>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

by 69

Status
Zamknięty.
nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Dziś wydaje się, że Sabres po zwycięstwie 6:0(!) na własnej tafli z Bostonem powinna wygrać również z Dallas Stars. Buffalo wręcz zmiażdżyło Bruins i po raz pierwszym w tym sezonie Bostończycy dostali takie lejty. Ważnym czynnikiem według mnie jest to, że Szable strzeliło 6 bramek i to aż 6 hokeistów. Stars w ostatnim meczu pokonali Jackets, ale Columbs grają tak tragicznie, że każdy z nimi wygrywa. Bardzo fajny argument podał Lutek89. W meczach b2b Dallas ma bilans 0-9 i to właśnie dlatego zdecydowałem się dziś zagrać na Buffalo. Dla mniej odważnych można zagrać OT po kursie 1.65.

#23 :hokej: Buffalo Sabres
- Dallas Stars ▶ Buffalo 60&#39; [1,95]
⛔ 3:2 po karnych..

▶ Buk:
| Stawka: 50 PLN| PW: 47.50 PLN

Luty:
+100.00zł

Bilans ogólny :
+501.50zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Lakersi po 1,55? Boston po 1,53? Taki dubelek biorę w ciemno! Bez analizy bo lecę spać. Chłopaki z działu NBA fajnie opisali meczyki, zajrzyjcie.

#24 ????
New York Knicks - Los Angeles Lakers ▶ Lakers [1,55]
⛔
???? Toronto Raptors - Boston Celtics ▶ Boston [1,53] ⛔
▶ Buk:
| Stawka: 50 PLN | AKO : 2.37 | PW: 68.50 PLN

Luty:
+50.00zł

Bilans ogólny :
+451.50zł

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Manchestery ku zdziwieniu wszystkich kibiców na świecie, wiosny nie zaczynają od fazy pucharowej Ligi Mistrzów, tylko od Ligi Europy. Rywalem Czerwonych Diabłów będzie w 1/16 Ajax Amsterdam. Holenderska ekipa to znana marka w Europie. Dawno, dawno temu zdobyli 4 puchary Mistrzów (dzisiejsza LM), ostatni raz w 1995 roku. Ekipa prowadzona przez Franka de Boera to obecni mistrzowie kraju. W tym roku zespół z Amsterdamu bez formy. Wygrali tylko raz i to w ostatni weekend ze słabym NAC Breda 2:0. Wcześniej przegrali u siebie z Utrechtem i Alkmaar, więc jak chcą powstrzymać wielokrotnych mistrzów Anglii? W tym roku ManU pokonało już na wyjeździe takie zespoły jak Arsenal czy też odwieczni wrogowie - City. Sir Alex Ferguson przed tym spotkaniem powiedział, że nie zamierza lekceważyć tego turnieju i w każdej rundzie będzie wystawiał najsilniejszy skład. Zdaję sobie również sprawę, że ma szeroki skład i ci zawodnicy potrzebują wielu meczów, by być w odpowiedniej formie. Manager United chce wygrać Ligę Europy i dziś spodziewam się zwycięstwa United. Czerwone Diabły zagrają w silnym składzie z Rooneyem w przodzie i mając wolny weekend, dadzą dziś z siebie wszystko by zapewnić już dzisiaj sobie awans do 1/8.

#25 ⚽
Ajax Amsterdam - Manchester United ▶ ManU [1,80]
0:2 ✅

▶ Buk: | Stawka: 100 PLN | PW: 80 PLN

Luty:
+130.00zł

Bilans ogólny :
+531.50zł

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Zagłębie Lubin - Wisła Kraków
W czwartek Wisła grała w Lidze Europy ze Standardem Liege, który zremisowała 1:1. Zespół z Reymonta grał w tym meczu ponad godzinę w &#39;&#39;10&#39;&#39; i tak był zespołem lepszym, stwarzał sobie więcej sytuacji i grał ciekawą ofensywną piłkę. Kto wie, jak zakończyłby się mecz jak w 3 minucie zachowałby się lepiej Garguła. Ale przejdźmy do dzisiejszego meczu. Trener Wisły do Lubina nie wziął ze sobą Patryka Małeckiego, który po zmianie w czwartkowym meczu nie podał ręki Moskalowi. Jak zapowiedział sam trener, to był ostatni taki wybryk Patryka w jego zespole. Co miały znaczyć te słowa? Uważam, że jeśli taka sytuacja z Małeckim znów by się powtórzyła, wtedy to Patryk nie dostanie &#39;&#39;upragnionej&#39;&#39; podwyżki i pożegna się z Białą Gwiazdą. Nikt w zespole Wisły nie narzeka na urazy i każdy jest gotów do gry. Moskal przed dzisiejszym meczem powiedział, że celem jego zespołu jest &#39;&#39; koncentracja i zaangażowanie jak w czwartek w meczu ze Standardem&quot;. Trener Białej Gwiazdy przyznał również, że ma już w głowie skład i ustawi go pod kątem dzisiejszego przeciwnika. Zagłębie w przerwie zimowej pozyskało aż 6 zawodników, a każdy z nich może dziś wystąpić od pierwszej minuty. Hapal na pewno ustawi zespół w taktyce 1-4-5-1, czyli z wysuniętym Sernasem, bo w takim zestawieniu grali większość meczów kontrolnych. W bramce wystąpi Ptak. Na prawej obronie zagrania Bartek Rymaniuk, który od początku gry w Zagłębiu mi imponuje. Znam go osobiście i muszę powiedzieć, że jest to świetny chłopak i imponuje mi skromnością w przeciwieństwie do Jakuba Smektały z Ruchu Chorzów, który gra ogony w zespole Fornalika, a unosi się, jak gdyby.. Oj, on nawet gimnazjum nie skończył. W środku obrony zagra Banaś z Vidanovem. Ten pierwszy na pewno będzie solidnym wzmocnieniem Miedziowych. Na drugim boku obrony, zagra Costa. Formacja defensywna Zagłębie zagrała tylko parę gier kontrolnych razem i nie sądzę, by byli już na tyle zgrani i utworzyli dziś mur nie do przejścia. Druga linia zespołu z Lubina będzie na pewno wymieniała się pozycjami, bo awizowany na prawym skrzydle jest Pawłowski, który lubi często schodzić do środka pola. Hapal wystawi dziś dwóch defensywnych pomocników - Bilek i Rakowski. Ten pierwszy został pozyskany i z tego co wyczytałem w &#39;&#39;PS&#39;&#39; nie zbierał najlepszych opinii. Rakowskiego za to pamiętamy z debiutu na ul. Bułgarskiej z Lechem, gdzie został wprowadzony na kilkanaście minut i w pierwszym meczu w Ekstraklasie strzelił swoją premierową bramkę. Na lewym skrzydle zagra Lira, a jako ofensywny pomocnik Hodur. W ataku zagra Darvydas Sernas, który w rundzie jesiennej zawodził na całej linii i grał po prostu słabiutko. Wątpię, by dziś Zagłębie tworzyło zgrany zespół i sądzę, że Wisła ten mecz spokojnie wygra.

