Dzisiaj bez jakiegoś pomysłu, patrząc po ostatnich wynikach może to i lepiej, także lecą taśmy:
19. sts
Toronto - Orlango Toronto +12.5
Węgry - FrancjaWęgry +6.5
Crvena - PSV over 2.5
Benfica - Barcelona over 2.5
Atletico - Leverkusen over 1.5
Joventut - Trento
Monaco - Aston Villa over 1.5
Katar - Holandia//EDIT: Mecz się skończył (37:38) to sobie edytuje, ja tu miałem Holandia dnb zamiast czystego win, bo zatrważającym kursie @1.15 ;d, ledwo ledwo
Cluj - Turk Telekom Cluj +2.5
@9.67
20. sts
Crvena - PSV over 2.5
Benfica - Barcelona over 2.5
Atletico - Leverkusenover 1.5
Monaco - Aston Villaover 1.5
@3.09
21. sts
Liverpool - Lille over 2.5
Benfica - Barcelona Barcelona over 1.5
Slovan - Stuttgart over 7.5 rr
Monaco - Aston Villa over 2.5
Fenerbahce - Lyon over 2.5
Hoffenheim - Tottenham over 2.5
Eintracht - Ferencvaros DNB 1
Riga - Ajax Ajax over 1.5
@3.96
23. sts
Fenerbahce - Lyon over 2.5
Hoffenheim - Tottenham rr over 8.5
Eintracht - Ferencvaros DNB 1
@3.58
U Turków powinno być kolorowo, tam się raczej overowo gra, Hoffenheim podobnie, na totki tak do końca nie patrzę, bo nie wiadomo jakim składem zagrają, natomiast nie powinno mieć to znaczenia jeśli chodzi o typ, wyjdzie podstawa do same totki są w stanie over zrobić, wyjdzie rezerwa, też powinno być kolorowo, bo stylu gry raczej nie będą zmieniać, a często niedoceniani zmiennicy chcąc się pokazać, potrafią zagrać lepiej niż podstawa. O rożne też jestem spokojny, Hoff też lubi w te fragmenty gry się bawić, totki to wiadomix.
Kolejne Niemcy, średnio śledzę obydwie drużyny, zagrane trochę inspiracją innych, trochę spadkami kursów na gospo, zastanawiam się jeszcze nad gospo over 1.5
Riga - Ajax tu się w sumie najbardziej obawiam, czy nie skończy się takim 0:1, ale nie lubię grać 1x2, stąd spróbuje w bramki, Ajax w lidze ma wolne do lutego, także nie ma mowy o oszczędzaniu, za tydzień ostatni mecz LE i rytm meczowy trzeba utrzymać, stąd powinniśmy top skład zobaczyć, tylko to 0:1 z tyłu główy...no ale kredytu na te kupony nie biorę
Hoff - Totki over 2 + over 7.5 rr
Fener - Lyon over 2
@1.80
Wygląda jak kupon zabójca..zabójca portfeli ;d, w teorii powinno się wszystko zgadzać z dużym zabezpieczeniem w postaci zwrotów, w praktyce pewnie będzie czerwono
Hoff - Totki over 2 + over 9.5 rr
Fener - Lyon over 2
Eintracht - Ferencvarosz Eintracht over 1.5
@4.80
Z fartem, powodzonka wszystkim, do działów nie wrzucam, bo nie wiem jakie tam wymagania odnośnie analizy, a tu analizy takie w sumie z pupy
Post automatycznie złączony:
Jeszcze jedno, zapomniałbym o hicie dnia
Manchesterek vs Rangersi
Na wstępie nie gram tego, tak tylko sobie napiszę w ramach przypomnienia dlaczego ich nie gram jak później będzie czerwono. Z 1 strony Czerwone co najwyżej impy z rosnącym kursem na win (@1.30 ->@1.45 na chwilę obecną), z drugiej strony Rangersi, którzy powinni tu serce, płuca i kawałek wątroby zostawić na murawie, bo w lidze raczej pozamiatane już jest
Na chwilę obecną w LE wygląda to tak:
Czyli 2 ostatnie miejsca premiowane bezpośrednim awansem, o ile o motywację gości jestem spokojny, o tyle po impach to nie wiem czego się spodziewać. W niedziele wyjazd do Londynu vs Fulham, przy obecnych wynikach raczej nie ma mowy o odpuszczaniu czegokolwiek, nawet treningu z młodzikami, bo kibice po prostu ich zjedzą i zaczną bojkotować mecze. Także nie zależnie od składu powinno być 150% motywacji, słowo klucz powinno, bo Manchester u mnie na czarnej liście w zasadzie odkąd van der Sar zakończył granie tam. No ale biorąc wszystko pod uwagę nasuwają się następujące typy
over 3 @2.00 <zwrot>
over 10.5 rr @2.02
over 3 + over 10.5 @4.04 -> 2.02
Wszystko fortuna, może ktoś ma za dużo pieniędzy, a za mało emocji to sobie zagra
26/27 . sts
Indiana Pacers - San Antonio Spurs: Wembanyama V over 28.5 @1.85 + osobno over 3.5 celnych trójek @2.00
Szybko póki linia nie zmieniona, powinno być 29.5, Wiktor coraz lepiej w NBA, na dzisiaj linia dosyć wysoka jak na niego, bo jednak pod 30 rzadko dochodzi, ale grają w Paryżu, mecz o 20, dla Europy, w USA eksperci twierdzą, że to będzie jego mecz, też mi się tak wydaje, co do trójek, to przeważnie linia jest pod niego ustawiana na 2.5, ale tą dzisiejszą "paryską" też sobie zagram
//EDIT: już zaczynają się zastanawiać kiedy mvp zostanie..
