Wyglądało to mniej więcej takAre you a big sports fan?
Today is your lucky day! You have been awarded EUR 33 in credits from bwin: Receive EUR 3 per code immediately and an extra EUR 30 as soon as you make your first deposit onto your betting account. This makes EUR 33 of free betting fun at bwin.com.
Click here and register as a new user at bwin.
Enter code, receive EUR 3 and place your bets!
Plus: we’ll also double your first inpayment with up to EUR 30.
3PP4-X2JW-73BG
bwin boasts around the clock fun and excitement with a record 8.000 bets on more than 80 sports available daily. And if you’re looking for that added thrill, there’s a comprehensive line-up of L!VE bets on offer, too – where you can back your favourites right up until the final whistle.
Your bonus is valid up until 31/10/2006. Best you redeem it right away.
Good luck!
Your bwin team
A z kat my mamy to wiedziec :roll:Dlaczego ja nie dostalem :wink: :zy3ou:
No i kolego się doigrałeś ???? Otrzymujesz ostrzeżenie karne następnym razem będzie już gorzej .... Każdy może się przejęzyczyć może u ciebie postach znajdziemy też cośA z kad my mamy to wiedziec :roll:
Buehehe
Połowa Forum to Analfabeci ???? Dzieci w wieku 15 Lat są moderatorami ????
Tak to sobie mozesz mowic w domu.Cos mi sie zdaje ze ty masz z 9 w porywach do 13 a ja nie mam 15 lat :roll: .Jezeli cos ci nie podoba to napisz na gg lub pw .A z kad my mamy to wiedziec :roll:
Buehehe
Połowa Forum to Analfabeci ???? Dzieci w wieku 15 Lat są moderatorami ????
ale to roznie ja dostalem na onet a mazaq z tego co pisal na o2 a wiec sadze ze na wp tez jest taka mozliwosc.nie wiewcie czy na wp tez rozsyłaja??
Dokładnie. Zostawiliście e-mail przy innych promocjach, a teraz w ramach jakieś innej akcji, dostajecie bony. Gdyby było skierowane do Polaków to nie w euro, a z złotówkach i po polsku, a nie po angielsku.