Górnik Zabrze - Legia Warszawa

Na początku chciałbym odwołać się do statystyk. 3 ostatnie pojedynki na Roosvelta zakończyły się remisem 1:1 i dwoma wygranymi Legii w stosunku 3:0! Górnik w przerwie zimowej wzmocnił się Zielińskim i Telichowskim. O ile ten pierwszy może rundę jesienną zaliczyć do udanych, strzelił kilka bramek to ten drugi grał w Zagłębiu słabo i nie miał wielu okazji do gry. Telichowski nie łapał się do słabego zespołu Miedziowych, to ma być wzmocnieniem Górnika? Gwiazda Zabrza Prejuce Nakoulma grał dosyć niedawno w Pucharze Narodów Afryki i jego forma stoi na pewno pod znakiem zapytania. Dobrą rundę zagrał również młodziutki Łukasz Skorupski, który nie raz ratował punkty Górnikowii. Zespół Nawałki podobno na zgrupowaniu w Tureckiej mieścinie grał ładny ofensywny futbol, ale czy trener Adam Nawałka aż tak bardzo wierzy w swój zespół by dziś zagrać tak z Legią? Przecież L-ka ma obok Wisły (no i może Lech w formie też im dorówna) największy potencjał w ataku. Do Tereka Grozny niedługo odejdą Rybus i Komorowski, ale dziś zapewne zagrają na najwyższych obrotach. Zupełnie nie rozumiem ich transferów. Mają w Warszawie świetnych, fanatycznych kibiców, ładny stadion i grę w europejskich pucharach i bicie się o mistrzostwo Polski to odchodzą do jakiegoś &#39;&#39;czeczeńskiego&#39;&#39; zespołu za.. no oczywiście, że pieniędzmi.. Trener Skorża doczekał się aż jednego transferu, ale to jakiego! Nacho Novo to wieloletnia gwiazda Glasgow Rangers, gdzie nastrzelał sporo bramek. Dziś pewnie jeszcze nie wystąpi, ale to bez wahania można powiedzieć, że to będzie udany transfer Legionistów. Czarna eLka na pewno będzie chciała wykorzystać potknięcie się Śląska z Ruchem i dogonienie lidera T-Mobile Ekstraklasy. W czwartek zespół z Warszawy grał w Lidze Europy i zremisował 2:2 ze silnym Sportingiem Lizbona. Gdyby Legia utrzymała prowadzenie do końca, bo zabrakło niewiele to na pewno byłaby bliska awansu do 1/8 fazy pucharowej Ligi Europy. Skorża ma pewniaka w bramce, Dusana Kuciaka, który gra świetnie. Ponadto nazwisko Żewłakow w linii obrony mówi samo za siebie. A w ofensywie Skorża może sobie rotować składem i rotować. Ma przecież takich zawodników jak Ljuboja, Radović(już wznowił treningi), Rybus(na pewno da mu się pożegnać z zespołem), Żyro, Kosecki, Wolski, Kucharczyk, Hubnik no i niedługo Nacho Novo. Pewniakami do gry jako defensywni są Gol i kapitan Vrdoljak. Spodziewam się trudnej przeprawy Warszawiaków, ale zwycięstwa.

#26 ⚽ Zagłębie Lubin - Wisła Kraków ▶ Wisła DNB [1,45] ⛔
⚽ Górnik Zabrze - Legia Warszawa ▶ Legia DNB [1,42] ⛔

▶ Buk:
| Stawka: 100 PLN | AKO : 2.06 | PW: 106 PLN

#27 ⚽ Zagłębie Lubin - Wisła Kraków ▶ Wisła [2,05] ⛔

▶ Buk: | Stawka: 50 PLN | PW: 52.50 PLN

#28⚽ Górnik Zabrze - Legia Warszawa ▶ Legia [2,00] ⛔

▶ Buk: | Stawka: 50 PLN | PW: 50 PLN

Luty:
-70.00zł

Bilans ogólny :
+331.50zł

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Maria złapała jakąś kontuzję, oglądałem Eurosport i mówili. Wczorajszy debel również odpuściła i coś jest na rzeczy. Gdyby Maria była w pełni zdrowa to i tak zagrałbym na Anę.

