vader
Forum VIP
Można się domyśleć że to podobnie działa jak kod pin w telefonie. Po 5tym błędnym wpisaniu. Nie jestem pewien co do liczby.Ale 5 prób przy wpisywaniu pod rząd, czy ogólnie gdy się pomylę 5 razy np. w czasie 1 miesiąca?
Można się domyśleć że to podobnie działa jak kod pin w telefonie. Po 5tym błędnym wpisaniu. Nie jestem pewien co do liczby.Ale 5 prób przy wpisywaniu pod rząd, czy ogólnie gdy się pomylę 5 razy np. w czasie 1 miesiąca?
To zależy w jaki dzień zrobiłeś przelew normalnie powinno iść od 3 do 5 dni roboczych ale wiadomo ze Poczta Polska czesto zamula i czasami nawet idzie 2 tyg.mam problem wpłaciłem na bwin poprzez pocztę i czekam 5 dzień i mi konta nie doładowali,po ilu wam doładowywali?
Nie masz czym się przejmować.Tak właśnie przebiega procedura wypłaty ????
Mi jak wysyłałem kase w poniedzialek to juz 3 razy dochodzila we srode rano czyli nie zle a teraz szok bo juz we wtorek byla xDBank Spółdzielczy niby dobry Bank...? Z tego co się orientuję to jedni najgorszych złodziei. A operacje idą raczej długo w tym banku. Aż nie chce mi się wierzyć, że przelew szedł jeden dzień.
Jeśli do piątku nie dostaniesz kasy na konto to będzie pewnie dopiero w poniedziałek.
Choć przelewy bankowe dość szybko przychodzą z bwina do 3 dni z reguły.
U mnie kolega wysłał kase i też nie mogl sie doczekac na kase a okazalo sie ze mu babka zle uzupelnila cos tam na blankiecie;p i musieli poprawic . Pozniej wyslal do nich email ze mial blad i wszytko sie wyjasnilo ???? kase ma na konciewpłaciłem na konto tydzień temu we wtorek.Dzisiaj jest środa i mi nie uzupełniono konta.Czy jeśli napisze do nich maila to coś pomoże?Napiszcie czy mieliście podobną sytuacje