oczywiście zapomniałem dodać, że, jak większość użytkowników z działu kupon ze statystykami xd, jak wygrywam to wygrywam, jak przegrywam to nie przegrywam, bo to same promocje ;d, śmieszne to wszystko, zamiast podać rzetelne typy to kombinują pod promocje, inni na siłę z dupy kursy 20+ żeby tylko spróbować szczęścia w konkursie za 2 zł, a później szary kowalski wchodzi, czyta, o
typ dnia, gramy, w plecy. Wchodzi w dział ze statami, kurde nie zagram, bo akurat nie mam tam konta, na promkę się nie załapie, o i jeszcze jedno, polskie forum, na ch** ktoś wrzuca typy <1.80 i pisze, że gra u zagranicznego buka, bo bez podatku, ok graj sobie tak, ale forum jest raczej dla graczy polskich, przy tych kursach co są na
live często jak się odejmie podatek to trzeba by ze 3 takie kursy trafić, żeby być na +, co się mało komu zdarza, ale jeb*** najważniejsze, żeby napisać później na czacie coś w stylu "w 2. połowie się rozkręci" co wg niektórych znaczy "mówiłem, że będzie over 2.5" to juz w ogóle iksde, każdy mówił, wygrywał miliony po cichu, ale wrzucić coś skutecznego dla dobra ogółu to nie ma komu, ot takie przemyślenia mnie naszły. Imo powinien być osobny
konkurs typu "kurs dnia" i "skuteczność dnia", gdzie w tym drugim wchodzi nowak, wybiera kilka "pewnych" wg innych typów i bierze w kupon, to samo osobny dział z promkami gdzie jakie są, chociaż jak ktoś konto ma to i tak powiadomienia dostaje.
No a teraz na poważnie
64. sts
Feyenoord - Pana
Feye over 4.5 rr
Strasbourg - Jagiellonia
Strasbourg over 1.5
Alkmaar - Slovan
AZ over 1.5
Genk - Betis
Betis to score
AEK - Aberdeen
AEK over 1.5