>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bwin otwarty na Polaków

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Z tego co doszły słuchy z HP bwin ponownie otworzył rejestracje dla Polaków, rzeczywiście mają nasz kraj w wyborze a na jednym ze starych kont gdzie nie mogłem robić depo bo z Polski jestem już mogę
:spokodfhgfh:

Otrzymane punkty reputacji: +5
zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Ja dwa dni temu robiłem depo via Skrill, więc możliwe że tylko &#39;&#39;wybrani&#39;&#39; mają ograniczone możliwości depozytu

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
A jak mialem wczesniej konto otwarte to nie robia problemow z wyplatami? i czy cos pobieraja przy wyplacie jakas prowizje?
Widze ze maja bardzo słabą oferte na lige europejska...

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Ja tam mam konto z 6-7 lat i nawet jak zamknęli rejestracje do nowych klientów z Polski to cały czas mogłem (i moge) u nich grać tzn logowałem się, robiłem depozyt przez mb i wypłaty przez mb.
Prowizje jakie pobierają przy wypłacie przez mb to 3% od wypłacanej sumy

sylar 87

sylar

Użytkownik
Świetna wiadomość, rewelacja, jeszcze jakby usunęli te 3% przy wypłacie na MB to w ogóle byłaby bomba ????
bunkrów nie ma ale i tak jest zajebiście ;)
@jose_bastiano: zależy od tego kiedy zatwierdzą, ale od otrzymania potwierdzenia do 1 dnia, zazwyczaj trwa to moment ???? czasami mają obsuwę z potwierdzeniami, ale zawsze hajs wysyłają ;)

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
A jak u nich z weryfikacja, bo jak dobrze pamietam to u nich jeszcze nie weryfikowalem konta, jakie dokumenty wymagaja itd.

H 92

hagi

Użytkownik
Toc caly czas bylo mozna u nich grac jak sie mialo stare konto - tyle tylko, ze nowych nie bylo mozna otwierac
Ja na starych kontach gram do dzis i nie ma zadnych problemow z wyplata itp
Weryfikacja standardowa jak u wiekszosci bukmacherow

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 0

kynia83

Użytkownik
Witam,
Dzisiaj założyłem u nich konto i tak jeżeli chodzi o depozyty to mogę wykonać przez: przelewy24, visa, MasterCard, paysafecard, szybki przelew bankowy, Ukash, Trustly, Karta Diners Club, Maestro.
Ale najgorsze jest to, że na koncie próbuję coś obstawić to wyskakuje komunikat max stawka 409.06 PLN na pojedyńcze zakłady i live, kombinacyjne max 1022.65PLN. Czyli Polacy będą mieli z tego co widzę limity od razu z góry nałożone.
Proszę o informację nowych użytkowników czy też tak macie?

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
Ja też nie rozumiem tej euforii,dla mnie to badziewbin,najlepsza zasada to nie pchać się tam gdzie cię nie chcą,drugim takim bukiem to titanbet,wieczne problemy jak nie z grą ,to z wypłatami,to z limitami i bwin podobnie,najgorzej to szkoda mi gamebookers,kiedyś super firma a teraz dno.
Problem bwin to jedna prosta zasada,jak ich skubniesz na grubszą kasę,to bądz pewny problemów,inaczej jak masz ogólny bilans dodatni z nimi to albo limit 4 zł albo koniec kariery,i co jakiś czas grubszy odsiew klientów,a jest przecież na rynku tyle porządnych firm po co się pchać badziewiakom w łapy?

T 0

teacher

Użytkownik
Bwin nic specjalnego nie oferuje. Może i mają miły dla oka interfejs i dobrą wyszukiwarkę ale po tym co zrobili niech się bujają.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Bwin jest dobry, że wychodzą najczęściej pierwsi z wieloma zakładami, a wychodzący później Bet365 czy Pinnacle aż tak się nie sugerują ich zmianami kursów, bo i tak wyjdą ze swoimi. Także można ich nierzadko ostro oskubać na tym ich frajerskim wystawianiu ofert najszybciej jak się da.
Ja tam złego słowa nie powiem, sporo zarobiłem, zarówno na Bwinie jak i GB, limity mi dali po wycofaniu dla Polaków, ale tak czy siak, po ich kursach to czasem warto i za te 3 stówki grać.

Do góry Bottom