???? Ana Ivanović - Maria Kirilenko ▶ Ana [1,40] ✅

▶ Buk: | Stawka: 200 PLN | PW: 80 PLN

Luty:
+10.00zł

Bilans ogólny :
+411.50zł

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
#30 ???? Igor Kunitsyn - Richard Gasquet ▶ Gasquet [1,11] 0:2 ✅
???? Frank Dancevic - Frederik Nielsen ▶ Dancevic [1,35] 1:0 i krecz Nielsena ✅
???? Adrian Ungur -Inigo Cervntes ▶ Ungur [1,34] 2:0 ✅

▶ Buk:
| Stawka: 150 PLN | AKO : 2.01 | PW: 150.50 PLN
Luty:
+160.50zł

Bilans ogólny :
+562.00zł

Otrzymane punkty reputacji: +5
nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Standard - Wisła
Tak, tak ja znów o parciu w Polsce na Europę i jej puchary. Wisła w pierwszym meczu ze Stadnardem Liege zremisowała 1:1. Ponad godzinę grała w osłabieniu, gdyż Czekaj w polu karnym faulował i ujrzał czerwoną kartkę. Podcineczka i Pareiko kapituluje. Od tego momentu Wisła przeważa, atakuje i co najważniejsze chce odrobić straty. Końcówka meczu i wrzutka z wolnego Maora &#39;&#39;Magika&#39;&#39; Meliksona i gol klatą Genkowa. Euforia w Wiśle, tylko Pati Małecki coś niezadowolony i nie podaje łapki Kaziowi Moskalowi. Szansa na 1/8 Ligii Europy jest i to wielka. W Liege zmarł trener od przygotowania fizycznego i w klubie jak i całym mieście jest żałoba i na pewno na psychice zawodników Standardu to się odbiję. W zespole Wisły po aferze z Małym też jest różnie, ale czy to odbije się na zagranicznych zawodnikach, którzy w większości okupują pierwszą jedenastkę? Uważam, że nie bo każdy będzie chciał się pokazać. Melikson, Genkov, Kirm, Iliev, Biton kierowani przez Wilka i Gargułę na pewno mają bardzo dużą siłę ognia w ataku. Moskal zapewne też będzie chciał się pokazać właścicielom Wisły i awansować dalej. Nic nie stoi na przeszkodzie. Liege w Krakowie grał słabo, a powinien prowadząc 1:0 i grając przycisnąć i powiększyć wynik. Dopóki piłka w grze, wszystko jest możliwe i stawiam tutaj awans Wisły Kraków.

Sporting - Legia
Jak dobrze wiemy od kilku lat w Polsce napompowany jest balon pt. &#39;&#39;europejskie puchary&#39;&#39;. W rewanżowym meczu 1/16 Ligii Europy Legia Warszawa uda się do Portugalii by zmierzyć się ze Sportingiem Lizbona. W pierwszym meczu padł remisowy wynik 2:2 i gdyby Legia skupiła się na obronie rezultatu do końcowego gwizdka, pewnie by wygrała a tak bramka stadiony świata ze strony Lizbończyków. Meczem na Estadio Jose Alvalade z Legią pożegnają się Marcin Komorowski i Maciej Rybus. Maciej Skorża na pewno będzie miał ból głowy jak zastąpić Komorowskiego, bo Rybusa ma kto, tym bardziej, że zespół Warszawski wzmocnił Nacho Novo a na dniach na lotnisku w Wawie ma wylądować Ismael Blanco. Legia w ostatnim meczu ligowym w Zabrzu uległa Górnikowi 0:2, ale było widać po Legionistach, że są już myślami przy meczu rewanżowym ze Sportingiem. Trener Skorża nie będzie mógł skorzystać tylko i wyłącznie z Miro Radovicem, reszta zespołu jest gotowa i zmobilizowana by wywieźć awans z Lizbony. Sa Pinto nie będzie mógł skorzystać z Onyewu i Rinaudo. Ten pierwszy jest filarem defensywy i jest to wielka strata. Fito Rinaudo to rozgrywający, który również jest podstawowym zawodnikiem w talii trenera Sa Pinto. W meczu ligowym Sporting pokonał Pacos de Ferreira 1:0, po bramce samobójczej. Grali słabo, jeszcze gorzej niż Legia z Górnikiem. Jak wiemy u nas, w Polsce jest duże parcie na Europę i stawiam dziś na awans Legii.

#31 ⚽
Standard Liege - Wisła Kraków ▶ Wisła +1,5 [1,40] 0:0
✅
⚽ Sporting Lizbona - Legia Warszawa ▶ Legia +1,5 [1,60] 1:0 ✅
▶ Buk:
| Stawka: 150 PLN | AKO : 2.24 | PW: 186 PLN

Luty:
+346.50zł

Bilans ogólny :
+748.00zł

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Dziś w Bielsku-Białej miejscowe Podbeskidzie podejmie ostatnią drużynę w tabeli - Zagłębie Lubin. Miedziowi zajmują ostatnią lokatę w T-Mobile Ekstraklasie, ale ich gra w meczu z mistrzami Polski Wisłą Kraków wyglądała solidnie i byli równorzędnym zespołem w walce z Białą Gwiazdą. Trener Hapal w przerwie zimowej bardzo dobrze poukładał zespół i trafił z transferami. Strzałem w &#39;&#39;10&#39;&#39; będzie na pewno transfer Adama Banasia, który jest solidnym filarem obrony i lubi sobie postrzelać po stałych fragmentach gry. Hapal obrońcę Miedziowych mianował kapitanem i uważam, że Banaś spisze się w tej roli znakomicie i wraz z nowymi kolegami zdołają utrzymać się w Ekstraklasie. Na tle Wisły, Lubin wyglądał jak już wspominałem wyglądał bardzo dobrze. W 17 minucie objął prowadzenie, a przegrywając 2:1 zdołał odrobić straty i zremisować co jest na pewno ważnym bodźcem w walce o utrzymanie. Podbeskidzie tydzień temu grali w Łodzi i wygrali z Widzem 1:0. Już w 4 minucie Sylwek Patejuk nie trafił karnego. Później jednak Górak zrehabilitował się i trafił z wolnego dając zwycięstwo Podbeskidziu. Beniaminek był w tym meczu zespołem lepszym, ale Widzew zagrał słabo. Zawodnicy wyglądali jakby nie przepracowali odpowiednio okresu przygotowawczego. Dopiero dzisiaj mecz z walczącym o każdy punkt Zagłębiem, będzie prawdziwym sprawdzianem Podbeskidzia. Mam nadzieję, że zespół z Lubina zdoła się utrzymać w Ekstraklasie, bo taki zespół ze świetną młodzieżą(ME Miedziowych wygrywa co roku ligę), fajnym stadionem i fanatycznymi kibicami powinien grać w najwyższej klasie rozgrywkowej w Polsce. Stawiam na X2.

#32 ⚽ Podbeskidzie Bielsko-Biała - Zagłębie Lubin ▶ X2 [1,75] ⛔

▶ Buk: | Stawka: 100 PLN | PW: 75 PLN
Luty:
+246.50zł

Bilans ogólny :
+648.00zł

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Statystyki za Luty :

Kupony podane : 12
Kupony trafione : 5
Kupony nietrafione : 7
Suma stawek : 1,300,00 PLN
Suma wygranych : 1,546,50 PLN
Zysk/Strata : +246.50zł
Yield : 19%

Bilans ogólny : +648.00zł
Yield znów 19%, cieszę się, że znów w temacie na +. Mam nadzieję, że w następnych miesiącach również zarobie. Jeśli korzystacie z moich typków, jest mi niezmiernie miło. Już niedługo kolejne bety.

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Dziś na Łazienkowskiej vice-lider T-Mobile Ekstraklasy zmierzy się z outsiderem rozgrywek ŁKS. Zespół z Łodzi tonie w długach, ma najgorszy stadion, brak podgrzewanej murawy i na dodatek nie mieli okresu przygotowawczego. Trenować solidnie zaczęli dopiero po pierwszym meczu rundy wiosennej. Stery w klubie objął manager Piotr &quot;Świr&quot; Świerczewski i jak powiedział w studio Canal+ ma on &#39;&#39;kontakty&#39;&#39; i na pewno z nich skorzysta. Póki co do ŁKS-u ściągnął emerytowanych kopaczy takich jak Iwański, Łobodziński czy Szczot. Według mnie jedyną osobą, która powinna występować w najwyższej klasie rozgrywkowej w Polsce jest Marek Saganowski. Kapitan Łodzian co mecz oddaje serce, ma duże umiejętności, dobre CV, ale nie ma z kim w tym ŁKS-ie grać. Chciałbym Was, drodzy czytelnicy odesłać do wywiadu z Marcinem Mięcielem, który ukazał się w poniedziałek w Przeglądzie Sportowym. Ja tylko przytoczę najważniejsze słowa z tego wywiadu. Mięciel powiedział, że fizycznie są przygotowani fatalnie, oraz że trenują w błocie czy na lodzie, albo w hali, co według mnie jest kuriozalne.. Mam nadzieję, że ŁKS spadnie, uporządkuje finanse, zawodników i za kilka lat wróci do ekstraklasy. W ostatnim meczu u siebie z Lechią zremisowali 0:0. W 38 minucie meczu Andriuskevicius obejrzał czerwoną kartkę i podopieczni Świerczewskiego, bądź co bądź powinni postarać się w tamtym meczu o 3 pkt-y, bo gdzieś te punkty trzeba łapać, a kiedy będzie lepsza możliwość, niż gra 11 na 10? Saganowski po meczu powiedział, że grali jak równy z równym. No ale według mnie, grając ponad 50 minut w przewadze powinni napierać, atakować, szturmować bramkę Pawłowskiego. Legia grała w niedzielę z liderem rozgrywek Śląskiem Wrocław. Podopieczni Macieja Skorży wręcz przejechali się po drużynie Oresta Lenczyka. Mila i spółka zagrali tragicznie, a Pietrasiak zagrał tragicznie i na tak doświadczonego zawodnika na pewno nie przystaję taka gra. Skorża wydaję się, że nareszcie poukładał zespół Legii. W bramce ma pewniaka Kuciaka. Astiz świetnie zastąpił Komorowskiego i strzelił bramkę. Iniaki i Żewłakow będą nadal solidną parą stoperów. Po boku Jędrzejczyk i Wawrzyniak, który zagrał dobry mecz przeciwko Portugalii. Moim zdaniem defensywa Legii jest najlepsza w lidze. W środku znakomity mecz rozegrał Gol, który widać ma ciąg na bramkę i w ważnych meczach jak i momentach potrafi strzelać bramki. Dodatkowo Skorża przekwalifikował Rzeźniczaka na defensywnego pomocnika, a ten świetnie się tam czuję. Wolski, Żyro, Żurek, Kucharczyk to młodzi gniewni, utalentowani i odpowiednio wprowadzani do pierwszego zespołu piłkarze. W dodatku Ljuboja, Radović rozumieją się świetnie. W rundzie jesiennej duet serbski wygrywał sam mecze, a w dodatku Daniel przestał już się obrażać na kolegów z drużyny. Do zespołu Legii dołączył Nacha Novo, który obiecująco pokazał się we Wrocławiu. Strzałem w dziesiątkę może być transfer Ismaela Blanco, który w sparingu jaki drużyna z ul. Łazienkowskiej zagrała na początku tygodnia, strzelił dwie braki, a pierwszą już w 1 minucie spotkania. Na początku uważałem, że transfery Rybusa był błędem działaczy, to teraz myślę, że zrobili dobrze. Mają kłopot bogactwa w ofensywie a zarobili kilka milinów złotych. Jednak odejście Komorowskiego, może się odbić w przypadku kontuzji Żewłakowa i Astiza. Działacze Legii nie chcieli oddać Komora, ale sam postanowił odejść. Uważam, że Legia wygra dzisiejszy mecz wysoko, bo czemu nie pokonać ŁKS-u kilkoma bramkami, jak wygrało się na terenie Śląska aż 4:0? Legia Warszawa według mnie wygra ligę i grając w kwalifikacjach Ligi Mistrzów awansuje wreszcie do fazy grupowej. Choć to plany odległe, na pewno Skorża skupia się na dzisiejszym meczu, a zawodnicy ofensywni będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony, by jak najdłużej grać w pierwszym składzie. Początek meczu o 15:45 na stadionie przy ul. Łazienkowskiej.

⚽ Legia Warszawa - ŁKS Łódź ▶ Legia -1,5 [1,80] 2:0 ✅

Ponadto zagram małego tripelka naszej ekstraklasy, wydają się mecze pewne, a za drobne można pograć.

#34 ⚽ Legia Warszawa - ŁKS Łódź ▶ Legia [1,22] ✅
⚽ GKS Bełchatów - Polonia Warszawa ▶ Polonia lub X [1,35] ⛔
⚽ Lechia Gdańsk - Wisła Kraków ▶ Wisła lub X [1,26] ✅

▶ Buk:
| Stawka: 50 PLN | AKO : 2.08 | PW: 54 PLN

Marzec:
+30.00zł

Bilans ogólny :
+678.00zł

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Dziewczyny ostatnio prezentują bardzo wysoką formę. Powinny znaleźć się w turnieju głównym, więc następna runda kwalifikacji powinna zostać osiągnięta bezproblemowo. Jeśli ktoś chcę, to może przeczytać trochę o paniach w dziale.
#35 ???? Aleksandra Wozniak - Heather Watson ▶ Wozniak [1,34] ✅
???? Varvara Lepczenko - Oliwia Rogowska ▶ Lepczenko [1,34] ✅

▶ Buk:
| Stawka: 100 PLN | AKO : 1.80 | PW: 80 PLN
Marzec:
+110.00zł

Bilans ogólny :
+758.00zł

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Śląsk rundę wiosenną zaczął bardzo słabo. Na początek u siebie remis 1:1 ze wskazaniem na Ruch Chorzów. Kolejno Legia i blamaż, o którym pisałem w poprzednich postach. Gdy wydawało się, że zespół Lenczyka już wrócił na właściwe tory, 94 minuta meczu z Widzewem. Śląsk wykonuje rzut rożny w doliczonym czasie gry, Widzew wybija piłkę, przeprowadza kontratak i 2:2. Konsternacja. 2 punkty po trzech meczach i Legia dogoniła lidera z Wrocławia. Gra podopiecznych Oresta Lenczyka w rundzie wiosennej się nie układa i to dzisiaj powinien przyjść przełom i zwycięstwo, ale na drodze Śląska stanie dziś niepokonany na wiosnę zespół Scyzoryków. Korona gra ambitnie, walczy o każdą piłkę a trener Ojrzyński mając samych walczaków w zespole może nastawić ich na agresywną grę. W Koronie nie ma indywidualności, jest za to kolektyw. Najwięcej bramek w zespole Korony ma.. wypożyczony do Górnika Zieliński. To świadczy o sile i zgraniu kieleckich zawodników. Po trzech meczach Kielce zdobyły 9 punktów, nie tracąc żadnej bramki! Odprawili u siebie Jagiellonię, prowadzoną przez Hajtę, na Reymonta wygrali z Wisłą i z Podbeskidziem na własnym podwórku. Dziś wola walki, zaangażowanie Korony przeciwko słabej formie Śląska powinna wywieźć punkty z Wrocławia. Kurs na X2 w Pinnacle biorę z pocałowaniem ręki.

⚽ Śląsk Wrocław - Korona Kielce ▶ Korona lub X [2,20] 1:2 ✅

▶ Buk: | Stawka: 50 PLN | PW: 60 PLN

Marzec:
+170.00zł

Bilans ogólny :
+818.00zł

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
W ostatnich dwóch meczach wyjazdowych oddali łącznie 90 strzałów na bramkę gospodarzy. Towarzyszył Rekinom wielki pech, zdarzyły się mecze bez trafionej bramki. Są w słabej formie i ostatnie 5 meczów przegrali. Nie pamiętam kiedy ostatni raz mieli 6 porażek z rzędu i wątpię by stało się tak dzisiejszej nocy. Rywalami San Jose jest Edmonton, które również gra tragicznie i z ostatnich meczów, wygrali tylko właśnie z Sharks. Play Off dla Rekinów coraz bardziej się oddala, więc dziś muszą wygrać. Lżej zagrałem jeszcze handi -1,5, ale tu wole się zabezpieczyć wygraną nawet w dogrywce, lub rzutach karnych. Wszyscy na forum grają na San Jose, nikt nie gra na Oilers więc oby nam wszystkim elegancko wszedł ten typ. GL!

:hokej: Edmonton Oilers - San Jose Sharks ▶ Sharks ML [1,71] 2:3 ✅

▶ Buk: | Stawka: 50 PLN| PW: 35 PLN

Marzec:
+205.00zł

Bilans ogólny :
+853.00zł

Otrzymane punkty reputacji: +2
nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Dziś na Bułgarskiej w pierwszym meczu ćwierćfinałowym Pucharu Polski Lech Poznań obchodzący 90 lecie klubu zmierzy się z Krakowską Wisłą. Dla Poznaniaków będzie to bardzo ważny mecz. Po pierwsze Lech powstał 90 lat temu i na okrągłą rocznicę wypadałoby wygrać. Po drugie w Kolejorzu doszło ostatnio do ważnych zmian. Hiszpana Bakero zastąpił nowicjusz Rumak, który był przy zespole, ale w roli asystenta. Po trzecie w ostatni weekend drużyny te mierzyły się w Krakowie przy ul. Reymonta i lepsze wrażenie wywarł na mnie Lech. Już w 30 sekundzie po strzale Możdżenia &#39;&#39;Poznańska Lokomotywa&#39;&#39; mogła prowadzić. Mateusz został również antybohaterem meczu, ponieważ w 64 minucie spotkania osłabił zespół i wyleciał z boiska. Lech w 10-ątke grał dzielnie, a Wisła wyglądała jakby nie wiedziała co w takich sytuacjach robić. Biała Gwiazda waliła głową w Poznański mur i nie stworzyła sobie żadnej dogodnej sytuacji. Kapitan Wisły krótko skomentował ten mecz &quot;Takie strzały z dystansu widuje się na boiskach A-klasy, a nie w ekstraklasie.&quot; W bramce Lecha świetnie bronił Kotorowski. Dla trenera Mariusza Rumaka na pewno dużą stratą jest Wołąkiewicz, który złamał nos w pojedynku z Wiślakiem. Po kontuzji wrócił Murawski, który niewątpliwie będzie dużym wzmocnieniem w szeregach Lecha. Od trzech meczów Lech nie trafił bramki, Rudniev musi wreszcie coś ukuć. W zespole Wisły na początku rundy wiosennej obawiano się o formę linii defensywnej. Ta jednak spisuję się bardzo dobrze. W Wiśle ostatnio też zmiana trenera. Kazimierza Moskala zastąpił Polski Pep Guardiola - Michał Probierz. Przed tym spotkaniem powiedział, że mecz będzie trudny, a w zespole jest wiele chorób i kontuzji i bardzo się tego meczu obawia. Biała Gwiazda wystąpi dziś bez Meliksona, Genkowa i Jovanovica. To spore osłabienia w szeregach Wisły. Lechici po zwolnieniu Bakero są widocznie zadowoleni, w mediach mówią, że wróciła do nich chęć gry i rozumieją się świetnie z nowym trenerem. Rumak na pewno będzie chciał się pokazać właścicielom i dziś na pewno będzie chciał ugrać korzystny wynik przed rewanżem, jakim jest zwycięstwo. Jubileusz Lecha, wiele zasłużonych zawodników na trybunach, mecz rozpocznie Atlasiński. W kotle Lecha komplet, bilety skończyły się wczoraj. Szykuję się wspaniała atmosfera i mam nadzieję, zwycięstwo Lecha. Hej Kolejorz!
⚽ Lech Poznań - Wisła Kraków ▶ Lech [2,20] ⛔

▶ Buk: | Stawka: 50 PLN | PW: 60 PLN

Marzec:
+155.00zł

Bilans ogólny :
+803.00zł

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Kto tydzień temu stawiał na wynik 3:2 dla Athletic i to jeszcze na Old Trafford? Chyba nikt. Bilbao w Manchesterze zagrało świetny mecz i wygrało 3:2. Gdyby nie było karnego w doliczonym czasie, po którym bramkę strzelił Rooney, awans byłby już przesądzony według mnie, bo ManU musiałoby strzelić aż 3 bramki, a teren w Bilbao do łatwych nie należy. Manchester United na pewno będzie dziś atakował i z takimi armatami z przodu jak Rooney, Young, Berbatov, Hernandez czy Welbeck sam powinien pokryć over. Sir Alex Ferguson powiedział, że awans jego zespołu jest w zasięgu i na pewno powalczą w Hiszpanii. Ponadto wieloletni menager Czerwonych Diabłów nigdy nie zdobył trofeum w Lidze Europy i jest to ostatni puchar, którego nie ma w kolekcji. Niepewny jest występ Llorente od pierwszych minut, ale przy niekorzystnym rezultacie powinien wejść i coś ukuć. Obrona ManU w pierwszym meczu była dziurawa jak szwajcarski ser i dziś powinno być podobnie.

over 2.5 @ Bwin 1.53
over 1.5 ManU @ Bwin 1.87
ManU DNB @ Bwin 1.72

Over w meczu PSV-Valencia jest według mnie jeszcze pewniejszy. W pierwszym meczu Nietoperze wygrały 4:2 i dziś może również liczyć na grad bramek. PSV strzela dużo bramek, Valencia powinna też coś ukuć, więc bts powinien wejść. Chodź nie jestem zwolennikiem typów na obie strzelą, zagram tutaj over, który powinien wejść izzi. Oba zespoły grają ofensywny futbol, PSV będzie starało się atakować, co stworzy szansę do kontrataków Valencii. O wynik overowy jestem spokojny.

over 2.5 @ Bwin 1.60

City w pierwszym meczu poległo w Lizbonie 1:0. Co ciekawe wcześniej Legia Warszawa również przegrała ze Sportingiem 1:0 na wyjeździe. Szejkowie, którzy sponsorują i bawią się inwestując w The Citizens są głodni sukcesów, a sukcesami dla nich są tylko trofea. Odpadnięcie z LE na pewno nie wchodzi w grę i Mancini powinien tak nastawić swoich chłopaków, by dziś pokonali Portugalczyków. Obywatele w ostatnich dwóch meczach pokazali słabą formę, a dziś mogą się zrehabilitować, bo ku temu okazja jest świetna. Sporting nie jest jakąś potęgą i dziś szykuje się powtórka z meczu z FC Porto, gdzie City zmiażdżyło Hulka i spółkę. Sporting nie jest zespołem lepszym niż Porto, a temu zespołowi tak naprawdę Liga Europy jest już niepotrzebna. Ciekawostką jest, że Obywatele nie przegrali ostatnich 16 meczów w Lidze Europy(wcześniej Puchar UEFA), wygrywając 13 z nich i 3 remisując. Dziś na Etihad Stadium szykuję się pogrom.

City @ Bwin 1.30
City -1,5 @ Bwin 1.72

⚽ Athletic Bilbao - Manchester United ▶ over 2,5 [1,53] 2:1 ✅
⚽ PSV Eindhoven - Valencia ▶ over 2,5 [1,60] 1:1 ⛔

▶ Buk:
| Stawka: 50 PLN | AKO : 2.45 | PW: 73 PLN

#40 ⚽ Athletic Bilbao - Manchester United ▶ ManU DNB [1,72] 2:1 ⛔
⚽ Manchester City - Sporting Lizbona ▶ City [1,30] 0:2 ⛔

▶ Buk:
| Stawka: 100 PLN | AKO : 2.24 | PW: 124 PLN

Marzec:
+5.00zł

Bilans ogólny :
+653.00zł

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Magdalena po tym sezonie kończy karierę. Pomimo młodego wieku (25 lat) osiągnęła już w biatlonie wszystko. Zdobyła złoty medal olimpijski oraz złoty medal mistrzostw świata. Magdalena ma tylko 32 punkty przewagi nad Domrachevą. Jutro sprint, a więc ulubiona konkurencja Niemki. Bardzo fajną statystykę podał dawid.400 : &quot;W tym roku Magdalena Neuner wygrywała 8 krotnie sprinty, raz była 2, raz 3 i raz 4 (2,1,1,4,1,3,1,1,1,1).&quot;, &quot;Daszka w sprintach jest średnia: 8,26,5,5,2,10,3,2,3,2.&quot; Niemka wygrywając jutrzejszy sprint, przybliży się do upragnionej kryształowej kuli i będzie to piękne zakończenie sportowej kariery Magdaleny. Szkoda, że taka osobistość jak Neuner w tak młodym wieku kończy karierę. Na pewno będzie jej brakowało na trasach biatlonowych. Zastanawiam się nad podwojeniem stawki. W temacie zostaje 100 PLN.

Magdalena Neuner - Daria Domracheva ▶ Neuner [1,80] ✅

Marzec:
+85.00zł

Bilans ogólny :
+733.00zł

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Po wczorajszym wręcz typie diamencie z biathlonu, dziś na początek bieg pościgowy panów. Peiffer zawiódł swoich fanów na MŚ, gdzie indywidualnie nie zdobył żadnego medalu, a startował u siebie. Forma przed mistrzostwami była, jest i teraz. Wczoraj biegowo był najlepszy, z jedną karną rundą. Fredrik strzelał bezbłędnie, ale stracił do Niemca biegowo i zajął 3 miejsce. Arnd strzela z 85% skutecznością, Szwed 87% na strzelnicy. Faworytem wydaję się być Arnd, który może biegowo wypracować sobie 2 błędy na strzelnicy. Ze stawką ostrożniej, niż we wczorajszym pojedynku. Jednakże polecam gorąco.

Arnd Peiffer - Fredrik Lindstroem ▶ Peiffer [1,70] ✅

▶ Buk: | Stawka: 50 PLN | PW: 35 PLN

Marzec:
+120.00zł

Bilans ogólny :
+768.00zł

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Na początku odsyłam do działu tematycznego 2. Bundesligi, gdzie świetnie te mecze przeanalizował lukaszlf. Ma bardzo dużą wiedzę o zapleczu Bundesligi i świetne zarobki na tej właśnie lidze. FC Ingolstadt 04 z 6 ostatnich meczów, 5 zremisowało i tylko 1 wygrało. Jak dobrze wiemy, remisując ciężko jest się bić o awans do najwyższej klasy rozgrywkowej w Niemczech. SC Padeborn z ostatnich 6 meczów wygrało 3, 2 zremisowało i 1 przegrało. Widać na ich przykładzie, że lepiej jeden mecz przegrać, a potem kilka wygrać, bo Ingolstadt na pewno cierpi na podziale punktów. W tabeli gospodarze dzisiejszego pojedynku są na 14 miejscu, tylko 3 punkty nad spadkowym miejscem. Padeborn zajmuje 5 miejsce z dorobkiem 50 punktów. W tabeli oba zespoły dzieli aż 28 punktów! Ponadto w 3 ostatnich meczach pomiędzy tymi zespołami Padeborn wygrało 4:1, 2:1 i raz padł wynik remisowy - 1:1. Goście nie powinni mieć kłopotów z wywiezieniem punktów z Ingolstadt. W drugim meczu TSV Monachium podejmie Greuther Furth i ten mecz można nazwać hitem tej kolejki. Gospodarze dzisiejszego pojedynku 3 dni temu grali ciężki mecz w Aachen i zremisowali 0:0. Na pewno trudy tego meczu będą mieli w nogach i będzie im ciężko o dobry wynik z Furth. TSV 1860 po 3 meczach zwycięskich z rzędu, zanotowali kryzys formy i zdobyli tylko 2 punkty w 3 meczach. Furth na ostatnie 6 meczów, wygrało aż 5! TSV 1860 zajmuję 6 miejsce i traci 10 punktów do Greuther, które jest na 2 miejscu, premiowanym awansem do Bundesligi. Furth na dodatek straciło do tej pory mało bramek, najmniej w lidze. Tracąc 20 bramek w 25 meczach, na pewno można myśleć o awansie, a obrona i bramkarz Furth grają wyśmienicie. SpVgg Greuther strzela również dużo bramek, bo aż 56. Więcej mają tylko liderzy Eintrach Frankfurt, który wczoraj wygrał 3:0, a wszystkie bramki padły już w pierwszej połowie. Furth mam taką nadzieję, że lidera straciło tylko na jeden dzień i dziś pokonując zespół z Monachium wrócą na fotel lidera.

⚽ FC Ingolstadt 04 - SC Padeborn 07 ▶ Padeborn lub X [1,45] ⛔
⚽ TSV 1860 Monachium - SpVgg Greuther Furth ▶ Furth lub X [1,33] ✅

▶ Buk:
| Stawka: 50 PLN | AKO : 1.93 | PW: 46 PLN

Marzec:
+70.00zł

Bilans ogólny :
+718.00zł

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Świetną analizę do meczu Henrycha wykonał MacieqLeo, który według mnie jest jednym z lepszych tenisowych ekspertów na forum. Wklejam analizę Maćka : &quot;Czeski finał w finale challengera w Sarajewie. Obydwaj w trzeciej setce rankingu, choć jutrzejszy mecz pozwoli jednemu z nich o awans do TOP200. Moim zdaniem będzie to Hernych. W tych bardzo szybkich warunkach jakie oferuje tenisistom hala i kort w stolicy Bośni i Hercegowiny Mertlowi udało się &quot;wysapać&quot; finał. Zwycięstw nad nieklasyfikowanym graczem i claycourterem komentował nie będę, natomiast wczoraj pokonał Bozoljaca w tie breaku trzeciego seta. Serb miał match pointa przy swoim podaniu, ale Mertl wyszarpał półfinał. Dziś finał sprezentował mu Kudryavtsev, który skreczował przy stanie 4-4 w pierwszym secie. Nie chodzi mi jednak o analizowanie każdego wyniku Mertla ale zwrócenie uwagi na fakt, że nie jest to tenisista mogący zagrozić poważnemu graczowi jakim jest Hernych. Kudryavtsev radził sobie z Mertlem jak równy z równym pomimo że serwował jedynką około 170 km/h. Mertl popełnia sporo prostych błędów, szczególnie z backhandu. Ratuje go porządny serwis, choć nie ma co wyolbrzymiać jego &quot;siły nabywczej&quot;. Hernych będzie miał zdecydowaną przewagę w wymianach, ma znacznie szerszy wachlarz zagrań niż Mertl, odstrzelił już trzech graczy dysponujących bardzo silnym podaniem (Brands, Janowicz, Brown). Jutro Mertl trafi na najbardziej wymagającego zawodnika z głębi kortu z jakim grał w tym turnieju i oczekuję że serw będzie wracał częściej na jego stronę kortu, a wtedy Hernych nie będzie miał problemu ze zwycięstwem. Kurs 1,66 jest w tych okolicznościach bardzo atrakcyjny i spodziewam się że spadnie do jutrzejszego popołudnia poniżej 1,5.&quot;
Azarenka to chyba już ta tenisistka, która na stałe osiądzie na czele rankingu WTA. Jest zdecydowaną faworytką. Mecz będzie wyglądał jak jeden duży pornos, tyle krzyków, kwików itp. serdecznie polecam! W singlu pogram 2-0 w setach na Victorię.

#44 ????
Jan Henrych - Jan Mertl ▶ Henrych [1,66]
✅
???? Victoria Azarenka - Maria Sharapova ▶ Azarenka [1,25] ✅

▶ Buk: | Stawka: 100 PLN | AKO : 2.01 | PW: 101 PLN

Marzec:
+171.00zł

Bilans ogólny :
+819.00zł

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Para Hiszpańska w ATP 1000 rozbija wszystkich. Wszystkich pokonali 2:0, a pokonane pary to nie były ogórki: Llodra/Zimonjic, Dolgopolov/Malisse Paes/Stepanek i w półfinale Matkowski/Frystenberg. Lopez z Nadalem wypoczęci. Na przeciwko nich stanie Querrey i Isner, który właśnie gra z Federerem i zaraz po meczu rozpocznie finał debla. Na pewno będzie zmęczony i serwis nie będzie mu tak siedział. Nadal i tak ze swoim returnem poradziłby sobie bez problemu. Dla mnie peffka.
Winnipeg Jets świetnie na swoim lodowisku. Z ostatnich 4 meczów na swojej tafli wygrali wszystkie i to bez dogrywki, czy też rzutów karnych. Huragany grają nierówno, choć przedwczoraj wygrali na wyjeździe w Minnesocie. Mają raczej marne szansę na PO, więc jakoś szarpać się nie będę. Jets na własnej tafli musi wygrywać, a ostatnio idzie im to dobrze. Ponadto w H2H na lodowisku w Winnipeg 3:0 na korzyść gospodarzy. Ja zabezpieczam się dziś Money Line(ML). Polecam dubek, jak i również zagranie Nadala/Lopeza 2:0 i Winnipeg Jets w regulaminowym czasie gry.

???? Lopez/Nadal - Isner/Querrey ▶ Nadal/Lopez [1,65] ✅
:hokej: Winnipeg Jets - Carolina Hurricanes ▶ Jets ML [1,65] ⛔

▶ Buk: | Stawka: 50 PLN | AKO : 2.73 | PW: 86 PLN

Marzec:
+121.00zł

Bilans ogólny :
+769.00zł

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom