>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

by 69

Status
Zamknięty.
nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Szybko, bo mecz za chwilę. Kurs 2.32 na Kolejarz Rawicz? Biorę i gram, bo dla mnie to perełka. Choć Rawicz nie objechał jeszcze żadnego spotkania, bo pierwszy mecz wygrał walkowerem z Victoria, a drugi z Opolem nie odbył się z powodu ulewy to Kolejarze są w wysokiej formie, o czym świadczą treningi i wyniki w turniejach. Skład Niedźwiadków potwierdzony:

Kolejarz Rawag Rawicz
1. Wiktor Gołubowskij
2. Piotr Dym
3. Szymon Kiełbasa
4. Eric Andersson
5. Sławomir Musielak
6. Anton Rosen
7. Adrian Gała

Witek zanotował w zeszłym roku świetny występ w Krośnie i zdobył w pięciu biegach 11+1. Dymek powrócił do Rawicza i sparingi przedsezonowe potwierdziły to, że dobrze się do sezonu przygotował. Średnia biegowa 2,300 jest na pewno imponująca i liczę na dwu cyfrówkę Piotrka. Pod 3-jką zobaczymy Szymka Kiełbasę, który ma ewidentnie problemy ze sprzętem, ale miejmy nadzieję, że dwa mecze, które się nie odbyły pozwoliły mu na pracę przy swoich motorach. Pod 4. Andersson, który świetnie zaczął sezon, dobre starty w swoim rodzimym kraju, a rok temu na torze w Krośnie zdobył w pięciu biegach 10+2, czyli bardzo dobry wynik. Z juniorem pojedzie Sławek Musielak, który ma sprzęt myślę, że ekstraligowy. Do startów w lidze przygotowywał się z Unią, a sprzęt ma porównywalny do Toffika, więc o jego występ jestem spokojny. Anton Rosen to ten zawodnik, który dziś powinien zakręcić się koło kompletu, w zeszłym roku w Krośnie otarł się o wygranie wszystkich biegów, zdobył 14 punktów. Pod 7 wychowanek Startu Gniezno, który jest na pewno lepszy niż Miki Drożdżyński. Silny skład zbudował Darek Cieślak z trenerem Żyto i uważam, że dziś Kolejarz odniesie pierwsze zwycięstwo i to na wyjeździe, co zespołowi z wielkopolski zdarza się rzadko. W zespole gospodarzy na pewno pewnym punktem będzie Szewczykowski, Magosi i Hlib. KSM na razie z dwoma zwycięstwami, które odnieśli w Krakowie, wygrywając 45:44 i u siebie z mającą różnego rodzaju problemy Victorią 47:43. Piotr Żyto zapowiada, że jadą po zwycięstwo i zawodnicy na pewno są odpowiednio zmobilizowani. Rok temu lepszym zespołem okazał się Kolejarz, który wygrał 52:38. Dziś może być podobnie, dlatego gram na Kolejarz Rawicz! Powodzenia

KSM Krosno - Kolejarz Rawag Rawicz 2 @ 2.32 Tobet

KSM Krosno - Kolejarz Rawag Rawicz ▶ Kolejarz [2,32] 44:46 +++

▶ Buk: Tobet | Stawka: 300 PLN | PW: 396 PLN

Kwiecień:
-126.00zł

Bilans ogólny :
+813.00zł

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Zagrane rano, ale dopiero teraz mogę podać typy.
#72 Maciej Janowski - Grzegorz Zengota ▶ Janowski [1,60]

▶ Buk: Betsafe | Stawka: 200 PLN | PW: 120 PLN

#73 Wybrzeże Gdańsk - Polonia Bydgoszcz ▶ Polonia [2,05]

▶ Buk: Bet365| Stawka: 100 PLN | PW: 105 PLN

#74 Wybrzeże Gdańsk - Polonia Bydgoszcz ▶ Emil over 13 [1,72]

▶ Buk: Bet365| Stawka: 200 PLN | PW: 144 PLN

#75 Darcy Ward - Maciej Janowski ▶ Ward +1 [1,83]

▶ Buk: Bet365 | Stawka: 100 PLN | PW: 83 PLN

#76 Stal Gorzów - Marma Rzeszów ▶ Crump over 11 [1,72]

▶ Buk: Bet365 | Stawka: 150 PLN | PW: 108 PLN

#77 Unibax Toruń - Falubaz Zielona Góra ▶ Unibax -10 [1,83]

▶ Buk: Bet365 | Stawka: 100 PLN | PW: 83 PLN

K 71

kogut

Użytkownik
Koleś muszę to napisać ale sam się o to prosisz. Jesteś zwykłym oszustem. Już nie pierwszy raz zmieniasz stawki po przegranych kuponach. Wcześniej likwidowałeś typy tak jak choćby ten na Śląsk DNB. Nie wiem czemu to robisz, bo jak kogoś oszukujesz to tylko samego siebie. Tak się składa że zrobiłem wczoraj print screen Twoich typów i tym razem już się nie wytłumaczysz. Nie piszę tego by Cię zdyskredytować/oczernić ale po to aby przestrzec innych zaglądających do tego tematu.
Żeby nie być gołosłownym: http://img571.imageshack.us/img571/3349/hjvbh.jpg

