>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

By successful

Status
Zamknięty.
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Co znaczy presja otoczenia...
Brałam Cię do tej pory za wzór, który swoją grą potrafi utrzeć nosa wszystkim, którzy hejtują grę u legalnych bukmacherów.
Oczywiście nie moja sprawa ale żałuję, że dałeś się "zmanierować" i zszedłeś na "złą drogę". Zawsze miałam wrażenie, że jesteś oazą uczciwości, a tu takie coś? ????

Jedynym usprawiedliwieniem jest chyba panująca na świecie zaraza. W sensie, że wiele ludzi z rozpaczy zaczyna robić irracjonalne rzeczy. ????
W każdym razie ja Ci paczek do pudła wysyłać nie będę. 
Ale żeby było jasne, potraktuj wpis w formie żartu. Sama, gdybym się nie obawiała, grałabym bez podatku. Z tym, że ja od zawsze pisałam, zabieranie podatku, zwłaszcza tak wysokiego jest dla mnie zwykłym złodziejstwem. 

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
cytat z dnia 2 kwietnia 2020 17:46 przez kamilcia21Co znaczy presja otoczenia...
Brałam Cię do tej pory za wzór, który swoją grą potrafi utrzeć nosa wszystkim, którzy hejtują grę u legalnych bukmacherów.
Oczywiście nie moja sprawa ale żałuję, że dałeś się "zmanierować" i zszedłeś na "złą drogę". Zawsze miałam wrażenie, że jesteś oazą uczciwości, a tu takie coś? ????

Jedynym usprawiedliwieniem jest chyba panująca na świecie zaraza. W sensie, że wiele ludzi z rozpaczy zaczyna robić irracjonalne rzeczy. ????
W każdym razie ja Ci paczek do pudła wysyłać nie będę. 
Ale żeby było jasne, potraktuj wpis w formie żartu. Sama, gdybym się nie obawiała, grałabym bez podatku. Z tym, że ja od zawsze pisałam, zabieranie podatku, zwłaszcza tak wysokiego jest dla mnie zwykłym złodziejstwem. 

Dobre ???? Zawsze byłem 100% uczciwy i dalej jestem, a fakt że przez miesiąc sobie gram u internetowych buków tego nie zmieni ???? I Ty to wiesz doskonale ????

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Kupon 359:

Bukmacher: Fortuna

Piłka nożna - 1. Białoruś
Szachtior Soligorsk - Neman Grodno
Data: 04.04.2020 g. 14:30
​​​​Typ: Szachtior Soligorsk  
​​​​Kurs: 1,37
​​​​​​
BATE Borisov - Rukh Brest
Data: 04.04.2020 g. 16:30
​​​​Typ: BATE Borisov  
​​​​Kurs: 1,32

Dyn. Brest - Slavia Mozyr
Data: 04.04.2020 g. 18:30
Typ: Dyn. Brest  
Kurs: 1,36

Happy Hours +14%

Stawka: 3j
Ew. wygrana: 7,40j
Wygrana: 0j

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Sobotnie typy zakończone wynikiem ujemnym -7,47 jednostki. Byłoby na plus, gdyby w meczu Dyn. Brest - Slavia Mozyr padły o dwa rzuty rożne mniej ???? No nic, dużo czy niedużo, typ jest nieprawidłowy. Gramy dalej!

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Kupon 363:

Bukmacher: Fortuna

Piłka nożna - 1. Nikaragua
Real Madriz - Managua FC
Data: 05.04.2020 g. 00:00
Typ: over 2.5 gola  
​​​​Kurs: 1,88

Piłka nożna - 1. Nikaragua