wypłata środków może zostać dokonana tylko na konto bankowe osoby zarejestrowanej w serwisie bwin . nie wypłacisz pieniędzy na konto osoby trzeciej , zapomnij .Ponawiam pytanie:
A czy mogę przelewać pieniądze na bwin z różnych (nie zawsze swoich kont). Czy w takim przypadku wypłacić będę mógł na konto, z którego ostatnio przelałem?
Wczoraj wieczorem zleciłem. Spodziewam się jej raczej w poniedziałek rano...Orientuje sie ktos moze ile obecnie idzie wyplata z bwin na moneybookers?
Zakładasz konto na MB, wpłacasz tam środki w czasie rzeczywistym.A jak to jest z tym mooneybookers?mam zrobic sobie tam konto tak?przelac z banku na MB ile taka kasa idzie?apozniej z MB na bwin?
Wpłać swoją kartą kredytową, zapisz dane karty jako nowe i wypłać kasę na kartę.Nie za bardzo rozumiem. To jeśli wpalacilem pieniadze z konta osoby trzeciej to juz nie moge ich w zaden sposob wyplacic? Przeciez nie ma tego w regulaminie ze dane konta bankowego i na bwin musza sie pokrywac. Pomozcie co moge zrobic! Jesli jestem pelnomocnikiem konta osoby trzeciej rowniej bedzie problem?