Otrzymane punkty reputacji: +2
nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Koleś muszę to napisać ale sam się o to prosisz. Jesteś zwykłym oszustem. Już nie pierwszy raz zmieniasz stawki po przegranych kuponach. Wcześniej likwidowałeś typy tak jak choćby ten na Śląsk DNB. Nie wiem czemu to robisz, bo jak kogoś oszukujesz to tylko samego siebie. Tak się składa że zrobiłem wczoraj print screen Twoich typów i tym razem już się nie wytłumaczysz. Nie piszę tego by Cię zdyskredytować/oczernić ale po to aby przestrzec innych zaglądających do tego tematu.
Żeby nie być gołosłownym: http://img571.imageshack.us/img571/3349/hjvbh.jpg
Będę robił co mi się żywnie podoba, a ten temat jest tylko i wyłącznie dla mnie. Kto chcę to korzysta, kto nie chce to olewa. Po mojej reputacji jednak widać, że ktoś z tego korzystał. Teraz będę jedynie wklejał analizy do działów tematycznych. Pozdrawiam i proszę o zamknięcie tematu.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
kogut ma racje, zobaczymy co moderatorzy powiedzą na to ;) ludzie widzą plusy to i w repa Ci klikają - proste. Później trafiłbyś do vip typów, ale okazało się, że niwelujesz sobie straty, żeby mieć lepszy bilans. Chcesz kręcić to u siebie w excelu sobie zmieniaj, a nie tutaj bujasz ludzi.

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
kogut ma racje, zobaczymy co moderatorzy powiedzą na to ;) ludzie widzą plusy to i w repa Ci klikają - proste. Później trafiłbyś do vip typów, ale okazało się, że niwelujesz sobie straty, żeby mieć lepszy bilans. Chcesz kręcić to u siebie w excelu sobie zmieniaj, a nie tutaj bujasz ludzi.
+ mam za analizy w działach tematycznych, a nie tutaj. Zmieniłem stawki, bo zagrałem za mniej. Nikt z Was tutaj komentujących nigdy nie zaglądał do tego tematu, nikt mnie też nie pochwalił za 3 miesiące na +, więc teraz do swojego ogródka i pracujemy na zyski.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
no tak, wiesz kto zaglądał w końcu... ???? dobry numer z Ciebie haha ???? zmieniłeś stawki, bo nie weszło, a jakby weszło to może i byś zwiększył, byle wyjść na plus co?;) tyle ode mnie, ale śmieszny gość z Ciebie ????

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
+ mam za analizy w działach tematycznych, a nie tutaj. Zmieniłem stawki, bo zagrałem za mniej. Nikt z Was tutaj komentujących nigdy nie zaglądał do tego tematu, nikt mnie też nie pochwalił za 3 miesiące na +, więc teraz do swojego ogródka i pracujemy na zyski.
nie weszlo to zagrales za mniej a jak wejdzie to moze sie okazuje ze grales za wiecej ? hehehehe dobre. nauczysz mnie tego ?

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
no tak, wiesz kto zaglądał w końcu... ???? dobry numer z Ciebie haha ???? zmieniłeś stawki, bo nie weszło, a jakby weszło to może i byś zwiększył, byle wyjść na plus co?;) tyle ode mnie, ale śmieszny gość z Ciebie ????
Śmieszne to są Twoje typy, które ciągle nie wchodzą. Może zacznij grac na odwrót? A swoją wiedzę ze sportowychfaktów.pl może lepiej odpuść?

@Soltysiao vip temat niby, a ciągle wklejasz typy innych użytkowników :| ? O czym to świadczy?

ekaga 238

ekaga

Użytkownik
Może o tym, że potrafi wybierać najlepsze z typów podawanych na forum i stworzyć fajne zbiorowisko wartościowych typów?

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Śmieszne to są Twoje typy, które ciągle nie wchodzą. Może zacznij grac na odwrót? A swoją wiedzę ze sportowychfaktów.pl może lepiej odpuść? @Soltysiao vip temat niby, a ciągle wklejasz typy innych użytkowników ? O czym to świadczy?
nie wchodza od 2 tygodni wiec mam sie powiesic ? poki co jestem i tak sporo na plusie wiec nie wiem do czego bijesz. tobie to musi dopiero nie isc w kwietniu ze az musisz zmieniac stawki i robic z siebie posmiewisko hehe.

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Morde drzeć, wtykać gdy coś nie pójdzie to najlepiej, ale jak siądzie jakiś wysoki kurs, gdy ktoś się na czymś zna, a nie tak jak Wy pseudoznawcy to nikt nie doceni, a pewnie połowa z Was odwiedzając mój temat grała wszystkie typy i była na dużym plusie. Temat do zamknięcia. Tym jednak co korzystali z analiz zapraszam do działów tematycznych z piłki i speedwaya.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom