:06 on table BVC Free Play League Event
Table Type: Multi Table Tournament
Game Name: Texas Holdem
Stakes: 0.50 / 1.00 Real Money
Active Players: 10
Total Pot: 2,080.00
Rake: 0.00
Win Amount: 2,080.00
mollilsade has the dealer button
Tomag51 posts small blind (70.00)
91pumba posts big blind (140.00)
OrganicPlaza folds
gamad27 folds sitting out
dirnow41 folds
al5241 folds
unknown calls for 140.00
greenape folds
badbadbeat folds
mollilsade folds sitting out
Tomag51 went all-in for 900.00
91pumba folds sitting out
unknown calls for 830.00
Dealing Flop
Dealing Turn
Dealing River
Tomag51 shows Two Pair, winning 2,080.00
Hand Ended at 12:34:29 - Elapsed Time: 23 seconds
Jak sami widzicie, zadnych informacji nie maw tym tekscie procz tego, ze wygralem z dwoma parami. Z jakimi parami wygralem, jakie karty mial moj przeciwnik a jakie byly na stole - tego sie juz nie dowiecie.
Po sprawdzeniu neta na temat konwersji histori rozdan Microgaming doszedlem do wniosku, ze szkoda mi na to czasu by sciagac jakies wersje trialowe ktore moze a moze nie przemienia moja historie rozdan w cos co mozna zrozumiec i opublikowac.
Chcialem wam pokazac kilka rozdan ktore na serio prosily sie o ujrzenie swiatla dziennego ale graniczy to z cudem i wasza wiara w moja uczciwosc bo w zaden sposob nie jestem w stanie przedstawic dowodu, ze takie rozdanie mialy miejsce i ze mowie prawde.
Jak dla mnie jest to nie pierwszy ale zdecydowanie najwiekszy minus Microgaming. Historia rozdan powinna byc latwo dostepna i nie skomplikowana tak by kazdy mogl sprawdzic poszczegolne rozdania. Microgaming poszlo w zupelnie innym kierunku serwujac nam jakis dziwaczny wytwor rodem wyjaty z wyobrazni braci Grimm ktory jest w mojej opinii najgorszym z dostepnych na rynku.
Liczniek:
Wygrany Cash od poczatku: $308,51