Pierwszy i ostatni raz grałem cokolwiek związanego z turecką piłką nożną, poziom tego meczu to dno i metr mułu, poniżej naszej ekstraklapy, Ajaxu już nie oglądałem, nie wiem co się tam wydarzyło, może mają za dużo pieniędzy i nie chcą żadnych pucharów europejskich
Natomiast oglądałem końcówkę impów, ja ich oczywiście nie lubię, ale trzeba przyznać, że pojawiły się jakieś pozytywy, nie chodzi o wynik, gdzie ledwo z fartem w ostatnich minutach wygrali, głównie mi chodzi o doping z trybun, momentami to wyglądało tak jakby grali o mistrzostwo PL, a im głośniej trybuny tym piłkarze jakoś szybciej biegali, nie śledziłem za bardzo Utd, ale wydaje mi się, że to może być jakiś mały punkt zwrotny. Teraz maja wyjazd do Fulham, czyli nie ogórek z którymi nie potrafią grać, ale też nie topka, na które się spinają, obstawiać w życiu nie będę united raczej, ale ciekawy mecz do obserwacji, bo na pierwszy rzut oka wychodzi od razu zakład typu:
Fulham - Man Utd over 7.5 rr + X2 i to w tym momencie na coś takiego mamy kurs @2.00
chociaż fulham mocne, to jeżeli teraz diabełki nie pójdą "za ciosem" to niech się przygotują do walki o utrzymanie
Bournemouth - Nottingham over 2 + over 8.5 rr
Wolverhampton - Arsenal over 7.5 rr
Man City - Chelsea over 2.5 + over 8.5 rr (piękne meczycho się zapowiada)
Tottenham - Leicester over 8.5 rr
Barcelona - Valencia over 2
Como - Atalanta over 2
Mainz - Stuttgart over 2
Hoffenheim - Frankfurt over 2
@12.11
Taśma na weekend
29. sts
Wolfsburg - Kiel Wolfsburg over 1.5
Vitesse - Dordrecht Dordrecht over 1.5
Ajax - Galata over 3.5
Twente - Besiktas over 2.5
@2.63
Milano - Panathinaikos (+4.5)
Paris (+4.5) - Lyon
Memphis - Houston over 225.5
@1.98
To wszystko w różnych kombinacjach, za dużo, żeby wrzucać wszystko, jeszcze mam brage w różnych wariantach (1x, over1.5 mecz, over 4.5 rr gospo) i na jakimś skromniejszym porto over 1.5, bo jednak coś im nie ufam
W amsterdamie ostatni raz daję sobię szansę na cokolwiek związanego z kebabską piłką, podobnie w Enschede, w obydwu meczach mają o co grać to powinno być kolorowo
Spróbuję jeszcze raz, chociaż to forum przynosi pecha
Betis - Jagiellonia Betis over 1.5
Tottenham - Frankfurt Totki over 1.5
Legia - Chelsea over 7.5 rr
@2.97 sts
Betis - Jagiellonia Betis over 2.5 @2.05
Tottenham - Frankfurt Totki over 6.5 rr @2.05
Legia - Chelsea Legia over 3.5 rr @1.80
Legia - Chelsea Legia over 4.5 rr @2.60
Legia - Chelsea over 10.5 rr @2.70
Legia - Chelsea over 11.5 rr @3.60
//betis to chyba słusznego karnego nie dostał..totki sporo sytuacji, brakło szczęścia, w rożnych easy, bo skończyli dużo wyżej
jakaś uboga ta oferta dzisiaj, to taka tasiemka tylko, to daje @4.93 (fortuna)
//EDIT: ta tasiemka powyżej, bez 2. szwajcarii, to daje @3.94 (fortuna) , niby powinni tam postrzelać, ale zapomniałem przecież, że ja mam szwajcarskie ligi na czarnej liście ;d